|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 17:17 17. Jan 2010 |
|
|
To je pravda, tech prasaren je tam hodne. Horsi je kdyz nekdo na neco poukaze, tak je jeste ten zlej on sam 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 17:31 17. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak to reste, kdyz se vam neco nelibi. Bud to proberte primo s dotycnym (treba si to neuvedomuje) a nebo to reknete DM.
Jen tak o tom mluvit fakt nicemu nepomuze.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 17:49 17. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Tak to reste, kdyz se vam neco nelibi. Bud to proberte primo s dotycnym (treba si to neuvedomuje) a nebo to reknete DM.
Jen tak o tom mluvit fakt nicemu nepomuze. Nojo, ale jak mas promluvit s nekym komu to Dm zakazalo. Ja to uzaviram, me osobne se to proste, jak jsem psal nezdalo fer vuci jistym "moralnim kodexím". Svuj nazor jsem na forum vyjadril. Jestli se to onomu cloveku zdalo moralne oukej, tak dobre no. Muj nazor ale zna. Co se tyce Tebe Cairone. Omlouvam se Ti tedy. Ty ruze, mas pravdu, to jsem si treba v danou chvili psani prispevku neuvedomil (dik za pripomenuti). Co se tyka Kelu, ted si nedokazu pod tim vyrazem nic predstavit, pokad-li se ale jedna o to co sem pri sve prvni navsteve udelal v Arene. Tak za to, a to ted neber nalehko, dekuji, za nevedemost se plati a ja jsem rad za to jak to dopadlo. Co se tyce Sorrow. Jsem rád že ten me pochopil. Tak jsem to myslel. Chtěl jsem prostě poukazat. Toť snad vše. 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 18:47 17. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
marii wrote: Ono vubec tady prochazi spoustu veci,ktere drive byli nemyslitelne.....at uz se jedna o to co se pise na foru,nebo se deje ve hre...nechci a nebudu konkretni,ale mozna by dmka a hlavne take nase hlavni dmko, meli trosku pritvrdit... berůůů  nastává doba temna!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 19:14 17. Jan 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Co mi vadí, jako ze prasárna - Muj spolecnik dnes rano byl u alansijsky, tak mi dal vedet, logl jsem a bezel za nim
Přidal jsem tam jen tu pomlčku, ale docela tam sedí ne? 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 19:36 17. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jojo je to myslim dokonce proti pravidům 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 10:03 18. Jan 2010 |
|
|
no...kdož jste bez viny hodte si kamenem....
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 10:56 18. Jan 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
*jde si pro hromadu kamení*
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 15:50 18. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
*jde si koupit vousy * // pro neznale: http://www.youtube.com/watch?v=duIILW-ZHmoJinac k prasarnam : Clovek vidi kolem sebe tolik prasaren, ze tohle bych vubec neresil. To, ze kolem me nekdo probehne kdyz sem v invizu mi fakt prijde jakovec, kterou nema vyznam resit. Kdyby si zabil matku a nekdo ti jako SD, nebo s invisem vybral podklad pred nosem a pak zdrhnul, kdyz si toho bosse zabil ty, to by byla hnusnejsi prasarna.. a i to se deje.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 16:03 18. Jan 2010 |
|
|
S vyspělým přístupem, který tu prezentuje Necrooo: Necrooo wrote: Ja to uzaviram, me osobne se to proste, jak jsem psal nezdalo fer vuci jistym "moralnim kodexím". Svuj nazor jsem na forum vyjadril. Jestli se to onomu cloveku zdalo moralne oukej, tak dobre no. Muj nazor ale zna. Necrooo wrote: Jako me se spis ejdna vo to ze jestli tyhle veci tu sou normalni tak fajn, reknete. Ja je taky zacnu provozovat  ..se není divit, že tu ty prasárny přibývají.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 18:16 18. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Miky wrote: S vyspělým přístupem, který tu prezentuje Necrooo: Necrooo wrote: Ja to uzaviram, me osobne se to proste, jak jsem psal nezdalo fer vuci jistym "moralnim kodexím". Svuj nazor jsem na forum vyjadril. Jestli se to onomu cloveku zdalo moralne oukej, tak dobre no. Muj nazor ale zna. Necrooo wrote: Jako me se spis ejdna vo to ze jestli tyhle veci tu sou normalni tak fajn, reknete. Ja je taky zacnu provozovat  ..se není divit, že tu ty prasárny přibývají. Nevím proč o tom mluvíš jako o prasárně, když vám to jako prasárna nepřipadá. jakoby se tu ted neco protiřečilo.
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Prasárna na entou. Posted: 18:50 18. Jan 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Nevím proč o tom mluvíš jako o prasárně, když vám to jako prasárna nepřipadá. jakoby se tu ted neco protiřečilo. Neprotiřečilo, jen jsi nepochopil kontext (já nejsem oni). Jinak, místo zbytečného tahání za slova, se zkus zamyslet nad tím, jak příště řešit podobou zápletku přímo ve hře a k pobavení všech.
|
|
Top |
|