|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 14:00 04. Jul 2010 |
|
|
Dnes jsme sli do Skilgamonovo hrobky... mumie tam hazi silnejsi rozptyleni. Pri kazdem rozptyleni - pad hry. Asi petkrat nebo sestkrat behem vypravy. Mista, kde npc maji dispel se pak stavaji dost neprijemnymi diky tomu.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:20 31. Aug 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Mohu se zeptat jestli se s tím nějak postoupilo? Dneska sme na to pěkně doplatili.. Dokonce mi to zaseklo celý okna a musel reset kompa...
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:40 31. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zatim nijak.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:09 01. Sep 2010 |
|
|
Nevím jestli už se ví proč to padá, ale moje aktivni efekty byly z lektvarů Sil, Sov, Vyne, Fa, Bop a Zek. AR_ERROR.log obsahoval po padu hry: Names Differ: ashto_014 ashto_238
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:06 22. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
zdravim.dnes u paní ledu rozptyl pád hry a hned podsvětí :/
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:09 22. Jul 2011 |
|
|
S tim musíš holt počítat, když tam lezeš.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:15 22. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Derken- wrote: S tim musíš holt počítat, když tam lezeš. jo byl sem tam prvně a mam mít knížku o všech bossech co davaj ne?
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:20 22. Jul 2011 |
|
|
To mít sice nemusíš, ale u něčeho co kouzlí by se to snad dalo předpokládat ne?  Už jenom to KNĚŽKA -> Klerik (ikdyž ve skutečnosti tam běhá i nějaká ta wizardka  )
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 14:53 22. Jul 2011 |
|
|
Kvuli pádu hry při shození lektvaru jsem zhebnul už nespočetkrát... na druhou stranu ani nedokážu spočítat kolikrát sem hebnul čistě jen z vlastní blbosti a mám takej pocit množství smrti kvuli tomuhle bugu je dost zanedbatelné číslo takže už to holt neřešim a počítám s tim.... To je alespoň co se týče npc. Co se CVC týče, hráči o tomhle bugu vědi a předpokládám, že většina z nich je natolik fér aby neutočila na seklou postavu a slušně vyčkala až se hráč logne zpět.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:20 27. Jul 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Kvuli pádu hry při shození lektvaru jsem zhebnul už nespočetkrát... na druhou stranu ani nedokážu spočítat kolikrát sem hebnul čistě jen z vlastní blbosti a mám takej pocit množství smrti kvuli tomuhle bugu je dost zanedbatelné číslo takže už to holt neřešim a počítám s tim.... To je alespoň co se týče npc. Co se CVC týče, hráči o tomhle bugu vědi a předpokládám, že většina z nich je natolik fér aby neutočila na seklou postavu a slušně vyčkala až se hráč logne zpět. Hlavně aby si tohle přečetl derken a spol... 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:22 27. Jul 2011 |
|
|
Sorrow wrote: Thuereg wrote: Kvuli pádu hry při shození lektvaru jsem zhebnul už nespočetkrát... na druhou stranu ani nedokážu spočítat kolikrát sem hebnul čistě jen z vlastní blbosti a mám takej pocit množství smrti kvuli tomuhle bugu je dost zanedbatelné číslo takže už to holt neřešim a počítám s tim.... To je alespoň co se týče npc. Co se CVC týče, hráči o tomhle bugu vědi a předpokládám, že většina z nich je natolik fér aby neutočila na seklou postavu a slušně vyčkala až se hráč logne zpět. Hlavně aby si tohle přečetl derken a spol...  Jo? Máme spíše opačné zkušenosti ..
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 12:57 27. Jul 2011 |
|
|
Sorrow wrote: Thuereg wrote: Kvuli pádu hry při shození lektvaru jsem zhebnul už nespočetkrát... na druhou stranu ani nedokážu spočítat kolikrát sem hebnul čistě jen z vlastní blbosti a mám takej pocit množství smrti kvuli tomuhle bugu je dost zanedbatelné číslo takže už to holt neřešim a počítám s tim.... To je alespoň co se týče npc. Co se CVC týče, hráči o tomhle bugu vědi a předpokládám, že většina z nich je natolik fér aby neutočila na seklou postavu a slušně vyčkala až se hráč logne zpět. Hlavně aby si tohle přečetl derken a spol...  Ten dispell si hodil ty, tak nevim co to tady zkoušíš kámo. Ps: čistě řečeno. Shodil si hru SÁM SOBĚ
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 13:11 27. Jul 2011 |
|
|
Derken- wrote: Sorrow wrote: Thuereg wrote: Kvuli pádu hry při shození lektvaru jsem zhebnul už nespočetkrát... na druhou stranu ani nedokážu spočítat kolikrát sem hebnul čistě jen z vlastní blbosti a mám takej pocit množství smrti kvuli tomuhle bugu je dost zanedbatelné číslo takže už to holt neřešim a počítám s tim.... To je alespoň co se týče npc. Co se CVC týče, hráči o tomhle bugu vědi a předpokládám, že většina z nich je natolik fér aby neutočila na seklou postavu a slušně vyčkala až se hráč logne zpět. Hlavně aby si tohle přečetl derken a spol...  Ten dispell si hodil ty, tak nevim co to tady zkoušíš kámo. Ps: čistě řečeno. Shodil si hru SÁM SOBĚ No a proto, když se někomu sekne hra díky dispelu, stojí, nic nedělá, tak ho pro jistotu radši zabijme.Frag je frag A jinak, v tvé hře nevidím vůbec žádný přínos pro server, než to že akorát ,,sereš,, lidi.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 13:28 27. Jul 2011 |
|
|
Hehe, tak to díky za kompliment. Běž si ale vylejvat srdéčko jinam. Já měl seklou hru a pád hry stejně jako ty Já s tebou nehraju, takže bohužel tvou hru posuzovat nemohu a ani neplánuju. Edit: Ale předpokládám, že přínos tvé hry pro server je famózní a nikomu nemůže konkurovat
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry Posted: 15:17 27. Jul 2011 |
|
|
Derken- wrote: Hehe, tak to díky za kompliment. Běž si ale vylejvat srdéčko jinam. Já měl seklou hru a pád hry stejně jako ty Já s tebou nehraju, takže bohužel tvou hru posuzovat nemohu a ani neplánuju. Edit: Ale předpokládám, že přínos tvé hry pro server je famózní a nikomu nemůže konkurovat Asi máš pravdu... Já osobně jsem nikdy neměl nic proti zlým postavám ale zabít epikem postavu na 10 lvl třikrát stejným způsobem na dvě rány v deseti dnech bez žádného RP a dokonce i tím že jí sejmu i když je v souboji s NPCéčkem s polovičním HP bych opravdu nedokázal, to dle mě může jenom retarda a nebo dítě. Vzhledem k tomu že už jsem tě párkrát viděl na živo se musím přiklonit k první variantě, což mi potvrdilo i pár hráčů z Demony kdes podobně exceloval  Taková hra je opravdu žádaná... Má úcta.
|
|
Top |
|