|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 20:22 09. Mar 2010 |
|
|
to craft z pohledu kraftera: Kovařina a očarování - to že jdou male očarovat málo a velké hodne je z herniho hlediska podle me OK, viz. komentaře výše, v minulem stavu sperkariny i nynejsim se da naboostit na vydrž tak, aby se dal devast prehodit bez problemu. čili velky DMg zustane jen obouručkám, kterých je na servru k videni čim dal tim min... Zjednodušeni keramiky - už to chtelo, bute to vyvazenejsi Zlatnik - byl preboostenej, viz. charaktery ktere si diky sperkum pozvedaly atributy na max. a jeste si stihly naboostit OC a savy... ted to bude alespon o tom co kdo preferuje a cemu da prednost pred jinym, pripadne stridani predmetu... Sití - hlavne at jdou ty rukavky pro monka, na ne lidi nadavaj už dlouho... zbytek OK (nekdo tu psal neco o koženych zbrojích, souhlas, jsem pro at jsou pouzitelne) platner - kosmetika, takze defakto nic... tady bych byl spiše pro posilneni craftu, nebot jako valečna plechovka stejne použivam rukavice i botky od sevce (bonusy na odolnost a obratnost) Truhlarina - trochu oříšek, nej štíty jak už nekdo psal jsou kramek, neni duvod resit stity od truhlare... bud promazat kramek a nebo boostnout truhlare... sipy by chtely do baliku po 10k jako v krame, luky mi prisly OK
Jinak je jasny ze craft ted pujde vseobecne trochu ztuha, zabehnuty lidi si budou muset udelat novy tabule a zmenit mnohdy pristup ke kraftu, u sperkariny a sevcoviny se nam zmenil pomer surovin na jeden vyrobek (podle me dobre, ten nepomer mezi kovanimzbrani/zbrojí a siti/zlatnik byl primo sílený...)
Trpelivost vyresi vse za nas, reakce pomuzou doladit vse... ode mě spokojenost a velke diky Nomisovi za tuny času stravene programovanim... kež by jsme byli stejne pracovití a trpěliví...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 13:27 20. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
ad devast: mozna bych si vzal priklad z kandu a nastavil omezeny pocet devastu. DC bych urcite nesnizoval bo poradny devast ma stejne jen rdd jak psal sando.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 22:42 20. Apr 2010 |
|
|
já se tak těším až se objeví WM na dvě kukriny přes sílu s možnými 6ti devasty za kolo... tak hrozně se na to těším 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 23:09 20. Apr 2010 |
|
|
sandoftime wrote: já se tak těším až se objeví WM na dvě kukriny přes sílu s možnými 6ti devasty za kolo... tak hrozně se na to těším  Myslím že tu takové už dávno je 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 06:08 21. Apr 2010 |
|
|
jo drobet jste zaspali. A ty úpravy tohodle jste ještě asi taky nezaznamenali 
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 08:05 21. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Tak me je to v celku jedno. Devast uz 4roky nepouzivam a kdyz me sejme tak co uz 
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 08:27 21. Apr 2010 |
|
|
Prosím do očarování a kovařiny už nerejpat, to už je pěkně vyvážený dle mě. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 10:36 21. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sobik wrote: Prosím do očarování a kovařiny už nerejpat, to už je pěkně vyvážený dle mě.  vyvážené...hmm...ale budiž..jen mi je líto té triplicity... 1) 2H zbraně mají zvětšené základní DMG oproti 1H 2) 2H zbraně mají 1,5 x počítánu sílu do DMG to je všechno málo, co takhle: 3) 2H zbraně musí mít navrch i v elementárním zranění (ať žijí dexteři) takže ano, do očarování nerejpat, stačí jet na 100 - 120% a to zvládne každý..Podle mě je to nadbytečný craft. a do krejčoviny co se délky výroby týká, taky nerejpat...šít chrániče z legendární kůže real 7 hodin je naprosto v pohodě
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 11:04 21. Apr 2010 |
|
|
černý vlk wrote: a do krejčoviny co se délky výroby týká, taky nerejpat...šít chrániče z legendární kůže real 7 hodin je naprosto v pohodě Záleží na tobě, jestli ti to za to stojí. Pokud něco chceš, musíš pro to něco obětovat. K tomu všemu, si to můžeš krásně odehrát a nedělat to v jeden den.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 12:22 21. Apr 2010 |
|
|
mě se jen líbí jak se tu tým ohání frázemi, že dexaři nebudou výrazně oslabení, když jim z malých zbraní uděláme cosi, co je ekvivalentní mlátit oloupaným banánem silák s tiny weap (kukri) si bude vesele rozdávat svoje devasty, ukove si kukriny dle libosti a vůbec bude těžit ze všeho co na modulu siláky protěžuje nad ostatní a nějaká element ho moc trápit nebude, zatímco dexaře to odrovná jen tak dál, zabít originalitu, islák musí být nejsilnější a když ne, tak ho posílíme my, super kampaň  ps: k šití přes moudrost se taky nevyjadřuju, musel bych být sprostý
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 12:55 21. Apr 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
sandoftime wrote: ... ps: k šití přes moudrost se taky nevyjadřuju, musel bych být sprostý *rozesměje se* Mno, je fakt, že když jsem zjistil paradox, že nejschopnější "dodavač" (=zabiják, lovec, stahovač a výrobce) kůží a posléze šič obleků pro craft je "ochránce zvěře" druid  ...tak jsem se musel nastavení šicího craftu "pousmát"  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 13:07 21. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
No ja nevim, ale esi maji mit obourucky vetsi dmg meli by mit postih na oc protoze pochybuju, ze se s nima da ucine branit popr napr u obourucniho si myslim je i docela tezky neco trefit. Ale to jen hadam a taky tohle neni reality show 
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 13:10 21. Apr 2010 |
|
|
Jose wrote: No ja nevim, ale esi maji mit obourucky vetsi dmg meli by mit postih na oc protoze pochybuju, ze se s nima da ucine branit popr napr u obourucniho si myslim je i docela tezky neco trefit. Ale to jen hadam a taky tohle neni reality show  To už je pořešeno absencí štítu: -1 (malý štít +0) až -8 (pavéza +5) AC
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 13:37 21. Apr 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tady kazdej tak vsechno vi. Ja Toho moc nevim a tak bych se rad zeptal, proc jsou zbrane rozdeleny na tri skupiny(v ocarovani)? A tohle uz me nikdo jednou ci dvema rukama uziti nezduvodni. A prosim vynechte poznamky, ze ta ci ona zbran je mensi a tak se tam toho tolik nevejde. Davno se tu resi system, tak nechci slyset zadne trapne okecavani od nejakeho smudlika. Ale zduvodneni pro rovnovahu, nebo jakej je vlastne ted cil.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 13:41 21. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jose wrote: No ja nevim, ale esi maji mit obourucky vetsi dmg meli by mit postih na oc protoze pochybuju, ze se s nima da ucine branit popr napr u obourucniho si myslim je i docela tezky neco trefit. Ale to jen hadam a taky tohle neni reality show  dlouhou zbraní si udržuješ distanc od soupeře, takže bych dal obouručkám trochu toho AC za štít..ale nejde to udělat, je to napevno... když zvýhodnění obouručních zbraní, tak ne v prohlubování DMG. Ideální je nechat devast jen velkým zbraním obouručním.... další rýpnutí: když někomu ohnivou dýkou popálím vnitřnosti, udělá ten oheň větší zranění než samotný vpich. Když si vemu kladivo a někomu majznu do hlavy, tak je už vcelku jedno, jestli ho na té kašičce ještě přismahnu ohnivým zraněním, které kladivo má...proto pořád nemůžu překousnout téměř zrušení elementárního zranění na malých zbraní (+2 až +3 max? wow...)
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|