|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: zamčená těla Posted: 10:51 01. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opraveno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: zamčená těla Posted: 20:02 01. Apr 2010 |
|
|
Nevim zda to je schvalne ci ne, asi chybka. Ale dnes jsem potkal pasti na nasledujicich vecech: pavouci kokon, hromada hliny.
Nejak nemohu prijit jak by se na to ty pasti dostaly, bylo to ix lokaci od sebe, takze vylucuji, ze by to tam hodilo nejaky pc na to. Ps. Ten pavouci kokon mel TO pasti 33+
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: zamčená těla Posted: 21:01 01. Apr 2010 |
|
|
přeřadit vlkano pod : co vás ve hře dostalo  Past na hroudě hlíny ( nános jílu a vněm past na medvědy  ) Kuciku, mas u me sto bodu 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: zamčená těla Posted: 23:18 01. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zabijacka hlina. Neznate? A na pavouky bacha, to jsou mrchy. Napiste mi kde a co melo tyhle pasti.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: zamčená těla Posted: 23:47 01. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: Zabijacka hlina. Neznate? A na pavouky bacha, to jsou mrchy. Napiste mi kde a co melo tyhle pasti. Uh. No oboje v podtemnu. Ten kokon, byl kokon jak je takova starobyla vez, myslim ze to je lokace Dhull´Bar - u Staré věže (je to snad jedina vez v podtemnu). A ta hlina, u lokace taky nevim nazev. Ale jak je koboldi nora, tak tou se projde do dalsi (kde uz je vesnice, je tam i nacelnik a tak) Tak hned na zacatku je hlina. Ted si nejsem jist, ale myslim ze to neni na jil, ale jsou z toho ňáky střepy.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|