|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jose
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 13:59 24. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
Last edited by Jose on 10:43 25. Apr 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 17:29 24. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
by mě zajímalo kdo se do tebe navážel? Slušnou formou sem ti oznámil že jméno Deadheart je nevhodné, a že ti udělám relvl a všechno přenesu na jinou postavu.. to je hulváctví? Jesli ano tak fakt promin, sem asi hajzl celej život
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 18:36 24. Apr 2010 |
|
|
By mě zajímalo proč se to tu řeší zrovna u Deadheart.. Myslím že tu hráli i jiní hráči s anglickým příjmením a nikomu to nevadilo 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 20:15 24. Apr 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
protože zrovna tuto je dost do očí mláticí ....proto milej zachy
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 20:29 24. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
@zachy: Jaci napriklad? Mozna by stacilo jen vic cist a mene psat  Nalkanar wrote: IMHO jde o využití češtiny.. ve světě neexistuje místo, kde bys speakoval englicky, takže jen a pouze anglické jméno (nikoliv příjmení, které je spíše kosmetickou věcí..v tvém případě dokonce jediné jméno) likvidují určité RP.... edit: Dost na tom, ze nekteri davaji anglicka jmena konum. (A obcas jeste s gramatickou chybou)
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 08:40 25. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
.
Last edited by Jose on 10:41 25. Apr 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 09:34 25. Apr 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Myslím že tímhle by se mohl celý tvůj problém vyřešit. Pravidla wrote: Pravidla pro Dungeon Mastery
- DM je na serveru Thalie nejvyšší autoritou. - Znevážení této autority se může trestat až BANem IP adresy. - Rozhodnutí DM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:02 25. Apr 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tretas wrote: Myslím že tímhle by se mohl celý tvůj problém vyřešit. Pravidla wrote: Pravidla pro Dungeon Mastery
- DM je na serveru Thalie nejvyšší autoritou. - Znevážení této autority se může trestat až BANem IP adresy. - Rozhodnutí DM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná. Tímhle ho jen donutíš blekovat zbytečně do prázdna víc a víc 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:06 25. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:19 25. Apr 2010 |
|
|
Jose wrote: AD 1 no ja žadný rozhodnutí neslyšel. Po restartu se už neozval. AD 2 Aersi, že ty se vubec ozýváš s tím svým archandělem z D2  Nepřijde ti vážně hloupý, že tu řešíš takový nesmysl hodný 14-ti letýho kluka? DM je na serveru autoritou a prostě se mu to jméno nelíbilo. Odpovědi si dostal a pořád tu řešíš nesmysly. Někdy je lepší to prostě překousnout, sklopit uši a nechat to být. Jméno držkopád je skvělé, to tvé hloupé. Shodla se na tom většina lidí, která tu reagovala. Asi na tom něco bude. Prostě to už neřeš a překousni to. Jsi jen ukřivděný kvůli totální hlouposti....
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:37 25. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:40 25. Apr 2010 |
|
|
Jose wrote: AD 1 no ja žadný rozhodnutí neslyšel. Po restartu se už neozval.
Neodporuješ si trochu? Tenhle topic jsi založil protože se ti nelíbilo to, že DM ti řekl že to jméno není vhodné. (Ano to je rozhodnutí že prostě s ním nemáš hrát, jen vyjádřeno jinými slovy) Jose wrote: AD 2 Aersi, že ty se vubec ozýváš s tím svým archandělem z D2 Všiml jsis že tady nejsme na D2, ale na Thalii?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:41 25. Apr 2010 |
|
|
Jose wrote: hh. Jo no to maš pravdu, že to nema cenu řešit, ale takhle jsem se aspoň pobavil  A tady jasně vidíme proč jsi stále psal. Nešlo o vyřešení problému, ale o neustálé hádání a "pobavení".
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:45 25. Apr 2010 |
|
|
Jose, nepřijde ti vážně ubohoté tu psát příspěvky a pak je zeditovat "."? Vážně trapné! Když si za svým nedokážeš stát(nebo píšeš mimo téma), tak radši nepiš NIC!
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Jmena. Posted: 10:48 25. Apr 2010 |
|
|
Tak trapné to je pěkně, ale tak co. Třeba se ještě dočkáme nějakého závěru, třeba dokonce i uznání chyby. Jak by ale napsal Den Grasse: Topic je informačně vyčerpán.
|
|
Top |
|