|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Urlraen
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 19:47 02. Jul 2010 |
|
|
To že hraje chvilku na Thalii jsem se dozvěděl až na cestě do dolů. To že je lowík s tím se nedá nic dělat. Nikoho jinýho jsem nepotkal, potkal jsem sice okouzelný NPC, ale mág byl v útočišti, samozřejmě takže jsem to nechal plavat. Vysvětlil jsem to jak jsme se dohodli a nevím co je na tom sobeckýho. A znova upozorňuju, že jde o jeden den a ne dny v podtemnu. A navíc jsem se domlouval s hráčem, kterej si asi myslel, že ho dole pustim. menderon wrote: ... 1. Nezapomene, každý vězněný má svůj účel. 2. Nechápu souvislost. 3. Nevim kdo to radil, radit smrt je kravina.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 20:27 02. Jul 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
nevim proč,ale přijdete mi všichni moc vostrý..ptal se i mě ..tím pádem se určitě ptal i quinda nebo jak to je... to je snad o domluvě ne?pokud nejsem schopný to uhrát dobrá domluvim se ať mi killne nebo udělá cokoliv a já si budu hrát dál , ale pokud mi hráč dá šanci a já řeknu jo v pohodě,tak pak rozhodně nepíšu na forum,ale vyřídim si to s nim
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 21:08 02. Jul 2010 |
|
|
Podtemno je neštěstím Thalie.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 21:11 02. Jul 2010 |
|
|
monstera wrote: Podtemno je neštěstím Thalie..... Od někoho kdo 99% svého času craftí to vážně sedí a má to nějakou vypovídací hodnotu. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 21:13 02. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
ravagorn wrote: ... Musim psat srozumitelně, bohužel dlouhou hrou jsi ztratil nadhled a soudnost. Takže nejprve k bodům: 1. Nezapomene, každý vězněný má svůj účel. - Asi neznáš historii, na mnoho vězňů bylo zapomenuto at úmyslně či neúmyslně. Existuje i doživotní trest a podobně. 2. Nechápu souvislost. Napsal jsem, že mnoho hráčů v průseru odlogne, jsou to klasičtí emoteři (definice dále), jen konstatuji jaká byla řešení. 3. Nevim kdo to radil, radit smrt je kravina. Přečti si texty výše, psal to tam jden hrač jako radu. Definice emotera - neuveritelne serie emote, že se obsah ztrácí. Takže obecně zaznělo tady několik názorů, které stojí za komentář. I. Skoda, že se nemůžou dávat XP.... Myslím že dotyčný člověk nechápě, že ten týden človek nemohl hrát, xp by získal ve vetší míře sám hráč.... V kazdem pripade došlo k nepochopení základního cíle hry a tou je zábava. (zkusebne jsem několikrát logl a musím říci, že ani jeden hrac nebyl online, jak rikam, mohu mluvit se zdí, tomu říkám hra - 26 hodin, kdy jsem z toho mohl 6-7 hrát a bavit se.) II. Sobeckost hrače vychazi z předpokladů, že kvůli své zábavě není schopen kompromisů a jede svéřepě svou. Není pochyb, že takhle hraje 90% evilů na všech shrdech, co jsem byl, pojížděči newbies byli a budou. Clovek, který si neuvědomuje, že znemožnění hrát na týden kvůli své hře není sobecké, je proste bu´t hloupý, nebo sobec. rozumný hráč nás nacpe do arény za dve hodky po chycení nechá pochcípat a je to.... nvím co by ten samý drow rekl na to, kyby ho chytili hraci na povrchu a dali na týden k ledu.... promin, ale ji nade vší pochybnost sobec. III. dozvědel jsem se, že normální lidé nemohounikho uvěznovat jako drowové, jen nejací vyvolení.... a globálně všichni drowové no bomba 
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 21:36 02. Jul 2010 |
|
|
Milý menderone, nevím proč sem cpeš sobeckost, nevím kde si zjistil, že normální hráč nemůže uvěznovat a mohou to ti nenormální. Prosím fakta. Když už tu něco takového píšeš, chci znát fakta. Protože já se za normálního hráče považuji a nepřijdu si ničím vyvolený. Možná tak vyhulený.
1) Kdyby nepřišli tresty pro postavy, nebyl by tu nikdo kdo by ctil jasnou věc a tou je PUD SEBEZÁCHOVY!!
2) Každá postava by si dělala co chtěla a především hráči, kteří chodí na creep a vyexpí ti za den 3-4 lvl. Což je tady možné, když je někdo ooc protáhne. Ti by byli velcí bosové a nehráli by tak ego postavy, jako svoje vlastní ego.
3) Když tu mluvíš o sobeckosti. Je především důležité uvědomit si, zda hraješ správně svou postavu a že tě zajímá postava, né hráč. Hráč nemusí být ani trochu sobecký a NENÍ sobecký za to, že hraje dobře charakter který si zvolil!!!
4) Co se týká XP odměny. To není odměna pro každého, ale jen pro ty, kteří hrají pěkně. Je to bonus za krásnou RP hru a stejně tak krásnou RP hru můžeš předvést ve vězení a nemá to bejt žádná kompenzace toho, že nemůžeš hrát. Je to naopak ocenění tvé hry i když máš stížené podmínky a pravdou je, né každej to uhraje. Creepy ve vězení chybí a poklady taky.
5) Kde si přišel na to, že tě nemůžu zajmout se sedlákem? Já můžu!! Můžu všechno co chci!! Jen za to ponesu případně IC z odpovědnost, protože na to nemám třeba IC právo. Ale to se týká hry. Né žádných vyvolených hráčů. To si asi milý příteli pleteš s tou reality show.
Jedna věc je hratelnost... druhá věc jsou slušní hráči, kteří neprasí. Kteří když si zvolí dané povolání přijmou ho se všemi pro a proti. Já mám ale pocit, že tu každej musí bejt ten uber zabiják, nedotknutelnej co vše dostane a když mu někdo šlápne na kuří oko, tak si jde stěžovat tak akorát na forum.
Jak jsem už jednou předesílal, vždy je důležité zeptat se, co můžu udělat pro hru já a až potom případně co mohou udělat druzí pro mě. Jako vězněná postava si zlomín klidně hlavu přemýšlením nad tím, jak se z toho dostanu a případně se domluvím s DM nebo věznitelem po tellu. Ale především si to odehraju a né že se třeba seberu a odejdu si na creepy. Jako to uědlal zde zminovaný sandoftime. Ono bavit se a hrát je fajn. Ale mnohem fajnovější je když si hráči navzájem něco dávají a navzájem se bavějí. Tím, že se někdo bude bavit ,,na ukor druhým ( jakožto velkej zloun ) ´´ je svým způsobem fajn. Ale musí taky počítat, že se pak na jeho úkor zabaví ti hodní co si to nenechají líbit a naopak. Hrajte vždy tak, abyste unesli následky své hry.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:10 02. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
efu_redo wrote: ..... Co dodat hrajes evila, sobce, creeper emoter..... zakomplexovanej chudák? trefil jsem te vid? Nemas pravdu v 90% 1. Ano, jistě drowové jsou všude surfaceři at trpí.... hlavne vykydlit newbies, aby ego pookřálo. 2. druhemu bodu nerozumim asi neco vnitřního.... jsem spíš craft creepuji bylinky. takový tady nemaj co dělat vid.... 3. celou dobu mluvim o kompromisu mezi hrou své postavy a zábavnotí, jen idiot to nepostřehne, že semusi zvolit nějaká rovnováha. Jsem uber bosss hraje jak pískám, ubohost co? 4. zase jsi nepochopil rozdil mezi zabavou ze hry a expama, zřejme ti jdejen o xp,aby jsi mohl creepovat apak Pk ckovat. Krasna hra za xp? myslis turboemote..... aha!!!! 5. Mluvis o uber zabijakovi o sbe, ze ja to nikdy nemel v plánu, je umeni poznat hranici mezi sobectvím a peknou hrou, to ty asi neumis.... 6. rekl jsem ze mi nevadi, kdyz mne na dve hodiny zavře a pak zabije, ale vbadi mikdy je to na den. 7. dlouhodbe hrajici hraci mi rtekli, ze nemaji kam drowa ci kohokoliv jineho uveznit, a kdyz se o t pokusili, Gm hrace behem nekolika MINUT pustilo. ty asi nepracujes, prave jsem tejden dovolenyprosral tady a musim pak pracovat, ¨nemam neomzeny cas na hru a kdyz hraju chci se bvit, ty ji bud nezamestany nebo student, co ma casu kybl ja ne"! pochop hrani je o interakci a kompromisu.....
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:18 02. Jul 2010 |
|
|
Už se asi opakuju ad 1) IC postavě bylo řečeno, že zítra jde do arény na smrt. Nestane se z ní muž s železnou maskou, ostatně to píšu už potřetí, ale: Budeš tam jen jeden den. ad 2) Pořád nechápu souvislost s timhle topicem. Kdyby ses odlogl tak prasíš akorát hru. Mě to udělal jen jeden hráč zatím.
I. Byli tam, loguješ se blbě (oba jsem tam zahlédl). S tim ti nepomůžu. Od toho se hráčů ptáme zda jim vadí/nevadí mučení, vadí/nevadí podtemno. Když kývnou tak je to signál pro to, že mají zájem o nějakou hru. Při mučení se předpokládá, že jim to nebude proti srsti a budou spoupracovat emocemi postavy a odnesou si třeba nějakou památku v podobě zranění. Podtemno se chápe jako podtemno a to tak, že tam postavu jen neprovedu a neukážu jí kde co je, ale nechám si jí tam na delší dobu. Pokud tady došlo k nedorozumění stačilo říct ve hře a nedělat z toho boom ve flames. II. Evil je evil. A prostě podle toho se musí chovat. Když si tě odvede někam tak tě buď bude tejrat nebo tě nějak využije ve svůj prospěch (ano tady je ta sobeckost), protože to má prostě v povaze. To nejspíš asi tušíš. Lowíky lovíme, protože ty jediný chodí ven v noci a je to jen jejich chyba. Epickej level jsem venku potkal 2x za poslední měsíc a poprvé profičel na koni a podruhé nešel vidět díky GS. Takže proto končí na talíři lowíci. Ke kompromisům, ptal jsem se slušně a to považuju za jistý kompromis. Kdybys napsal, že nechceš mučit tak tě mučit nebudu, podobně s tím podtemnem. Až mě někdo chytne tak se to bude řešit. III. Můžeš věznit koho chceš. Nevím proč by nešel věznit drow kýmkoliv.
Takže snad je vše jasné. Pravidla byla dána před odvlečením do podtemna a ty jsi souhlasil. Pokud ti něco nebylo jasné měl jsi se zeptat. Pokud se ti něco nelíbilo vždy je možné se ozvat ve hře předtím, než založíš ukřivděnej topic o egech a podobných nesmyslech. Pokud tě to tak strašně trápí umožnim ti odchod.
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:21 02. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Urlraen wrote: .... Asi jsem jsi nepochopi, ze muj cas je omzeny, po dovolene mam sumulu. Prumerny clovek vi, ze pracujici clovek ma 20 dni za rok. 1/20 volného času je kurva ztráta co na tom nechapes? nebudu se opakovat, neuvedl ji ani 1/ 10 faktů, ocekaval jsem, ze nas nechas pobít dnes.... proste kurvit hru jinejm umis, dekuji
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:26 02. Jul 2010 |
|
|
No vidíš. Měls to třeba říct. A ne místo toho psát, že zítra máš čas a že tu určitě budeš loglej 
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:27 02. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
menderon wrote: Urlraen wrote: .... Asi jsem jsi nepochopi, ze muj cas je omzeny, po dovolene mam sumulu. Prumerny clovek vi, ze pracujici clovek ma 20 dni za rok. 1/20 volného času je kurva ztráta co na tom nechapes? nebudu se opakovat, neuvedl ji ani 1/ 10 faktů, ocekaval jsem, ze nas nechas pobít dnes.... proste kurvit hru jinejm umis, dekuji Bud si tak tupej nebo nevim co nechapes na tom ze je to RP a nikoho nezajima kolik mas v Realu casu nebo nemas proste ten den mas smulu a smulu budes mit nekurvi ti hru ale spis ji vylepsije .... holt mas msulu no mas sidavat pozor omlouvma se tohle psal Arnormo Ilfirion ... zapomel jsem se prehlasit
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
Last edited by venomeq on 22:30 02. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:28 02. Jul 2010 |
|
|
menderon wrote: efu_redo wrote: ..... Co dodat hrajes evila, sobce, creeper emoter..... zakomplexovanej chudák? trefil jsem te vid? Já jsem zlej! Jsem zlej! Jsem tepléééj! Emo je můj životní life style. Puso. Mimochodem, pracuju. A pracuju 24 hod 7 dní v týdnu. Když zvednu telefon, zmizím a pak se zase objevím. Jsem taková James Bond. Ale nikomu to neříkej. :-* Edit: Asi budu muset ukončit svou karieru ,,paladina´´ a vrátit se zpět k hraní zlých postav. I když se snažím hrát dobrou postavu, každej mě má za zlouna. *pláče* Hnul si mojim egem!!! A to ti neodpustím!!!
Last edited by efu_redo on 22:31 02. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:30 02. Jul 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
venomeq wrote: menderon wrote: Urlraen wrote: .... Asi jsem jsi nepochopi, ze muj cas je omzeny, po dovolene mam sumulu. Prumerny clovek vi, ze pracujici clovek ma 20 dni za rok. 1/20 volného času je kurva ztráta co na tom nechapes? nebudu se opakovat, neuvedl ji ani 1/ 10 faktů, ocekaval jsem, ze nas nechas pobít dnes.... proste kurvit hru jinejm umis, dekuji Bud si tak tupej nebo nevim co nechapes na tom ze je to RP a nikoho nezajima kolik mas v Realu casu nebo nemas proste ten den mas smulu a smulu budes mit nekurvi ti hru ale spis ji vylepsije .... holt mas msulu no mas sidavat pozor Nepochopil jsi tu slovo hratelnost ...... jinak jsi v pohode prej jsi byl GM, dost neschopné, chapu proč, neznas slovo kompromis.... mel ji si dat pozor to je hlaska do nejakeho lexikonu, rekni te holčine, se kterou jste to domluvili.....
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:33 02. Jul 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Dejsi facku tady to nevyresis ani kdybysi chtel jedinej na trest si tu zatim ty ze nedokazes pochopit e to je normalni hratelnost
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Hratelnost versus RP Posted: 22:35 02. Jul 2010 |
|
|
No, koukám že by to chtělo na chvíli zavřít, aby horké hlavy vychladly.
Ráno moudřejší večera. Na foru se debatuje, nikoliv uráží druhá strana.
|
|
Top |
|