|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 06:33 16. Jul 2010 |
|
|
Na starec se těším, ani ne kampaně jako vždy do puntíku propracovaná hratelnost v multíku. Diabloš bude dle mě divnej, neboť na něm dělají podezřele dlouho a bojím se špatně udělaného multíku. Ale třeba překvapí... Jinak asi nejvíce se těším taktéž na starwarsy od Biowaru, komereční/nekomereční, free servery vzniknou tak nebo tak a podle mě to bude zajímavé. Takže černý kapuce a rudý lightsabry připravit, temná strana síly už čeká...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 07:49 16. Jul 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bahnak wrote: Jinak asi nejvíce se těším taktéž na starwarsy od Biowaru, komereční/nekomereční, free servery vzniknou tak nebo tak a podle mě to bude zajímavé. Takže černý kapuce a rudý lightsabry připravit, temná strana síly už čeká... No mám pocit, že třeba na Star Wars Galaxies free servery nebyly, ale možná se pletu. Tím chci říct, že si hoši od Star Wars umí dobře pohlídat autorská práva atd.
_________________ .
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 10:44 16. Jul 2010 |
|
|
Zahraju si oboje určitě, ale první SC2 to vím, že mě bavit bude  u toho Diabla spíš z principu zahraju  Jinak k těm Star wars sem někde, že s free serverama nepočítaj, takže po nich půjdou podle mě.. A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2 
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:04 16. Jul 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Arsen wrote: A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2  Oni ji snad ještě někdy vydají?  Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:22 16. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:28 16. Jul 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
maku wrote: Tretas wrote: Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.  "When it's done."  Tam de hlavně o to, že než to vyrobili, tak technika a technologie pokročily, tak oni to přepracovávali na lepší úroveň.  A tak třeba to bude stát za to čekání... 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 11:37 16. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Mafie 2 má vylízt v srpnu 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 12:28 16. Jul 2010 |
|
|
Tretas wrote: maku wrote: Tretas wrote: Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.  "When it's done."  Tam de hlavně o to, že než to vyrobili, tak technika a technologie pokročily, tak oni to přepracovávali na lepší úroveň.  A tak třeba to bude stát za to čekání...  Stejně se mi ten přístup líbí.. většina vývojářů si ti slubuje nějaká data.. pak nic a musí to odložit a zase něco slíbí... Blizz ti prostě vpálí do xichtu..až to bude, tak to bude 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 12:51 16. Jul 2010 |
|
|
Já s SCII urcite pocitam s origoškou 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 12:52 16. Jul 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
maku wrote: Stejně se mi ten přístup líbí.. většina vývojářů si ti slubuje nějaká data.. pak nic a musí to odložit a zase něco slíbí... Blizz ti prostě vpálí do xichtu..až to bude, tak to bude  ...jsem hrál hru od fy SonoV (tm), kterou vetsina komunity, díky tomu co předváděla s opravnýma patchema a vůbec podporou hry "přezdívali" na Soon (tm) 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 13:18 16. Jul 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
O Mafii II mi včera někdo říkal, že tam pro ně připravoval (tedy mělo by být hotovo) nějaké modely. Z toho usuzuju, že to fakt myslej vážně. Ale to jen tak z doslechu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 14:00 16. Jul 2010 |
|
|
Tretas wrote: Arsen wrote: A jinak mimo blizzard se těším na Mafii 2  Oni ji snad ještě někdy vydají?  Vždyť měla být vydáná před dvěma roky a furt to odkládají.  Tak jako Diablo III je od dvojky 10 let a taky za tu dobu několikrát byla zmínka o vydání takže furt věřím, že spíš vyjde mafie než diablo 
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 13:22 22. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 18:53 22. Jul 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jooo v poslední době jsou všecky trailery takové filmoidní... u Old Republic se většina lidí dycky shodne, že ti co dělají trailery, mají mít na starosti i Clone Wars apod. PS: k čemu čeština?
_________________ .
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Nové hry od Blizzard Posted: 19:16 22. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
No ten trailer, že je s českými titulky. 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|