Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:16 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Muj pohled na Thalii po 3 týdnech hraní
PostPosted: 16:47 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Nepouzil jsem jakykoli externi program nebo neco takovyho... zadny takovy blbosti...
tym thalie se zatracene spletl a nejak si to asi nechce uznat kdyz to odmita resit... afkoval jsem v hospode ano to jo.. ale to je tak jediny...

zadam timto o zruseni vsech techto trestu ktery me byly udeleny nepravem... ackoli je mi to asi k nicemu kdyz jak napsal rejty ...shodl se na tom cely tym... cely tym se bohuzel plete

Thenesen

PostPosted: 16:53 23. Jul 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Podle čeho soudíte, že to team nechce řešit? Team to řešil dosud a výsledkem jest ban. Vážně si myslíte, že by team někoho zabanoval jen tak z nudy? To není opravdu v zájmu teamu ani Thalie.

http://youtube.com/user/ThalieDrow

PostPosted: 16:58 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

maku wrote:
Podle čeho soudíte, že to team nechce řešit? Team to řešil dosud a výsledkem jest ban. Vážně si myslíte, že by team někoho zabanoval jen tak z nudy? To není opravdu v zájmu teamu ani Thalie.

zabanovali jste nekoho kdo nic neudelal... ano mel jsem emote podobnyho charakteru ale mam svedky ze pri tom mojim afkovani jsem nekomu psal... tak by mohl dm team uznat chybu a nebo zacit dukladnejsi "setreni" protoze tohle je zabanovani jen afkeru... ne vyuzivacu nejakyho externiho cehosi

Thenesen

PostPosted: 17:07 23. Jul 2010 
Nováček
 Profile

Nemám osobně moc potřebu to řešit, protože je to jen pc hra. Ale aspoň bych rád za ten ban měl jiný popis než tam je, když už jsem žádný ext. progr. nepoužíval.

Klidně tam tedy nechte, že za málo aktivní hraní a afkování je ten ban a nemám s tím za sebe problém. Vy tu hru řídíte a určujete pravidla.

Nicméně jsem nezaznamenal, že by kdokoli komunikoval s mou postavou a nedočkal se odpovědi. Nebo že by si ostatní aspoň neužili objevující se jídlo a pití a jiné věci v hospodě ;)
Víc to nechci rozebírat, nerad bych se viděl v roli prosebníka o hraní. Mějte se.

PostPosted: 17:09 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Thenesen wrote:
....

Prosím vyjadřuj se pregnantněji AFK je z anglického slova Away from computer, nevím jak ty , ale já jsem hru sledoval, tedy jsem nebyl afk, kdokoliv mne oslovil odpověd dostal, se řídkými vyjímkami, ale chtněme se za nos, kdo občas nejde na toaletu nebo pro sušenku.....

Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.

PostPosted: 17:13 23. Jul 2010 
Rytíř
 Profile

Ja co sem hrala s Corlethem a Thenesenem tak jsem zjistila par veci. Ano afkujou vic nez obvykle clovek u hry afkuje. Ale vzdy sem se od nich dockala v brzkem intervalu odpovedi a reakce. Osobne pochybuju, ze by tihle dva zneuzivali nejakeho programu. To uz se nesmi afkovat ve hre? Nebo je nejaka horizontalni hranice casova? zajima me to,protoze se to tyka vsech hracu. Nezadam pro ne milost, ale dala bych za ne ruku do ohne.......

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 17:17 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

LordCorleth wrote:
Nemám osobně moc potřebu to řešit, protože je to jen pc hra. Ale aspoň bych rád za ten ban měl jiný popis než tam je, když už jsem žádný ext. progr. nepoužíval.

Klidně tam tedy nechte, že za málo aktivní hraní a afkování je ten ban a nemám s tím za sebe problém. Vy tu hru řídíte a určujete pravidla.

Nicméně jsem nezaznamenal, že by kdokoli komunikoval s mou postavou a nedočkal se odpovědi. Nebo že by si ostatní aspoň neužili objevující se jídlo a pití a jiné věci v hospodě ;)
Víc to nechci rozebírat, nerad bych se viděl v roli prosebníka o hraní. Mějte se.

asi podle tohoto klice zabanovali vsechny za externi program.. kdo porad nemlel neco a jen tu a tam neco napsal tak ma externi program...

Thenesen

PostPosted: 17:25 23. Jul 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

k původnímu obsahu TO menderon:
Hodnotit hru po 3 týdnech... já hraji na Thalii tři roky a hodnotit hru mi nepřišlo nikdy vhodné.
Je léto, spousta lidí tu není, dovolené apod.
Dělá to trošku průser s IC děním a Questy, ale až začne září, vše se jako každý rok ustálí a pojede na pohodu.
S těmi módy jak píšeš nemůžu souhlasit, na Thalii má každý možnost hrát co se mu zamane a dělat co se mu zamane (ohraničeno reáliemi)
Můžeš eRPiit, creepit, lootit, craftit, zevlit, prozkoumávat, chatovat, proste na co máš zrovna chuť.
IC informace mi nepřijdou nepřehledné, prostě na boardu dej jen podforum IC dění a máš to na dlani, řekl bych že i přehledně.
Jinak IC dění v Karathě mi přijde pěkné, alespoň podle toho co jsem zaslechl a co vím z výslechů. Bohužel léto v tom dělá čáru přes rozpočet, ale to zatím udělalo něco každé léto.
Jak píšeš že DMka mají nějaké předdefinované herní skupiny a na zbytek kašlou si dovolím nesouhlasit.
Hraješ tu tři týdny. Tohle říct po třech týdnech je prostě divné. Vem si to z jejich strany. O koho by ses jako DM staral více? o někoho kdo je tu pár dní a nebo o rozjetou skupinku s příběhem.... Hrej pěkně, měj pěknou interakci s okolím a uvidíš že DMka si tě dřív nebo později všimnou a budou spolupracovat. Ale nechtěj vše hned, musíš se k tomu dopracovat.
Co se týče tvých zkušeností, nemám co na tom rozvádět, dvakrát jsi požádal o DM kill, dvakrát jsi ho dostal, takže 100% support... to spíš klobouk dolů DMkum...
Ano, lidé co zde hrají pořádají srazy, kde popíjí pivínko a baví se i v reálu. Není to diskriminace, třeba já šel offic na první srazík s těmi fajn lidmi teprve před dvěma měsíci. Vřele doporučuji poznat s kým hraješ, jak kdo co cítí, lépe pak budou reagovat i na tebe. Party sice rozběhnutý jsou, ale když dobře hraješ a umíš se pro hru objetovat, tak to ostatní vždy ocení. Od toho jsou PM, telly, chat... vymýšlej, kuť, řeš, povídej si a dle mě se budeš královsky bavit.
Kam zmizel dle tvého 19lvl WM netuším, asi mu to zde nesedlo, tak popojel...

Tak, a teď k té tvé šikaně:
1. na předávání věcí i třeba mezi dvěmi postavami na stejném ACC slouží perzistentní obchodník.
2. Na hraní hry v okně nepotřebuješ externí program, za hru v okně se Ban nedává.
3. v tomto bodě sám uvádíš že jsi nebyl u počítače... přijde ti fér dostávat expy aniž bys u toho seděl?
4. z tohoto soudím, že vlastně podle tebe je dobrý nápad sednout si v hospodě a po 3 měsících se zvednout, nahodit si 20 level a začít hrát, protože ostatní taky jen sedí v knajpě... no, ještě že tak opravdu většina lidí nepřemýšlí...
5. Upozornění je na stránkách Thalie v pravidlech, DM občas prověřují jestli hraje PC nebo BOT, stačí se vyspat a máš full heal... při posedáváni pod hospodou se to i nabízí...
6. krafteři v dílně sice seděj, ale u toho odklikávaj pece, hovoří, mnohdy u toho třeba krafou po tellu, ale rozhodně jsou ve hře a za to berou expy. Neseděj tam jen tak a nesbíraj časovky s tím že jim co půl hodiny cinkne budík, oni se převalí na druhej bok, vypijou a sní něco aby se neřeklo, nahvězdičkujou zívanec a jdou v reálu dál koukat na film...

Veřejné omluvy? za porušení pravidel? Pokud se cítíš křivě obviněn, pošli prosím PM Rejtymu nebo dotyčnému DMku a nepruď na foru s takovou kravinou. Pokud jsi byl skutečně křivě obviněn, DM se ti omluví velmi rád. Ale Makua trochu znám a nic nikdy nedělá jen tak bez rozvahy, a pokud udělal to co udělal, tak pro to musel mít setsakra dobrý důvod, já osobně věřím že oprávněný.

PostPosted: 17:29 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
Pokud se cítíš křivě obviněn, pošli prosím PM Rejtymu

stalo se... rejtyho odpoved je asi neco takovyho "je rozhodnuto.. nikdo nic resit nebude"

nezajima se o to jestli je zabanovan pravem nebo ne... nevim jak qido a nebo viro... ale ja a verim ze i corleth jsme nic s zadnym externim programem nedelali

Thenesen

PostPosted: 17:34 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
....

PROMIN, zapomněl jsem že emoteři hrající 3 roky mají právo na obecnou pavdu.

jen mimochodem manipulace ti nejde, je tam patrné značné ovlivnění TV Novou, jeden příklad za všechny, z čeho usuzuješ, že jsem nebyl u počítače? - napsal jsem na druhém monitoru, víš dost kreslím mám k notebooku připojený externí monitor a splitnutou obrazovku, ostatní veci jsou od tebe obdobně manipulativně zkreslené? má to nějaký důvod, nebo jsi jen zlý?

PostPosted: 18:11 23. Jul 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

kdo mě zná, ví že jsem zlej.
manipulovat neumim, lhaní mi nejde, jen mám v hlavě víru, že team nedává babáby za hru v okně.
Mimojiné:
menderon wrote:
z čeho usuzuješ, že jsem nebyl u počítače?

Usuzuji z tohoto:
menderon wrote:
vyjímečně déle, ale to jsem se ani nehýbal, protože jsem nebyl u počítače

Nelobuju za team ani za tebe, nelobuju za nikoho, jen by bylo hezké, kdyby sis podobný texty posílal PMkem Rejtymu a nedělal ze sebe mučedníka roku.

PostPosted: 18:13 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
...

Tak to se omlouvám, zrejme nikdy nechodis na toaletu, nebo te nplísní slečna, že zase hrajes.......

PostPosted: 18:19 23. Jul 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

v oznámení není že hráči dostali BAN za AFK.
Trest byl udělen za používání externího programu.
Team(MAKU) se k tomu už vyjádřil.
Tak si to vyřiď s ním, s Rejtym, s teamem, ale ne na foru.
K čemu je dobré že tady kopeš kolem? K ničemu.
Raději přemýšlej proč se tak stalo, sáhni do svědomí a sepiš to Rejtymu.
Není v zájmu teamu (jak cituji MAKUa) dávat BANy z nudy.
Ale nevysvětluj to světu, ale těm kdo tě soudí.
Já nejsem porota a už vůbec nejsem ten kdo po tobě šlape.
Jsem ten kdo reaguje na text na foru.
Vidím ale, že mluvit nechceš, jen mě urážet a to nemám zapotřebí.
Superčus.

PostPosted: 18:28 23. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Bahnak wrote:
v oznámení není že hráči dostali BAN za AFK.
Trest byl udělen za používání externího programu.
Team(MAKU) se k tomu už vyjádřil.
Tak si to vyřiď s ním, s Rejtym, s teamem, ale ne na foru.
K čemu je dobré že tady kopeš kolem? K ničemu.
Raději přemýšlej proč se tak stalo, sáhni do svědomí a sepiš to Rejtymu.
Není v zájmu teamu (jak cituji MAKUa) dávat BANy z nudy.
Ale nevysvětluj to světu, ale těm kdo tě soudí.
Já nejsem porota a už vůbec nejsem ten kdo po tobě šlape.
Jsem ten kdo reaguje na text na foru.
Vidím ale, že mluvit nechceš, jen mě urážet a to nemám zapotřebí.
Superčus.

rejtymu sjem psal a nehodla to resit prej... ano team nebanuje pro nic za nic ale ted udelal chybu proste... u me zadnej externi program nebyl

Thenesen

PostPosted: 18:29 23. Jul 2010 
Bůh
 Profile

fakt si myslíže že když začnete kopat tak vás odbanujem? Tým nedělá něco jenom z doměnky, ale určitě z dobrýho důvou.. kdyby jste místo plyvání radši žádali slušně vysvětlení, zda nejde o nedorozumění nebo rovnou vysolili omluvu, hned by se o tom dalo jendat.. takhle pochybuju že se jenom o zkrácení banu bude vůbec přemýšlet

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]