|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G14
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 13:55 18. Aug 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 13:56 18. Aug 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Krev bohů? Fuj draci sou draci a mají jen dračí krev. Jinak aby to s tím GS nedopadlo tak, aby pak někdo k drakům chodil na jejich poklady a oni je neviděli  ono vybirani pokladu te vyhodi z invu i gs 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 13:57 18. Aug 2010 |
|
|
G14 wrote: chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy  tak to byl asi bug, protoze jsem tam byl uz hodnekrat a ani jednou me nevidel 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 14:00 18. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Já myslím že to je jasný - je to drak, co žere jenom ženský. Chlapy nechává na pokoji  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 14:01 18. Aug 2010 |
|
|
PiAn0 wrote: G14 wrote: chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy  tak to byl asi bug, protoze jsem tam byl uz hodnekrat a ani jednou me nevidel  tak to pak jooo  takze to plati jen u draku
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 14:03 18. Aug 2010 |
|
|
KaTo wrote: Já myslím že to je jasný - je to drak, co žere jenom ženský. Chlapy nechává na pokoji  . vyvracim tvou teorii ......nez ke me dolit tak si Vorenus pohral a to neni zadna baba 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 14:07 18. Aug 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Krev bohů? Fuj draci sou draci a mají jen dračí krev. Je jedno co si o tom myslíš. Prostě se to říká 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 18:54 18. Aug 2010 |
|
|
G14 wrote: PiAn0 wrote: G14 wrote: chmm a to bych se hadala,me videl.........ah ty bugy  tak to byl asi bug, protoze jsem tam byl uz hodnekrat a ani jednou me nevidel  tak to pak jooo  takze to plati jen u draku Rikejte si co chcete. Ale nastaveni je pro: Draci, Wyrmove, Drackove.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 07:48 19. Aug 2010 |
|
|
Code: The caster becomes ethereal. No other creature can detect the caster. Attacking or performing a hostile action will make the etherealness vanish. Na druhou stranu: http://nwn.wikia.com/wiki/EtherealTakže teoreticky ethereálové vidět jdou... jen jsou nedotknutelní, neslyšitelní a sami nemohou nijak působit. Ovšem bylo by sranda kdyby si někdo vyvolal GS a čirou náhodou narazil na pavouka mizícího 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 10:32 19. Aug 2010 |
|
|
NWNwiki wrote: See invisibility and true seeing reveal ethereal creatures Takže v originále stačí tato dvě kouzla na odhalení někoho v GS... Ale zabývat se těmito výklady je zbytečné, protože svět Thalie je postaven jinak a třeba ani nemá žádnou ethereal sphere. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 11:56 19. Aug 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: NWNwiki wrote: See invisibility and true seeing reveal ethereal creatures Takže v originále stačí tato dvě kouzla na odhalení někoho v GS... Ale zabývat se těmito výklady je zbytečné, protože svět Thalie je postaven jinak a třeba ani nemá žádnou ethereal sphere.  jj však tak jsem to taky myslel  postavu v gs odhalis a vidis ji, ale stale je nehmotna, coz znamena ze i presto ze ji vidis nani zautocit nemuzes.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bily drak Posted: 12:04 19. Aug 2010 |
|
|
Ethereální aněkterý další kreatury můžou... myslím že drak je "některé další".
|
|
Top |
|