|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 22:28 05. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Skutecne se prihlasujes s jinymi klici, nez jake jsi tam zadal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Koerhe
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 08:48 06. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Skutecne se prihlasujes s jinymi klici, nez jake jsi tam zadal. To snad není možný Tak já to zkusím celé dnes po práci přeinstalovat a udělám to celé znovu, třeba to bude fungovat. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 16:07 06. Sep 2010 |
|
|
To nemusíš. Stačí se podívat do nwncdkeys.ini (nebo jak se ten konfigurák jmenuje) a tam ty klíče máš..
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Salome007
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 21:01 30. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mám podobný problém jsem negramota a už 3 hodiny instaluju s výsledkem Nepatné jméno hráče nebo heslo. Všechny moje účty mají stejné jméno i heslo. Login Salome007 ... uťuknutí a Caps Lock jsem kontrolovala.
Na Bioware mám Cd-key z obalu hry a na Thalii, ten co mi vyhodil ten převáděcí program.
Prosím pomozte nebo z toho zešílím.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 17:33 02. Jan 2011 |
|
|
Neplatne jmeno nebo heslo ti odpovida prihlasovani na Bioware master server. Bud si zakaz prihlasovani na Bioware, nebo si tam zaregistruj ucet, s kterym se prihlasujes.
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 00:30 15. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Simvááás... problém s jménem a heslem, překlepy jsem zkontroloval... cd keye musím mít nové, protože staré mi zmizely spolu s noutem... mám všechny 3 nové a na stránkách aktualizované úspěšně... když se snažím připojit, tak mě to dál nepustí kvůli neplatnému jménu nebo heslu...
Edit: v hostsu mám přidanej ten řádek...
ACC: Scrappy
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 19:13 15. Jan 2011 |
|
|
Neplatne jmeno a heslo = kontrola uctu u bioware. Radek v hosts mas asi spatne.
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 20:38 15. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Neplatne jmeno a heslo = kontrola uctu u bioware. Radek v hosts mas asi spatne. už vyřešeno - řádek byl dobře, jen hosts byl uložen v txt 
|
|
Top |
|
libixar
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 07:30 19. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mám stejný problém... když kliknu na "Více hráčů" tak mi to pisne chybné heslo nebo jméno hráče CD-key sem zkontroloval IP pro jistotu taky a řádek v hostu mám ..... pora'dte mi pls... Jednotuše jsem přeinstalovával windows a před přeinstalaci windowsu mi tThalie normálně šlapala.. ale po instnutí se mi nejde připojit ...
_________________ Zirud: Obrovský hakavarn s obrovskou sekerou na rameni... ZIRUD ZNIČIT!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybné jméno nebo heslo Posted: 09:21 19. Jan 2011 |
|
|
libixar wrote: Mám stejný problém... když kliknu na "Více hráčů" tak mi to pisne chybné heslo nebo jméno hráče CD-key sem zkontroloval IP pro jistotu taky a řádek v hostu mám ..... pora'dte mi pls... Jednotuše jsem přeinstalovával windows a před přeinstalaci windowsu mi tThalie normálně šlapala.. ale po instnutí se mi nejde připojit ... Doporučuju přečíst předchozích cca 5 příspěvků. Je tam vše.
|
|
Top |
|