Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:51 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata
PostPosted: 08:12 31. Aug 2010 
Šlechtic
 Profile

Nevím, ale nechal bych to tak jak to je, odtestovali jsme to a dle mého je to dobré a správně. Kucikova úprava se mi moc líbí, spouštění až rozhovorem, ale kdekoli je myslím správná cesta. :?:

Reply with quote  

Post subject: Re: časové XP a nedostatek zlata
PostPosted: 11:19 31. Aug 2010 
Bůh
 Profile

Anderson I wrote:
-darkvision- wrote:
Co jsem se tak díval ja tak casovky získavas za Rp, alespon tak to asi mínilo vedení. Kdyz prochazis lokacema tak drive to vliv na xp melo, nyni uz ne.
Proste kdyz budes hrat Rp, casovky ti pobezej.
Pokad budes jen tak nekde sedet, nebo behat po svete, tak je dostavat nebudes, nebo jen fakt omezene.
Tak tedy působí casovky na me ted.

REAKCE:
To se přiznám, že nějak nechápu. Když mám zvědavého hobita, který se, jak říkáš, jen tak „prochází lokacemi“ protože zjišťuje, co je tam nového a zajímá ho, co se od jeho poslední návštěvy změnilo (a že za ten rok nezůstal kámen na kameni), tak to není RP? Když bojuji s komáry, protože mi blokují cestu a já chci projít, tak to také není RP? Mimochodem, za komára mám 1XP - bývalo to značně více, ale možná došlo k nějaké změně, nechci rozpoutávat diskuzi, zda je to málo nebo moc. Prostě to sem jen uvádím, kdyby to mělo souvislost s problémem časových XP.

No ja reagoval jak ty casovky působěj na me, nevím zda to tak nastavený je či ne. Založil jsem si new postavu a prostě mi přijde že časovky mi lítaj dle toho co jsem psal nahoře.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]