Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:24 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: nemůžu se připojit
PostPosted: 20:42 27. Jul 2011 
Šlechtic
 WWW  Profile

rosnicka wrote:
ahoj, ze bych tady nasla radu? zaregistrovala jsem se, sehnala klic protoze mam hru ze score.. stahla co jsem mela ale problem... do hry jsem se prihlasila, vytvorila postavu a kdyz si dam hrat tak me to nechce pripojit ke thalii protoze to chce haky.. fajn.. pro jistotu jsem stahla kompletni balicek, rozbalila a ted jsem v haji protoze nevim co s tim.. jestli ty haky mam nekam dat.. mam je rozbalene ve hre.. vi nekdo radu pekne prosim smutne koukam..

HAKy je potřeba rozbalit do podadresáře hak.
To znamená, že pokud máš třeba hru v adresáři D:\NWN, haky (soubory jako např. thalie_main1.hak) musí být umístěny do adresáře D:\NWN\hak

Když jsem začínal, také jsem měl problémy pochopit, co kam patří. Většina patří do override, ale já jsem tam tehdy omylem nasypal i portréty a pak jsem měl problém se jich zbavit... Naštěstí to nevadilo.

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]

Reply with quote  

PostPosted: 20:52 27. Jul 2011 
Velmistr
 Profile

davidsoft wrote:
rosnicka wrote:
ahoj, ze bych tady nasla radu? zaregistrovala jsem se, sehnala klic protoze mam hru ze score.. stahla co jsem mela ale problem... do hry jsem se prihlasila, vytvorila postavu a kdyz si dam hrat tak me to nechce pripojit ke thalii protoze to chce haky.. fajn.. pro jistotu jsem stahla kompletni balicek, rozbalila a ted jsem v haji protoze nevim co s tim.. jestli ty haky mam nekam dat.. mam je rozbalene ve hre.. vi nekdo radu pekne prosim smutne koukam..

HAKy je potřeba rozbalit do podadresáře hak.
To znamená, že pokud máš třeba hru v adresáři D:\NWN, haky (soubory jako např. thalie_main1.hak) musí být umístěny do adresáře D:\NWN\hak

Když jsem začínal, také jsem měl problémy pochopit, co kam patří. Většina patří do override, ale já jsem tam tehdy omylem nasypal i portréty a pak jsem měl problém se jich zbavit... Naštěstí to nevadilo.

jo tak to bude sranda.. ja na takovehle veci mam syna ale je v praci..takze se o to pokusim pro me je tam moc veci, ruzne zkratky a pak mam gulas a pak se stane neco necekaneho. pred tremi dny jsem se chtela divat na film z jineho naseho pc(mame doma kazdy svuj) a podarilo se mi shodit komplet celou sit a pak to davali dohromady asi hodinu nez to nahodili zpatky.. tak jsem sikovna a diky za radu jdu to zkusit a pak pisnu jak to dopadlo pokud mi treba neshori disc nebo neco podobneho

Reply with quote  

PostPosted: 20:55 27. Jul 2011 
Velmistr
 Profile

tak jsem to udelala jestli to bylo ono, ikonka a pod tim bylo napsano hak.. tak jsem tam presunula ty dva co to po me ve hre chtelo. tak jsem zvedava na vysledek jeste bych to mohla dneska zkusit nez pujdu spat.

Reply with quote  

PostPosted: 21:38 27. Jul 2011 
Velmistr
 Profile

tak uz mi to fachci.. uz jsem se dostala do hry coz jsem rada takze budu moct relaxovat ve chvilich volna ... takze moooooc dekuji za radu a ted holt budu chodit a poznavat svet.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]