|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Mizení kouzel - charisma - bard Posted: 17:47 17. Nov 2010 |
|
|
Aha tak jo fajn děkuju. Přívěšek sem holt prodal radši a počkám na další lvl a kliknu vyšší umění 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Mizení kouzel - charisma - bard Posted: 22:43 22. Nov 2010 |
|
|
vidím v tom ten RDD bug jsem třeba zkoušel tohle: založíš BARD/RDD projedeš ho na cca 17 lvl (no prostě tam kde máš 10.lvl RDDa získáš všechny ty plusy a imky) Pak se deleveluješ zpátky na BARDa a kupodivu ti zůstaly všechny bonusové ability RDDčka (tuším odolnost, charisma, síla) No a pak si už jen vesele levlíš jiné povolání, RDD už dal vše cos potřeboval, třeba se řízneš...řekněme thormem  Ale bohužel je to bug, právě jsem ho nahlásil a pokud ho uvidím ve hře tak budou banány 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Mizení kouzel - charisma - bard Posted: 00:02 25. Nov 2010 |
|
|
Bahnak wrote: vidím v tom ten RDD bug jsem třeba zkoušel tohle: založíš BARD/RDD projedeš ho na cca 17 lvl (no prostě tam kde máš 10.lvl RDDa získáš všechny ty plusy a imky) Pak se deleveluješ zpátky na BARDa a kupodivu ti zůstaly všechny bonusové ability RDDčka (tuším odolnost, charisma, síla) No a pak si už jen vesele levlíš jiné povolání, RDD už dal vše cos potřeboval, třeba se řízneš...řekněme thormem  Ale bohužel je to bug, právě jsem ho nahlásil a pokud ho uvidím ve hře tak budou banány  Pokud vím tak při tomto se stane postava neplatná. Tzn. po relogu by se nemělo dát připojit. Tak to alespon fungovalo na všech jiných světech.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Mizení kouzel - charisma - bard Posted: 00:58 25. Nov 2010 |
|
|
to je možný, nezkoušel jsem. Ale tady nejde o tenhle bug, ale o o ten bonus charismatu který se prostě přičítá nejak podivně dle mě. Proto to dle mě dělá tu chybu o které se tady točí řeč.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Mizení kouzel - charisma - bard Posted: 02:30 25. Nov 2010 |
|
|
nenene, postava se nestane neplatnou, thalie má subrasy a tudíž nemůže zaškrtnout fičuru "povolit pouze platné postavy" jakákoliv subrasa s přidanými/pozměněnými statovými hodnotami "napevno" je ve skutečnosti "neplatná postava" stejně jako buglé rdd a pokud toto není zaškrtnuté, může si kde kdo naházet jaké staty chce... a s trochou cviku vlastně od prvního levelu a bez rdd ale mě do toho nic není, to si pořeště sami  mimochodem bahnaku, hodně štěstí při tom banování, do očí bijící staty rozpoznáš snadno, ale co když si postava chytře nahodí třeba +4 síly? jak takového siláka rozeznáš od siláka kterýmá podobné staty někde kolem epixkého levelu a ještě mu to zeleně svítí protože má hafo itemů? něco takového se snažit spočítat je vcelku sranda
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|