|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: OOC versus RP Tresty Posted: 13:10 16. Dec 2010 |
|
|
Jasně......jedinné co tu píšu, tak to že naznačuju že tady je "příliš povyku pro nic". A že se mi nelíbí okecávka Menderona. Tot vše 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: OOC versus RP Tresty Posted: 13:29 16. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Vše bylo vyřešeno Rejtym ve druhém příspěvku topiku, myslím, že odpověděl zcela vyčerpávajícím způsobem.
PS: Nechápu ROFe co se ti nelíbí na nějaké okecávce, situaci jsem popsal tak jak se stala. GM kill jsem nedostal, nová GM jsou slušná a korektni, jen mne varovali, to jsem tam napsal, myslím docela podrobně..... prosím přečti si to znova, mrzí mne když někdo střílí aniž ví kam. OPRAVDU NETUSIM CO JE V MEM PRISPVKU ZA OKECÁVKU.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: OOC versus RP Tresty Posted: 14:25 16. Dec 2010 |
|
|
Istvan wrote: A nestacilo by napsat Tallem "Stuj", promin, ale ten dm kill me pripada jako forma zastaveni neprimerena. Zbytecne to muze hrace nastvat, a treba omylem neco oskliveho napise nez se DM vyjadri co vlastne chtelo... Stejne jako by policii nejdrive strilela... taky bych na toho policajta zacal nadavat kdyby po me vystrelil (a ja prezil). A prosim nepis, ze hrac ma dm kill dostat a pak poslusne cekat na vyjadreni, znam lidi co by je to nastvalo. A jinak jsou to normalni hraci, zadnej vysinutej silenec. Nepisu to abych se do tebe navazel, prave chci aby si hraci DM vazili a takove chovani nevzbuzuje dojem primerene reakce. Aspon ne u me. U někoho stačilo, u někoho nestačilo. Už mnohokrát se mi stalo, že mi hráč na tell jehož obsah mu nebyl příjemný neodpověděl a pak po delší době se zebe vysoukal něco jako "přehlédl jsem ho v záplavě jiných hlášek/tellů". Takže než napíšeš tell a než se hráči uráčí odpovědět (je možné i že si opravdu nevšimne) bude o deset lokací dál a ty ho pak budeš vracet přes půl světa zpátky do města? To mi přijde mnohem nepřiměřenější. Ideální by bylo, kdyby hráči dodržovali pravidla. Pokud nebudou, je na DM, aby vynutili jejich dodržování. Pokud hráč přitom "utrpí necitlivým zásahem" je to asi stejné, jako když zločinec utrpí necitlivým zásahem policie. Ani jednoho mi není líto.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: OOC versus RP Tresty Posted: 14:59 16. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ja to chapu, a je pravda... co delat, kdyz je o deset lokaci dal. Jen bych v tomto pripade nejdrive jednou napsal tell a pak az dm kill, kdybych videl, ze jede dal, i po jiste dobe cekani, kde se nejspise nesnazi nic odepsat (nejspise by zastavil). Pak bych to bral jako primerene reseni.
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: OOC versus RP Tresty Posted: 15:31 16. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nez dat DM kill je lepší postavu teleportovat k sobě a navazat kde jste skoncili......
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: OOC versus RP Tresty Posted: 15:34 16. Dec 2010 |
|
|
Istvan wrote: Predpokladam, ze jel tryskem. A i tak si myslim, ze dm kill je trest za neco co porusuje pravidla hry, ne zakony ve hre, jak je zde vyse zminovano. Pochopil bych varovani strazi ci pokutu, po odmlouvani i prisnejsi trest. Me se to zda stejny jako co se stalo me dole. On jel tryskem, ale vubec nebral ohled na npc. Nejenom ze nemohla reagovat straz, ale napriklad na namesti se prochazi mnoho lidi a nedovedu si predstavit, ze by tam jel tryskem. Tot muj nazor.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|