|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 18:26 08. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Můžete mi tohle někdo vysvětlit?Ac je dole v podsvětí a je nižší než sem měl s buffama.Suu tam tři útoky pod moje ac se zásahem a takovejch hodů mám ve výpisu mnohem víc.Umřít když mě nemohli trefit je blbost prostě
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Last edited by Radim on 19:32 08. Feb 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 18:47 08. Feb 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Radim wrote: Můžete mi tohle někdo vysvětlit?Ac je dole v podsvětí a je nižší než sem měl s buffama.Suu tam tři útoky pod moje ac se zásahem a takovejch hodů mám ve výpisu mnohem víc.Umřít když mě nemohli trefit je blbost prostě Mě napadá jen - netluče tě jedna z potvor do "odkrytí", pak máš AC nižší. To mi připomíná - už nevím jaké bestie měli na Thalce "fíčuru" - při boji zblízka díky animaci ustupovali a díky tomu žes je "dobíhal" jsi dostával od nich jako "bonus" příležitostňáky  . Jestli se podobná "mechanika" neuplatňuje i tady.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 18:49 08. Feb 2011 |
|
|
Měl jsem na sobě kůru ac 42,lektvar sko +2 ac haste +2 ac celkem 46 nevím vo kolik to může jít dolů
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 18:49 08. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Záleží, kolik máš v tumble. Hádám, že jsi pro některý z nich musel být ve flatu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 18:56 08. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: Záleží, kolik máš v tumble. Hádám, že jsi pro některý z nich musel být ve flatu. Když sem navlečenej tak jen 1 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 18:57 08. Feb 2011 |
|
|
A co boty a dodge featy?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 19:02 08. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: A co boty a dodge featy? Na mě musíš česky Kuciku,boty +5 ac (uhýbání)
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 20:28 08. Feb 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Radim wrote: kucik wrote: Záleží, kolik máš v tumble. Hádám, že jsi pro některý z nich musel být ve flatu. Když sem navlečenej tak jen 1  Pro bonus za tumble je jedno jestli jsi navlecenej nebo ne. Pocita se zakladni skill, za kazdych 5bodu v nem +1dodge ac. Obcas by jsi koukal o kolik ac klesne  i u valecnika.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 20:37 08. Feb 2011 |
|
|
Radim wrote: kucik wrote: A co boty a dodge featy? Na mě musíš česky Kuciku,boty +5 ac (uhýbání) Tak napriklad tyhle boty jako bys nemel, pokud jsi flatfooted. A pokud mas feat http://nwn.wikia.com/wiki/Dodge, tak ten taky ne.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 21:00 08. Feb 2011 |
|
|
kucik wrote: Radim wrote: kucik wrote: A co boty a dodge featy? Na mě musíš česky Kuciku,boty +5 ac (uhýbání) Tak napriklad tyhle boty jako bys nemel, pokud jsi flatfooted. A pokud mas feat http://nwn.wikia.com/wiki/Dodge, tak ten taky ne. Tenhle feat nemám a v tumble mám 11 bodů edit: nejde mi o žádný xp spíš mě zajímalo jak to je 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 21:42 08. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
jakmile stojíš a nebojuješ, nepočítá se ti uhýbání, bonus z obratnosti, bonus z akrobacie
haste přidává uhýbání, mágovo brnění taky, sice se to všechno sčítá ale jakmile jsi mimo boj, ztratíš to, v tomhle je to hubu i když se zastavíš třeba jen na chviličku, už nějakou můžeš chytit prtoože ac může jít rapidně dolů
to se ti může stát ve hře bohužel mnoha způsoby, například když se ti neaktivuje automatický utok když na tebe něco zautočí a ty neklikneš na nepřítele(to se stává asi tak ve třetině případů), nebo třeba po vířivém utoku, když nepřítel zemře, občas postava sama nezautočí na dalšího a zastaví se, když se přes jednoho nepřítele nemůžeš dostat k nepříteli na kterého klikáš, nepřátele začnou měnit pozice, jeden odběhne z dosahu, zkrátka je takových situací dost a bohužel postava získá ten postih pokaždé když se cokoliv z toho semele a už to odnese
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 21:57 08. Feb 2011 |
|
|
Je mi to jasný,ale bojoval jsem jen jich tam bylo fakt dost a nezaznamenal sem ani to že klesaj životy rovnou se mi to načítalo  edit: sakrááááá promrhal sem 1000cí příspěvek předchozím dotazem OMG!!!!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 22:24 08. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Radim wrote: Je mi to jasný,ale bojoval jsem jen jich tam bylo fakt dost a nezaznamenal sem ani to že klesaj životy rovnou se mi to načítalo  edit: sakrááááá promrhal sem 1000cí příspěvek předchozím dotazem OMG!!!! to je přesně ono! nikdy neobjuj v davu, protože jakmile seš obklíčenej, velmi snadno v tom zmatku jak všichni v boji "poposkakujou" ztratíš svůj target, postava se na vteřinku zastaví a prásk, ze všech stran začnou lítat zásahy, ideálně kritické a seš dole ani nemrkneš jediný lék který na tohle znám je vířivej utok a nebo si dávat opravdu pozor a manuálně v případě potřeby měnit cíle, což ale tkay není ono, protože hrozí ztráta nějakých těch utoků za kolo
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 01:10 09. Feb 2011 |
|
|
To je pravda. Stačí když mezi tebou a cílem někdo proběhne a rázem seš venku z boje, spadne expertíza atd. Nebo se cíl vzdálí (někdo ho odsune summonem atd.).
Za boty a tumble odečti celkem 7, jestlis měl nějaký další boosty na dodge tak i ty, rázem budeš na svejch...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Obranné číslo Posted: 09:15 09. Feb 2011 |
|
|
To je tak když někdo obejde dva trpasličí obránce co brání v chodbě a jde machrovat do chumlu  . Snad ses poučil Grisáku  ).
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|