|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
gargamel
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 18:29 30. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Takže přidám tedy i něco já,jelikož jsem ten hajzl kterej Vám nakopal řitě  .I když jsem si vše už vyříkal s loutkářem Su´aca.Celou situaci vidělo i jisté DM pokud bude chtít vyjádří se.Upozorňuji předem že o PK nešlo protože bych se nenamáhal psát do PJ a zvedat Vás pomocí DM. Nevidíš do myšlenkových pochodů postavy a už vůbec nechápu jak můžeš použít sousloví metagenimg!!!!!To jsem jako psal tellem nějakému drowovi nebo Bersovi nebo DM aby mi Vás našlo?Prostě jste dostali a tebe to pořád štve,proto kolem sebe jen kopeš a snažís se aby se tě někdo zastal,obdobné situace jsme zažili mnohokrát také,ale v opačném gardu. Ano jsem bývalý drow,ale to na věci nic nemění.Napsal jsem to jasně už tam kam to nepatřilo,nalogoval jsem protože sem doma něco dělal a nejsem magor abych zůstal afk v podtemnu. 1. Asi jsem mašina na zabíjení jak píše lambda,tak proč nevyrazit na creep dolů,když nahoře je vše vybité?Jednoduchá odpověd,proč ne je to naše volba a my máme postihy s kterými počítáme.Jak je možné dole přežít když Vy máte problém?Nevím ale mám výbavu z obchodu a craftový meč,nic víc nic míň.Stejné možnosti na obou stranách,navíc jeden na dva.A co nás vedlo jít dolů?Ano byli to xp šli jsme creepit,ale to už se opakuji a navíc se zmínil Urlraen-suroviny na craft 2. Lezu dolů a když vidím že potvory které mi stojí v cestě níž padají jak hrušky tak proč nepokračovat?Opět jednoduchá odpověd proč ne.Je úplně jedno jestli bych narazil na déle hrající drowy nebo na Vás prostě do toho jdu. 3. tomuto bodu se musím upřímně opravdu od srdce zasmát,pouhá shoda náhod jak prosté 4. Kdo jsem,kdo budu to je tajemství ale už o kus víš jsem to zmínil edit: Časem možná poznáte co postavy vede k tomu jít tam kde slunce nesvítí a opačně..je to prostý adrenalin a pocit nebezpečí
_________________ Blackguard is back,keep away your soul
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 18:56 30. Dec 2010 |
|
|
pro Gargamela: Me nestve, ze jsem dostal na prdel (no, mozna trochu jo, ale to bude tim, ze se stale dokola pokousim pokorit jeden proklety level). Uprimne jsem pocital s tim, ze driv nebo pozdeji myho drowa nekdo capne a trochu sem se i tesil. Spis me stve jak to cele probihalo. Metagaming muze byt i to, ze podtemno znas ze sveho drowa a diky tomu krasne projdes nejakou snadnou cestou a obtiznym potvoram se vyhnes. Zrovna tak, to muze byt hodnoceni situace na zaklade "to jsou lovici co hrajou par dnu". Stejne tak lizt do podtemna, kdyz vim, ze silni drowove nehrajou muze byt metagaming. Nikde jsem nerekl, ze byl skutecne pouzit, ale ze to tim trochu smrdi. pro Bahnaka: Prave jak rikas, povrchnani chodi nahore v noci se stazenym zadkem, tak me trochu prekvapilo, ze jsem je potkal dole. Proste mel sem o svete trochu jiny obrazek, myslel jsem, ze vylety do podtemna jsou spis zalezitosti zkusenych dobrodruhu. Diky tomuhle topicu vim, ze tomu tak neni  Zaroven jsme si udelali predstavu o tom, jak se zde postupuje v pripade lognuti mezi jinou skupinu hracu. Odjinud mame zazite postupy, pro nas prirozenejsi, ale nevadi, podridime se. Jinak s tebou vesmes souhlasim, akorat tedy momentalne dole chybi ty epicke postavy, kterych by se nekdo bal 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:00 30. Dec 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jotojo Berserka přecE! to je ten koho se BOJIM né nějakých černýdch držtiček..!:D to víte musíte si udělat povést jako měli ostrováncí *zamilovaně kouká do pryč* a máte to v suchu 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:07 30. Dec 2010 |
|
|
Pravda, na toho jsem zapomel, ale to je takova jehla (hmm... spis poradny hreb) v kupce sena 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:23 30. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Woxa wrote: Metagaming muze byt i to, ze podtemno znas ze sveho drowa a diky tomu krasne projdes nejakou snadnou cestou a obtiznym potvoram se vyhnes. Zrovna tak, to muze byt hodnoceni situace na zaklade "to jsou lovici co hrajou par dnu". Stejne tak lizt do podtemna, kdyz vim, ze silni drowove nehrajou muze byt metagaming. Nikde jsem nerekl, ze byl skutecne pouzit, ale ze to tim trochu smrdi.
Nevím jak tohle odstranit možná trvalý výmaz paměti  .Tam kam jsme zavítali je plno snadných potvor,tudíž nevidím problém v tom že bych něčeho zneužil,ale cesta zezhora přímo tam kde došlo ke střetu vede rovnou za nosem,prostě první co nás napadlo že povalíme rovně. Toť vše víc se nevyjádřím
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:33 30. Dec 2010 |
|
|
Takze proste pech pro nas  Z toho co jsem cetl kdesi tady na foru, na me cesta z/do potemna pusobila ponekud obtizneji, psalo se jak je nutne projit nekolik dungu az to neni az takova sranda... Ale je fakt, ze to byly dost stare topicy, takze kdo vi jak to tehdy bylo.
|
|
Top |
|
gargamel
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:35 30. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Není jeden východ/vchod 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:35 30. Dec 2010 |
|
|
Tak, a Pajuli strhávám bludišťáka za SPAM  Metagame - svým způsobem ano, ale defakto nevyhnutelně. Hráč co hrával kdysi dole a ted je nahoře toho vi o podtemnu asi dost, ale ruku na srdce, výmaz paměti fakt zrealizovat nejde. (EDIT: ale pracuji teď na vyzkumu vymazu paměti a musím uznat že Havana, Bacardi a Morgan mi v tom značně pomáhají) Vzhledem k tomu kde se celá udlost stala nevidím jediný důvod něco takového řešit, protože tam ani nemáš kde jít jinam. To že jdou lidi dolů když není loglý epický drow je občas zábavný. Na druhou stranu co jinýho zbejvá když tam chceš na creep či suroviny a ve hře ani jeden že. Nadále si stojím za svým a tvrdím, že nechápu pořád smysl tohoto flejmu. Byl u CvC zapnutý dislajk? Pokud ano, nic jiného vědět nepotřebuji. Nemůžu nikoho nutit jednat tak jak bych chtěl jednat já. Hra je definovaná pravidly a ty porušeny nikde nebyly. Takže můžeme buď polemizovat nad smutným stavem houpačky podtemna (1 měsíc aktivní, druhej ne) a nebo pro to něco dělat sami. Chcete řešit ještě něco nebu můžeme tento dle mě zbytečný flejm zamknout?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 19:42 30. Dec 2010 |
|
|
Pro me za me, at se to klidne zamkne, ja uz sem se dozvedel, co me jasne nebylo.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 22:20 30. Dec 2010 |
|
|
je to ve flames, chchi svého bludíštáka..jinak morgan je dobrý to vskutku  máš u mě bod! hele taky sem tohle kdysi řešila, ale hold je to jen hra, neche to tolik hrotit..chce to klid a nohy v teple, dyť byly teďko vánoce!:)
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 23:29 30. Dec 2010 |
|
|
Pajule wrote: ...dyť byly teďko vánoce!:) NO PRAVE!!! A oni nam vlezou skoro do bytu, darky neprinesou a jeste nas zbijou... 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 23:33 30. Dec 2010 |
|
|
a co dělají drowácí na povrchu? taky se neptaj, počkejte až vám tam nalítnu já!:D když sem tam byla s postaovu naposled podtemno bylo vzhůru nohama 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 23:35 30. Dec 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Protože jsi neřízená střela Pajky 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 23:58 30. Dec 2010 |
|
|
Pajule wrote: a co dělají drowácí na povrchu? taky se neptaj, počkejte až vám tam nalítnu já!:D když sem tam byla s postaovu naposled podtemno bylo vzhůru nohama  Pajky si to jenom myslí, protože okouzlila 2 černý tupý skřety 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 10:25 31. Dec 2010 |
|
|
žádný tupý! Byli parádní  jo to bylo jak Káča v pekle  asi začnu dělat reklamu.. choďte do podtemna, srandy je tam kopec 
|
|
Top |
|