|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
ripatko
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 15:56 07. Jan 2011 |
|
|
Radim wrote: ripatko wrote: Není to tak dlouho co končil Nomis a světe div se, dostal o dost míň děkovných příspěvků než podvádějící Dm. a byl jeho přínos pro Thalii menší ??? lidi, vzpamatujte se, vždyť máslo na hlavě má teď každý, kdo dodržuje pravidla....  Sem si ani nevšimnul že bys měl příspěvek v poděkování když s prvním začal Bahňák  Nevsiml sis, pac tam neni me pouze zarazila ta dekovaci manie nekomu, kdo takhle sproste zneuzije svoje pravomoci !
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 16:10 07. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak lidi mu děkujou za to co pro ně udělal jako DM co se týče hry v tom nevidím problém taky mezi ně patřím.Takže nechápu co s tím má společnýho děkovačka Nomisovi,kdo věděl a dokázal ocenit napsal aspoň řádek,kdo ne nenapsal ale to neznamená,že si jeho práce neváží aby mě někdo špatně nepochopil. To že prasil je věc druhá a neomluvitelná když to dělal neustále i když se o něm vědělo a přesto byl do týmu přijat znova nebo jak to vůbec bylo.Každej si o něm teď udělá svůj obrázek i když navenek to třeba je fajn chlap,ale to nevím bo ho neznám.
Navíc když se nad tím teď pořádně zamyslím tak bych nejraději rozkopal tu bednu která je pod stolem. edit Xantipa: Myslím že budeš vědět proč pokud si pamatuješ a já pořád
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 16:14 07. Jan 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
ripatko wrote: ...me pouze zarazila ta dekovaci manie nekomu, kdo takhle sproste zneuzije svoje pravomoci ! Ale no tak chlapíííí, vy neznáte ten typ ženských o kterých se říká: "Jo, je to mrcha, ale hezky přede." ?  Holt mají své mužské protějšky - asi bych to parafrázoval: "Je to svině, ale užitečná." To co udělal Cairon je prasárna a on to po právu koupil. Ovšem (bohužel/bohudík, doplňte dle osobních peferencí) byl i užitečný - bavil hráče, dělal lokace. V průběhu času, ale jaksi se ty "sviňárničky" (jak u ženských, tak u chlapů) mívají tendence NEVIDĚT...a vzpomíná se jen na to dobré  . P.S. Já osobně Cairona skoro nezažil, vyjma toho, že jako DM rozdělal s hráči questy, pak se na ně (na hráče i na questy) vykašlal a ani se neobtěžoval komukoli sdělit informace, jak to měl nastavený/vymyšlený...tohle je věc kterou vy hráči nevidíte(?), ale jako (bývalý) členem týmu, chápu že za to by si zasloužil... *mávne rukou* ...zkrátka souhlasím s Bahňákem.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 16:14 07. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Nevim co tu resite...Ano podvadel a vyzral si to solidnim a spravedlivym trestem...ano mrzi me to protoze tohle sem od neho vazne necekal.. ALE!!!!!!!!!!!! Questy co sem snim hral byly vzdy plne dobrodruzstvi,napeti a zabavy pro me to byly skvele Q a sem za ne rad... Lokace sou taky fakt moc pekne a povedene a nerikejte ze ne,urco to neudelal vsecko za jeden den.... Jestli mu tohleto chce nekdo uprit mel by se zamyslet... Je mozne ze neco treba nedodelal ..nevim,nevidim do toho co maj DM na forum...ale kazdopadne toho dobreho co udelal neni zrovna malo... Klidne se tu divte ale je to tak...dle me jen hledate beranka na vyliti zlosti a tak ste si nasly nekoho kdo toho mel na krku dost ale uplne ste prehlidli to co na druhou stranu udelal pro server.... Podvadel?-ano-dostal trest? ano a ne malej- DOBRE MU TAK,MUZE SI ZA TO SAM! Ale i presto mu dik za to dobre.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 01:48 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Damy a panové co je to vlastně podvod podvedl a ochudil hlavně sam sebe o hru a adrenalin o zabavu z expu at _Rpenim ci s nekym chozeni dungu udelal mnoho dobreho a spatneho a mi ho soudit nemuzem muze se soudit jen on sam a pokud si uvedomi ze chybu udelal tak si uvedomi vic ne zby clovek cekal a normalni clovek uvedomil .... sice porusil pravidla ale co dal thalii tolik casu ? sam delam v toolu mam rozdelanych 30 lokacek ktere nema ani chut na thalku posilat on toho udelal hodne i kdyz budit neco nedodelal neco neudelal a bla bla ... ne pokazdy ma clovek cas a ne pokazdy ma chut ... co si vemu z chyby kteoru sem udelal je ponauceni a rekl bych ze on sih o asi vzal ....... udelal nam alep ri tom podvadeni spoustu krasneho a sprijemnil nam hru pridal nove pribehy a postavy krasná panorama urcitych druhu a danych pokracovani .... kdo tohle dokaze jen tak malo kdo ...... predem neni to narazka na DM team ci na nekoho z vrchu sem rad za to co delaji i kdyz nektere veci se mi osobně vubec ale vubec nelibi ale nektere naopak jo kdyz vemu v uvahu kolik DMpruseru se zde nadelalo .. a co vse se ztratilo obevilo a znicilo v nenavratnu tak je pro cairona jak diky tak nadavka odeme ze sprznil a zahodil svoji praci jen tak aby si mohl hrat ale to bych take mel vynadat urcitym DM clenum a podekovat urcitym hracum a DM clenum (PR nadavka na urcite chvile a psani si s desmondem, na dena i kdyz jen tak obcas saskujem a hlavne lasheka .... podekovani pro dengrase kucika rejtyho samozrejme pro stare DM a WB ale to jse vse stare .. nove ... a tak dale vzdy je tam to same dekuju a nedekuju ... skazil nam hru ale taky nam ji omnoho ozivil a malo kdo to tak dokaze ..... je mi to vazne lito
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 06:38 09. Jan 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Poděkování stojí za místě, Sorrove od tebe sem nečekal že založíš topic tohodle tématu.. Cairon sice udělal blbost, podváděl a dělal věci, které by člen týmu asi dělat neměl, ale je tu to ale Udělal zase dost věcí, které svět obohatila, hodně věcí stojí za zmínku, nebudu jmenovat protože by to bylo na zatraceně dlouho, začal bych u skutků co udělal jako hráč a skončil bych u Q co dělal jako DM.. ano týme, je to podvoník a lhář a jen mu uražte palici co nejvíc to jde  .. ale v podvědomí hráčů co ho zažili zůstane jako výbornej společník, hráč a bavič.. a to už nezmění nic.. když se divíte že potrestanej člověk dostane poděkování, zároven napíšete že jste ho nezažili, tak by jste radši neměli nic psát a vůbec se do toho sr.t, Cairon je ten člověk kterej si tu děkovačku zaslouží...
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 11:32 09. Jan 2011 |
|
|
Víš Krato, já nikomu neberu že na něj mají tyhle vzpomínky, i jsem nikde nezavrhoval jeho práci pro Thalii, jenže teď to vypadá jako že se nic nestalo a celý ten průser to zahaluje a třeba za rok někdo provolá heslo o jeho návratu s tím že se toho vlastně tolik nestalo, což už jednou proběhlo.Dostal znovu šanci, někdo se za něj přimlouval a jak se odvděčil... Co si pamatuji z historie, tak mu každý děkoval za Q a lokace v daném topicu po jejich dohrání, tak proč najednou tyhle návaly, když on sám ani nemá koule na to se omluvit.A jak psal Ripatko, o co byla menší práce třeba Melvika, Nomise a dalších a to bez průseru?
Nechtěj mi psát nebo ostatní, že si k tomu nemůžu něco napsat.Mě tohle opakované podvádění opravdu dost vadí a působí to na mě spíš opovrhováním a neúctou k Thalii a všech lidí kolem ní.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Tomi Poser Posted: 18:24 09. Jan 2011 |
|
|
Noooo ... co ktomu dodat *pohrava si zamyslene s vousy* Tady asi malo kdo chape co je to DM a autorita a poctivost. Jak se tu muze nekdo zastavat nekoho kdo tu opakovane delal takove podvody a po vzani na milost v tom jen pokracuje a zene ho jeste dal sva vlastni nabubrelost ze kdyz tu neco udelal ze si muze delat co chce To je jako s politiky kradou podvadi na ukor nas vsech a vse je jen pro nase dobro nebot nam tim pripravuju lepsi svet Toto tady jis Thalka zazila u hodne lidi a ja to vidim asi tak : Chybu udela kazdy jsme lide ale to co znas dela lidi je drzeni se nejakych hodnot a zasad a etiky je jedno jak to nazvete ale hlavne poucit se z chyb a nemyslet si ze je muzu delat na ukor druhych pro jejich pomyslne blaho. A jako krok k pouceni je alespon omluva hracum a tymu a ne jeste dovolavani se kamaradu kteri mlsali sladky med vcelky medonostne s DM hulkama Jeho chovanim znevazil i svou vlasni praci co tu delal 
|
|
Top |
|