|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:45 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
doufam ze ste radi prave mi kixnul notas aby ste se nehadali chtel sem ans pripojit oba ... no jakysi ... no mam po zalohach
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:48 19. Jan 2011 |
|
|
Možná že tam občas hraje ta tvá kamarádka, ale musíš přiznat, že celkem často jsi za frisco.cz přihlášený i ty.
Ostatním: Preferoval bych trošku neutrálnější přístup. Výsměch nebo pranýřování přece není třeba.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:49 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
zachy ano ted jo .. pac po nocni .. co chces vid ocpocinek u Pc idealita:) ale vcera tam byla ona jak vam nadavala
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:55 19. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ach jo, sem asi hrozná a zlomyslná, ale proč si tolik přeju, aby už od něj byl klid? Rejty prosííím
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:57 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
tak odejdi a klid bude:)
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:57 19. Jan 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Škoda, že nemám screen ze včerejšího lovu. Přepadli jsme tři postavy na cestě a mezi nimi Adalir. Adalir s jedním chlápkem byli zastunování a jedna elfka omámena. Seraphovi přijde tell od Adalir: "Cítíš z ní temnou auru". S úsměvem ignoruju superčuch mé postavy a dál si odvádím elfku kamsi pryč.
O 5minut později tell od Adalir: "Neumíš RP!" Edit: A pokud to byla tvoje přítelkyně, tak si snad od NWN dám na chvíli pauzu a budu se připravovat na druhého sendyse. Protože vydýchat tu dva? Uch..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 20:08 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
vzhledem k tomu ze mag .... klidne i temny by mel vycitit auru pozehnani postavi ... (Bgcka) tak to tak by mohlo byt ona podala jen navrh na nastvalo ji ze to ignorujes stejne jako az 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 21:05 19. Jan 2011 |
|
|
sendys wrote: .... Hmm mé OOC? Prosím milý vážený, uveď příklad mého OOC, ano? Díkas 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 21:26 19. Jan 2011 |
|
|
Tak jo, říkala jsem si, že to nechám plavat, ale nakonec bych se tady ráda vyjádřila ke hře Adalir a Arnorma. Obecně mi přijde, že oba (?) hrají celkem dobré rp, tedy alespoň podle mé skromné zkušenosti. Jejich hra má samozřejmě svoje mouchy, ale čí nemá Ke včerejšku: Včerejší útok Adalir na mojí postavu, měl souvislost s ic vztahem, který si mezi sebou naše charaktery vytvořily. Rienův, řekněme poněkud ukvapený, zásah, to už je jiná kapitola. Nevím, proč celé události ve stokách asistovala Nina, kterou jsem tehdy potkala ve hře prvně a nevím, jak mě ty dvě našly. Na to ovšem existuje tisíc a jedno rp vysvětlení, takže to nechám tak. Dnes byla moje postava opět napadena ve stokách (asi je to chudinka magnet na problémy  ). Tady se dostávám k postavě Arnorma. Napadení předcházely dvě události - Arnormo pozval Rouk do družiny, ze které jí následné vyhodil, ovšem ne dřív, než si stačil všimnout, kde se zrovna Rouk pohybuje. Následně se mě po tellu optal, kde že se vlastně nazházím. O 2 minuty později obdržela Rouk ránu do zátylku. Důvod jejího napadení byl ten, že ve stokách se pohybují pouze alchymisté a přívrženci Zeira a ona prý nevypadala ani na jedno z toho. Následovala vcelku pěkná hra, ale jen do doby, než jsem se od jiného hráče dozvěděla, že Arnorma a Adalir hraje jeden a tentýž hráč. K výše popisovanému nutno dodat, že Arnorma Rouk, stejně jako Ninu, během této události, potkala ve hře prvně. Pokud jsou Adalir a Arnormo postavy odlišných hráčů, tak se jim omlouvám. Pokud ne, nelíbí se mi, že zmíněný hráč řeší ic problémy své low lvl postavy pomocí postav jiných.
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 21:40 19. Jan 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
To s tou družinou mi přijde jako neskutečná prasárna  Ikdyž je pravda, že to ta holka neměla příjmat, ale to už je jiná. Někdy se na to dá kliknout i omylem, třeba já mám to zobrazování radši vyplé, protože mě to párkrát málem zabilo. Ono když ti vyjede v CvC nebo i na bossovi tabule jak hovado 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 21:57 19. Jan 2011 |
|
|
Derken- wrote: ...Ikdyž je pravda, že to ta holka neměla příjmat... Byla jsem ve stokách, vražím potvory, co nemaj problém zavraždit mě...instinkt velel, zbavit se tabule co nejrychleji 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:41 19. Jan 2011 |
|
|
tu holku chci videt
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:43 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
tedy vysvetlim ... neptejte se mne proč jsem za Arnyho na foru ... ale podám vysvětlení dnešní hra s rouk jakožto postavou u arnyho semnou neměla co dočiněni kdyby měla řekla bych že by ji rovnou sundal .... on byl pouze na ingrediencich a pokud vim šlo o RP dohodu na alchymii ... ne Adalir a Arnorma nehrajeme oba ...... Arny ma Arnyho a ja mam Ad ... pokud co se tyče včerejšku .... jak jsme tě s ninou našly ...... byli jsme tam popravdě expit.... prakticky jsme tě potkali nahodou ... a jelikož ad vi jak rouk vypada napadla ji okamžitě .... nic jineho v tom nebylo kdyby nepřiběhl tvuj mili partner a nezabil nas mohly jsme si hezky zahrat......
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:47 19. Jan 2011 |
|
|
sendys wrote: tedy vysvetlim ... neptejte se mne proč jsem za Arnyho na foru ... ale podám vysvětlení dnešní hra s rouk jakožto postavou u arnyho semnou neměla co dočiněni kdyby měla řekla bych že by ji rovnou sundal .... on byl pouze na ingrediencich a pokud vim šlo o RP dohodu na alchymii ... ne Adalir a Arnorma nehrajeme oba ...... Arny ma Arnyho a ja mam Ad ... pokud co se tyče včerejšku .... jak jsme tě s ninou našly ...... byli jsme tam popravdě expit.... prakticky jsme tě potkali nahodou ... a jelikož ad vi jak rouk vypada napadla ji okamžitě .... nic jineho v tom nebylo kdyby nepřiběhl tvuj mili partner a nezabil nas mohly jsme si hezky zahrat...... Lol! To je fakt kamufláž, naházet tam spoustu teček a místy se pokusit o diakritiku, interpunkce opět chybí...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 23:49 19. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
 hh tohle je fakt jak schizofrenie..