|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:24 25. Mar 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Já vím že to trvá míň než třeba svázání plání chápu co znamená kolo/level nejsem blbej ale jak jsem psal už dřív srovnával jsem trvání s jinými kouzly kolo/level a vydrželo to asi polovic...rozhodně mnohem míň nestopoval jsem to jen jsem srovnával (a ano bylo to bez prodloužení pro další takové)
a co se týče síly...meč mi zatím vždycky přišel slabší....bossové které splozenec zabije i stím krátkým trváním zabijou ten meč minimálně jednou někdy než je sejmu pomocí něj a vzhledem ktomu že jsem zaklínač nemůžu si volně přepínat mezi kouzly
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 00:12 29. Dec 2011 |
|
|
mandos wrote: A mohl by se teda na tu chybu někdo podívat? Taky bych to docela přivítal. Ono přijít o jedno z dobrých kouzel, díky kterým může mág sólovat je docela na nic.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 08:00 29. Dec 2011 |
|
|
Tak nesoooluj???
Umdckari si taky ted nemuzou solovat nejake dungy diky ztrate hulek. Mozna si to jeste nepochytil. Ale Tym nepodporuje solisty ani nic co by jim kejich solovani usnadnovalo.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 08:21 29. Dec 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Meč nemám a brána s trváním kouzla bohatě vystačí,stejně je na odlákání pozornosti nebo na slabší bosse.Stačí balora trošku podpořit a dá co potřebuješ.Jediné co sem ještě nepodchytil je jak zastavit to jeho kouzlení,když je to bezvýznamné.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 20:14 29. Dec 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: Tak nesoooluj??? Ono to teď v tomhle období moc nejde, když ubylo pár hráčů s epic postavama. Nepůjdu přeci creepit s postavou co má 10lvl.. Myslel jsem to v tom ohledu že se například loví nějaká nestvůra tak klerik, bojovník či další podobné povolání se seberou a jdou si pro trofej. Kdežto mág si musí shánět někoho k sobě (při čemž mu trofej někdo vybere před nosem) protože mu nefunguje kouzlo tak, jak má. Vím, že se tým snaží aby hráči lovili více spolu ale nemůžu přeci chtít po postavě co má 10lvl aby mi šla pomoct s drakem.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 20:28 29. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ale to je vtip ne? Hrál jsem epic mága, jiní co moc dobře znám hráli taky. A pokud se něco lovilo, tak to byli vždycky wizardi a sorcky kdo to dotahli první (včetně poloviny prahvozdu).. A vyšší trofeje jako Raksha a tak, to chodíte stejnak ve dvou, pokud nejste 30 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 20:40 29. Dec 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
to Derken: na konci svého příspěvku píše XŠevyX: " ...nemůžu přeci chtít po postavě co má 10lvl aby mi šla pomoct s drakem" Draka sám nedá  to je silnejší boss 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 20:44 29. Dec 2011 |
|
|
No draka ale nepůjde sám klerik ani bard ani mág ani wizna  Takže je uplně mimo řikat, že oni ho dají a já ne.. Jsou dungy co dají všichni a dungy do kterých stejně budou muset jít spolu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 20:54 29. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Nehádejte se jestli má sólovat nebo ne byla to špatná volba slov. Tady jde o to že to kouzlo zdá se pořád nefunguje tak jak má a tak jak bylo zamýšleno a jak je popsáno ve změnách kouzel.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 07:26 30. Dec 2011 |
|
|
A mohl by někdo ochotný tedy napsat kolik času tedy to kouzlo vydrží že to není ok? Zatím akorát jeden člověk provedl měření a zjistil že kouzlo funguje správně. Pokud je tedy někde bug, prosím o jakékoliv reálné čísla, bez nich se nápravy těžko dočkáme.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 08:55 30. Dec 2011 |
|
|
Nestopoval jsem to, ale hojne jsem too pouzival. Sam vis co se s tim beha od 17 lvlu v podtemnu, kam ostatni nejdou treba ani na 25, pokud si nesezenou lektvar  Funguje to normalne. A nebo bych hledal problem v tom, ze balor jede normalne a ten puldrak co maj dobraci nebo co to je, je chybovej.
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 10:29 30. Dec 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ted to neotestuji, ale z koukání brachovi přes rameno a z vlastních testů mi vyplynulo - Balor má trvání přesně jak má mít - pro evily. U dračího zplozence pro dobré mi přišla doba významně kratší. Mohl to být jen subjektivní pocit, ale vedl mne ke zrušení používání toho kouzla, protože se jen nakouzlil dal par ran a zmizel......
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 11:25 30. Dec 2011 |
|
|
OK, tak jinak: Stopněte někdo jak dlouho vydrží ten zplozenec. Podle porovnání čísla vs. lvl castera konečně zjistíme kde je zakopanej pes.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 12:16 30. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
CCA 55 sekund na 18lvl klerika. Zplozenec a bez featů na nějaký kouzla. Odpočítával jsem si to dvakrát.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Brána - trvání Posted: 13:45 30. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|