|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 13:48 13. Mar 2011 |
|
|
Přichází WIPE!!!! Ale určitě budou vaše postavy v záloze.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 15:02 13. Mar 2011 |
|
|
a kdy mame zahajit paniku? jak tak koukam ostatni postavy tam vidim ( tim myslim starsi hrace ) ale ja sveho nebojsu porad ne a to jsem ani pri padu nebyl loglej 
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 15:42 13. Mar 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Neboj..ja svojí Shiu taky nevidím. To že se zatim nikdo neozval, kdo by to mohl vyřešit ,beru tak že jsou všichni mimo město a užívaj si víkend...přejme jim to předpokládám,že nejaká zaloha bude 
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 20:28 13. Mar 2011 |
|
|
jo jo dáme jim čas do pondělí a pak teprve vyhlásíme únik radiace 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
BelamoAmo
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 21:22 13. Mar 2011 |
|
|
Stoupám si do fronty. Chybí mi Werdigio Hamo
_________________ Werdigio Hamo Jeho nenapsaný epitaf: "Smrt na něj byla krátká. Žil jako nula a kde nic není, ani ona nebere."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 10:53 14. Mar 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Obnovil jsem postavy na účtech:
Prak Wsweetjane Bziik ThurmszEfesu Silvaner01 wallndwill BelamoAmo Některé žel až z o den starší zálohy.
Radim, mandos: o jaké jde účty?
wsweetjane: Vysvětloval jsem ti už s předchozí postavou a je to v pravidlech. Ale nevadí. Znovu : Nezakládej více postav (ani dvě) s naprosto stejnými jmény. Dělá to bordel!
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 11:18 14. Mar 2011 |
|
|
Mam Awiikaa....*radosti výska a tleska*(manželka se po něm udiveně podivala a zaťukala si na čelo). Děkuji kuciku 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 12:52 14. Mar 2011 |
|
|
ztráty a reklamace potomse počítám budou řešit ve hře že? 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 12:53 14. Mar 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
kucik wrote: Radim, mandos: o jaké jde účty?
[/b]
u mě je to účet Mandos
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 15:02 14. Mar 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Obnovil jsem postavy na účtech:
Prak Wsweetjane Bziik ThurmszEfesu Silvaner01 wallndwill BelamoAmo Některé žel až z o den starší zálohy.
Radim, mandos: o jaké jde účty?
wsweetjane: Vysvětloval jsem ti už s předchozí postavou a je to v pravidlech. Ale nevadí. Znovu : Nezakládej více postav (ani dvě) s naprosto stejnými jmény. Dělá to bordel! Omlouvám se děkuju.... 
|
|
Top |
|
predyk
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 15:49 14. Mar 2011 |
|
|
kucik wrote: ... Taky se hlásím, chybí mě 2 postavy na účtu predyk ..
_________________ Kuk ! [A]lliance !
Quote: Kdo se loví ? Predyyyyyk Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu! Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů Mám to zawardit? by Krocák
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 16:26 14. Mar 2011 |
|
|
predyk wrote: kucik wrote: ... Taky se hlásím, chybí mě 2 postavy na účtu predyk .. Vytaženo ze zálohy 12. 03.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 20:54 14. Mar 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
jelikož mi klekl notas i pc (a na netbooku nemam nwn) tak nemuzu zatim overit zda Shiu mám a v jakem stavu. Ale věřím, že v dobrém  děkuji Kuciku /edit: notas mi už jde....shia překontrolována. je tam kde má být...sice jí chybí xpy, a loot co si nahuntila za ten den....ale jinak je stejně krásna jako předtím 
|
Hroznys
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 07:46 16. Mar 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Olmeg Hromový stále pohřešován Účet Hroznys
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizení postavy Posted: 10:55 16. Mar 2011 |
|
|
Obnoveno z 12. 03.
|
|
Top |
|