|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sapal
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:56 01. Jun 2011 |
|
|
dira_v_bubnu wrote: když jsem předpokládal, že by mohl být třeba nějaký lapka v hospodě (třeba jen po setmění) nebo alespoň někdo v chudinské čtvrti Karathy, který by mohl aspoň nasměrovat, kam dál.  Ten otravnej vyvolávač už na karatskym náměstí nevykřikuje, že v kanálech sídlí zlodějskej spolek?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 00:34 02. Jun 2011 |
|
|
Pokud vím, tak to naopak vždycky popíral 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 07:23 02. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
DenGrasse wrote: To jestli v Karathě sídlí spolek zlodějů přece neznamená, že jejich náhončí bude stát na náměstí a vykřikovat, že nabíraj nový čelny. To sice ne, ale aspon nekde zapadlej žebrá, který jsem potkaval v chudinský čtvrti by o tom něco vědět mohl. A nic ve zlym, ale podle mýho každej zná ve svém okolí nějakýho mafiána (Mrázek, Krejčíř, Starka, Kalousek, ...), tak mi nepovídejte, že by v chudiský čtvrti, která je plná kriminálníků a žebráků nemohl být jeden, co by řekl: "Hele, zkus se kouknout dolů. Třeba budeš překvapenej..." . Ale jak se na to koukám, tak asi vám tenhle stav vyhovuje, tak toho radši nechám. Sapal wrote: dira_v_bubnu wrote: když jsem předpokládal, že by mohl být třeba nějaký lapka v hospodě (třeba jen po setmění) nebo alespoň někdo v chudinské čtvrti Karathy, který by mohl aspoň nasměrovat, kam dál.  Ten otravnej vyvolávač už na karatskym náměstí nevykřikuje, že v kanálech sídlí zlodějskej spolek? Seděl jsem tam reál asi půl hodiny a ani jednou se o tom nezmínil. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 09:27 02. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
dira_v_bubnu wrote: A nic ve zlym, ale podle mýho každej zná ve svém okolí nějakýho mafiána (Mrázek, Krejčíř, Starka, Kalousek, ... Ty znáš tyhle lidi osobně? To máš, chlape, docela slušný konexe. Ale jinak ano, každej zná někoho, ale to neznamená, že to každýmu vyslepičí na potkání.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 09:41 02. Jun 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
dira_v_bubnu wrote: A nic ve zlym, ale podle mýho každej zná ve svém okolí nějakýho mafiána (Mrázek, Krejčíř, Starka, Kalousek, ... Díky moc pobavil jsi mne při dopoledni parádním hlodem, Kalousek po boku takových jmen.... Jinak Rogue, jak se class nazývá v originálu není zloděj, to by bylo thief. Dle slovníku je lepší slovo spíše vykládat - tulák, pobuda, darebák, ničema. Určitě by neměl být problém do nějakého narazit.... + Šmelička je mistr v okrádání zacinajicích hrdinů, ale i jejich mecenáš. Určitě by si zasloužil umět vyučovat pár základních lvl nějakého povolání.
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 09:48 02. Jun 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Alvarion wrote: Díky moc pobavil jsi mne při dopoledni parádním hlodem, Kalousek po boku takových jmen.... Však je to všechno stejná banda darebáků Alvarion wrote: Jinak Rogue, jak se class nazývá v originálu není zloděj, to by bylo thief.
Dle slovníku je lepší slovo spíše vykládat - tulák, pobuda, darebák, ničema. Určitě by neměl být problém do nějakého narazit.... + Šmelička je mistr v okrádání zacinajicích hrdinů, ale i jejich mecenáš. Určitě by si zasloužil umět vyučovat pár základních lvl nějakého povolání. Jojo, tak nějak jsem to myslel. A stačilo by fakt klidně jen prvních 3-5 úrovní, aby se člověk mohl odvážit dál EDIT: kucik wrote: Ty znáš tyhle lidi osobně? Opravdu Starku znám osobně a je to docela hodnej pán... 
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:42 05. Jun 2011 |
|
|
Vite co se mi libi? Ten vaš arogantni pohled na věc zrakem zkušeneho hrače (a je jedno jestli hral někde jinde nebo jen na Thali).Vubec neberete v potaz že NwN taky muže chtit zkusit si zahrat někdo kdo nikydy z touhle hrou nepřišel do styku. Jen si někdy po sobě přečtěte ty svoje odpovědi a trošku se nad nima zamyslete. Teda jestli jste toho schopni. Pak se nedivte že takovy novaček se po dvou,třech lognutich a takovychto odpovědich na svuj dotaz na forku znechuceně odvrati a smazne hru z hardu. Bohužel,a klidne mi za to dejte i bann,tyka se to i některych DMek
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 13:50 05. Jun 2011 |
|
|
Ono spíš jde o to, že se najde pár bhodnejch odpovědí, ale zároveň se objeví spousta braku  , ale to už by nebylo forum aby to tak nebylo  . Každopádně když už se tu řešej ty lvl a treneři.. Trochu bych to osvobodil a třeba prvních 5lvl bych nechal bez trenera. Postava by přece měla bejt v něčem alespoň trochu zběhlá než se začne u nějakýho mistra učit těm opravdu důležitejm zákoutím řemesla. Edit: Opraveno 
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Last edited by Thuereg on 16:02 05. Jun 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 14:58 05. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
objeví! objeví! žádný ě! ob-jevit, z-jevit, vy-jevit
_________________ .
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 15:09 05. Jun 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: objeví! objeví! žádný ě! ob-jevit, z-jevit, vy-jevit Pardon,jsem nejaky patek ze školy....a čeština jaksi neni muj rodny jazyk 
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 15:35 05. Jun 2011 |
|
|
Ehmm zajimavé reakce teda. Jak tu chcete potom udržet nováčky? Sám vím, že když jsem tu začínal, tak jsem měl problém ty učitele najít. A vždy mi někdo poradil a nebo jsem to našel sám. Ale že bych v tom hledání viděl nějakou extra zábavu? No nevím. Holt nezbývá nic jiné než hledat a nebo se ptát hráčů 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:02 05. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
trenéři jsou prostě neskutečná chujovina, aneb nikdo se nic sám nenaučí bez ohledu na to kolika boji si projde, v postupu je důležité strávit 5 minut v hospodě s nejbližším opilcem, jenžto nám prozradí, jak meč držeti dokládám manuál, jak to momentálně (nejen) na Thalii vypadá  EDIT: vtipné je, že už i v této připitomnělé hře většinu trenérů zrušili a zbytek razantně omezili, jen u nás....
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:05 05. Jun 2011 |
|
|
Imo by to řešila možnost PC být učitelem. Nevím, jak těžké by to bylo naskriptovat (pokud vůbec možné), ale myslím, že by to řešilo spoustu věcí a ještě vytvořilo skvělé příležitosti pro hru.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:06 05. Jun 2011 |
|
|
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vetešník v Ivory Posted: 16:07 05. Jun 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Imo by to řešila možnost PC být učitelem. Nevím, jak těžké by to bylo naskriptovat (pokud vůbec možné), ale myslím, že by to řešilo spoustu věcí a ještě vytvořilo skvělé příležitosti pro hru. Nad tim sem taky občas uvažoval a nepřijde mi to jako nijak zvláště blbej nápad 
|
|
Top |
|