|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:13 12. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Derken- wrote: A proč to tu řikáš, to skoro nikdo neví  Jsem si vzpoměl teď na Ashi, jak vířivákem ukuchala nějakýho hidera a on nevěděl co se děje  protože drowové rádi používaj GSko
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:19 12. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prasokralik wrote: Thálie úprava, osobně nevím proč na ten feat někdo vůbec sahal  bez uprav funguje krásně a ne v paralýze. Jo, pred upravou fungoval skvele. Zkus to vysvetlit tem, ktery ho pred upravou pouzivali.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:22 12. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Prasokralik wrote: Thálie úprava, osobně nevím proč na ten feat někdo vůbec sahal  bez uprav funguje krásně a ne v paralýze. Jo, pred upravou fungoval skvele. Zkus to vysvetlit tem, ktery ho pred upravou pouzivali. Já ho neupravenej používal. Osvědčil se mi. Pravda, ne na Thálii, ale pochybuji, bez urážky, že by zrovna na Thálii fungoval nuepravenej jinak než jinde. Od verze 1.69 je vířivák bez problému.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:23 12. Jul 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Starej vířivák fungoval jako normální bojová akce ne ? Třeba jako sražení, odzbrojení atd... Takhle jak je, tak ho můžeš okamžitě střelit po nějakým útoku, abys něco rychleji dorazil než ono tebe a tak...
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:39 12. Jul 2011 |
|
|
Ano, excelentní implementovaný bug. Vířivák má být za kolo jeden za cenu obětování ostatních útoků. Taky nemá fungovat za pohybu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 14:36 12. Jul 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Já ho neupravenej používal. Osvědčil se mi. Pravda, ne na Thálii, ale pochybuji, bez urážky, že by zrovna na Thálii fungoval nuepravenej jinak než jinde. Od verze 1.69 je vířivák bez problému. Ano, s 1.69 byl opraven pro windows platformu. Ještě nějaké dotazy?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 14:42 12. Jul 2011 |
|
|
Na jaké běží server Thalie?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 14:47 12. Jul 2011 |
|
|
Na debianu, jako každá spořádaná serverová aplikace.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 14:50 12. Jul 2011 |
|
|
Stejně nechápu proč si to bereš tak osobně. Jen jsem poukázal na to, že už tak silný feat je na thálii ještě posílený. Dle mě zbytečně.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 14:53 12. Jul 2011 |
|
|
Já si to neberu osobně. Proto jsem ani nereagoval na tvou poznámku o implementování bugů. Pouze se ti snažím vysvětlit, že nemáš pravdu, když tvrdíš něco, co si neověříš ani použitím funkce search na foru.
Ano, ten vířivej útok má stále pár chyb (odstranitelných). Ale narozdíl od stavu před úpravou aspoň neblokne postavu uprostřed boje.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 14:58 12. Jul 2011 |
|
|
A co jsem měl vyhledávat na foru předtím než jsem něco napsal? Teď nevím přesně na co narážíš.
S tím blokováním postavy, nikdy se mi to nestalo, Vířivej jsem aktivně používal ještě před 1.68. Proto si myslím, že to zas tak horké není. Podle wiki se to má stát pouze v případě, že postava použije feat proti 3 nepřátelům přesně.
Já sám na vířivák mířím a to dokonce i za cenu obětování některých epických featů, proč? Protože je to hodně silný feat a mířil bych na něj i bez thalijských úprav. Že ho jen posílí? Jen dobře, aspoň pro mě.
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 18:08 12. Jul 2011 |
|
|
Derken- wrote: A proč to tu řikáš, to skoro nikdo neví  Jsem si vzpoměl teď na Ashi, jak vířivákem ukuchala nějakýho hidera a on nevěděl co se děje  No ten kdo ho používá by to měl vědět  Ještě sem nepotkal o někom kdo to neví Absinthorix wrote: Spíš se mi s vířivákem stává, že se postava "zalaguje" a nedokáže útočit a navíc je "flat-footed" celou dobu, než se přepne nějaká jiná zbraň a zpátky na hlavní Když provedeš vířivák a na nic dalšího neklikáš, tak by postava normálně měla bojovat dal, akorát když děláš nějaké akce navíc, tak to zlobí 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 22:50 12. Jul 2011 |
|
|
Vířivák před úpravou že byl lepší??? Tak nějak si vzpomínám že fungoval HODNĚ špatně a proto se upravoval. Tak je je k vidění dnes je vířivák v pořádku, alespoň co se boje samotného týče. Nebuguje zdaleka tolik co ten neupravený. A ten tenkrát bugoval s absolutní jistotou pořád!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 22:54 12. Jul 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Vířivák před úpravou že byl lepší??? Tak nějak si vzpomínám že fungoval HODNĚ špatně a proto se upravoval. Tak je je k vidění dnes je vířivák v pořádku, alespoň co se boje samotného týče. Nebuguje zdaleka tolik co ten neupravený. A ten tenkrát bugoval s absolutní jistotou pořád! tenkrát bugoval, nebuguje, bugoval s jistotou... Můžeš být prosím konkrétní? Rád bych věděl co dělal. Vyjma známého bugu, který dělá jednu sepcifickou věc, za jedné specifické podmínky. A to lock charu. Já tvrdím že žádné jiné bugy nemá.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 22:55 12. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Proč na sebe všichni furt křičej?! 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|