|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:06 22. Dec 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A kterýho z koní vlastně hledáš? Teď se mi to nějak zamotalo, jak máš dva Faliony a každý má koně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:07 22. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Hmm tak mě se taky tratil kůň hledal jsem všude, zkusil jsem co psal Molly a taky teda je můj kůň asi mrtvej by mě pak zajímalo kdo to udělal protože stál v přístavu Kelském.
Edit: Jo šlo o postavu Isendir Havran z Karathy a koník byl bělouš Sirion
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Last edited by mandos on 17:09 22. Dec 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
hestius
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:08 22. Dec 2011 |
|
|
a hlavne by bolo dobré potrestať toho kto to robí tiež tam parkujem koňa
_________________ Belegrion
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:12 22. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
kucik wrote: A kterýho z koní vlastně hledáš? Teď se mi to nějak zamotalo, jak máš dva Faliony a každý má koně. Je to postava Fallion Meynolds, hnědý kůň Alatariel. Teď jsem zjistil, že ho nějaký pako zabilo, pač příkaz /h nefunguje.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:44 22. Dec 2011 |
|
|
[quote="kucik"]@Silvaner01 Řekl bych, že někde pošla - záznam o ní je smazaný. Divný no, ještě před 2 dny tam byla, nemuže to mít spojitost že jsem umřel v prahvozdu? Ale kobylu jsem sebou neměl... neva koupíme novou , možná pošla stářím 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 18:04 22. Dec 2011 |
|
|
Komu všemu prosím chybí koně? Začínám z toho mít divný pocit... Ideálně odpovídejte stručně takto:
ACC: Pouliii Postava: Koro Jméno koně: Rozalína Typ koně: Hnědák Naposledy viděn: Karatha - Severní brána
Díky za spolupráci, snad to rozlousknem...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 18:11 22. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
ACC: Mandos Postava: Isendir Havran z Karathy Jméno koně: Sirion Typ koně: Bělouš Naposledy viděn: Kell-A-Hazr - přístav (snad to tak je?  )
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 18:21 22. Dec 2011 |
|
|
Acc. Czech_Luthor Postava: Fallion Meynolds Jméno koně: Alatariel Typ koně: Hněďák Naposledy viděn: Karatha - Severní brána.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 18:57 22. Dec 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
@Radim: Smazáno. Vlákno na vtípky je jinde
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 19:01 22. Dec 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
No tak znovu a vážně...Dark taky nežertoval a je to tak pár dní zpátky co jsme v Krynu rozporcovali koně na salám tak kdyby někdo pátral aby věděl.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 19:07 22. Dec 2011 |
|
|
Ten kůň byl bílej, jméno sem ani nestih přečíst, jelikož byl naporcovanej ani ne za vteřinu.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 19:28 22. Dec 2011 |
|
|
asi zbytečný když ji Kucík nenašel ale třeba umí Bahňák dělat zázraky acc Silvaner postava Lara kun Savana černá jako uhel severní brána - Karatha
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 15:31 23. Dec 2011 |
|
|
No, chci se zeptat, je možné peněžně koně nahradit? 80k neni málo a abych to dával každou chvíli, když mě toho koně zabije nějakej trouba, tak tolik peněz opravdu nemám.
Je tedy možné požádat o náhradu?
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 13:34 25. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Buď už byl wipe koní, nebo mi zmizel koník acc Nalkanar postava: Ali'Shah Ibn Tuek'Lim kůň: Abdulah barva: bílá již několik dní zaparakovaný v lokaci: Karatha - západní brána PS: včera jsem umřel a musel jít ďáblem, nemůže být chybka v tom? (aneb kucikova pojistka proti znovu se objevujícím koním  )
_________________ .
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 13:47 25. Dec 2011 |
|
|
Je to možné, bratr umřel u vlkodlaků, oživili jsme ho v chrámu, došli na místo, kde měl koně a voala... kůň tam nebyl (přitom byl celou dobu zaparkovanej v Ivory)
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|