|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 18:44 31. Aug 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Braenn wrote: Pak vymysli i omezení, aby hra na nástroje nebyla ovlivněná tím, že strávím x hodin klikáním na loutnu, aby se mi zvedl skill, čímž se k popisu "dokonalého moudrého krásného silného obratného inteligenta" přidám ještě "dokonalý hráč na všechny nástroje". Osobně bych jako jedinou variantu "zpřístupnění" hraní všem viděla to, že by se všem uvolnilo Umění a možnost do něj dávat body i nebardům, nebo vytvořil skill "hraní na nástroje". Zkrátka, hrát všichni ano, ale něco za něco, a tím něčím myslím oslabení postavy zase jinde, třeba formou nutnosti dát tam body. Bard není příliš silné povolání, používá se ponejvíc do komba s RDD a vidím jen jako plus, že je něčím "posílen" alespoň po té RP stránce Pokud takové oslabení nepřijde, pak je jen dobře, že postavy postavené kvůli síle, které doteď po nástrojích ani nevzdechly, po nich nevzdechnou nadále. A poprosím nějakého zloděje se slušným UMD a jakkoli zvednutým bonusem do charismy alespoň 5, aby si zkusil, zda nástroje zvládne použít a spustit? rybaření má hodně pomalej růst skillu, není problém udělat u nástrojů ještě pomalejší, aby se postava opravdu učila a nejen klikala. A aby si bardi přišli na své, perform se dá přidat do celkových procent ve skillu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 18:50 31. Aug 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Braenn wrote: Pak vymysli i omezení, aby hra na nástroje nebyla ovlivněná tím, že strávím x hodin klikáním na loutnu, aby se mi zvedl skill, čímž se k popisu "dokonalého moudrého krásného silného obratného inteligenta" přidám ještě "dokonalý hráč na všechny nástroje". Osobně bych jako jedinou variantu "zpřístupnění" hraní všem viděla to, že by se všem uvolnilo Umění a možnost do něj dávat body i nebardům, nebo vytvořil skill "hraní na nástroje". Zkrátka, hrát všichni ano, ale něco za něco, a tím něčím myslím oslabení postavy zase jinde, třeba formou nutnosti dát tam body. Bard není příliš silné povolání, používá se ponejvíc do komba s RDD a vidím jen jako plus, že je něčím "posílen" alespoň po té RP stránce Pokud takové oslabení nepřijde, pak je jen dobře, že postavy postavené kvůli síle, které doteď po nástrojích ani nevzdechly, po nich nevzdechnou nadále. A poprosím nějakého zloděje se slušným UMD a jakkoli zvednutým bonusem do charismy alespoň 5, aby si zkusil, zda nástroje zvládne použít a spustit? rybaření má hodně pomalej růst skillu, není problém udělat u nástrojů ještě pomalejší, aby se postava opravdu učila a nejen klikala. A aby si bardi přišli na své, perform se dá přidat do celkových procent ve skillu Pomalejší nárůst by vedl spíš k tomu, že by se naopak muselo víc klikat a méně se učit, protože když se bude postava poctivě RP učit, nikdy nástroj fakticky nespustí tolikrát jako ten, kdo "jen kliká".
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 19:48 31. Aug 2011 |
|
|
Já bych zpřístupnil Perform jako cross class u všech povolání kromě barda.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 20:44 31. Aug 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Já bych zpřístupnil Perform jako cross class u všech povolání kromě barda. To mi přijde jako nejrozumější řešení, u kterého nenacházím žádné nevýhody, snad kromě nutnosti další redistribuce haků, takže bych to nechal na některý z dalších updatů.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:13 01. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Určitě mi přijde jako nejlepší způsob zpřístupnit Perform všem. Vydělování různých skillů z nwn levelování nese vždy jen problémy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 06:26 02. Sep 2011 |
|
|
Díky za tu hudbu je to fajn  . Líbí se mi to, aspon mi u NWN nemusí hrát rádio, ale budu si pouštět ty hromady hudby co jsou na nástrojích Jinak ten počet hraní je nějak omezen? Hrál jsem nějaké písničky na různých nástrojích a pak at sem dělal co dělal ,tak už to nehrálo. A jo už mi to pak zase šlo po pár minutách. Asi sem dal moc písní jak jsem to zkoušel. Jinak bude možné někde u NPC sehnat i housle? Na taburýnu není žádná hudba?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 09:53 02. Sep 2011 |
|
|
Na tamburínu žádná hudba bohužel není, ani se mi ji nepodařilo nalézt, tam si v "dum dum dum dumtudutudum" asi budem muset vystačit ve hvězdičkách.
O tom, že by byla hudba omezená počtem zahrání nic nevím, ale pokud jsi toho naklikal moc naráz, možná... ? Zkus ten problém víc prozkoumat, prosím.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 09:56 02. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: O tom, že by byla hudba omezená počtem zahrání nic nevím, ale pokud jsi toho naklikal moc naráz, možná... ? Zkus ten problém víc prozkoumat, prosím. Jasná věc, ještě to ověřím. Jinak na housle hudby jsou? Pokud se mi podaří je sehnat teda, ty mršky mizí z trezoru.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 10:48 02. Sep 2011 |
|
|
Jsou, není jich moc, protože se opravdu těžko sháněly pěkné skladby, ale jsou.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:32 02. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: Jsou, není jich moc, protože se opravdu těžko sháněly pěkné skladby, ale jsou. To věřím  , ale to jsem zatím tak zběžně zkoušel, tak hudba na kytaru a na píštaly jsou dost pěkné  . Ted už jen budu přemýšlet jaké slova písní napasovat k hudbě  Na píštaly se mi zatím líbilo to Ráno v Doubkově a pak něco s Alansijských hor 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:04 02. Sep 2011 |
|
|
Jo, housle musim přidat do obchodů. Pak ještě klavír (pro zámožnější). Bubny holt kdyby někdo sehnal skladby.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:25 02. Sep 2011 |
|
|
Skaldbu pro bicí, hmm, co takhle Moby dick od Johna Bonhema Má oblíbená...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:26 02. Sep 2011 |
|
|
Tam je jaksi navíc ta kytara 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:27 02. Sep 2011 |
|
|
Tak to určitě není, je to klasika jen v podání Johna na bicí, možná si jen slyšel jak ho tou kytarou rozjíždí.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 14:36 02. Sep 2011 |
|
|
kucik wrote: Jo, housle musim přidat do obchodů. Pak ještě klavír (pro zámožnější). Bubny holt kdyby někdo sehnal skladby. Fajné 
|
|
Top |
|