|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
GeForce
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 13:39 19. Sep 2011 |
|
|
kucik wrote: Možná se pletu a Rejty řekne, že je tenhle item povolenej. v tom případě doufám že bude i nadále možnost ho koupit
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 13:41 19. Sep 2011 |
|
|
GeForce wrote: v tom případě doufám že bude i nadále možnost ho koupit Alvarion wrote: kamen videni pochopitelne je. Sam jsem si předevčírem jeden koupil.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 13:44 19. Sep 2011 |
|
|
XŠevyX wrote: Ale jak říkám , u dobrodruha není k nalezení PS : Nejsem sám , kdo ten kámen postrádá Kucik wrote: Imho by takovejhle predmet ve hre byt nemel Urlaen wrote: Tušim, že už v prodeji není.
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 13:46 19. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nechť souboj citací započne!
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 13:56 19. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Co řešíte? Na invisáře tu máte hromadu lektvarů, na hidaře vám ten kámen stejně stačit nebude. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 15:23 19. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Mě přijde +10 do spotu jako dost. Samotné to na dexaře stačit sice nebude, ale je to znatelná pomoc postavám co používají "neužitečný" skill jako spot
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 16:17 19. Sep 2011 |
|
|
Takže dle všeho co tady čtu kámen ve hře ke koupení je ,ano .?
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 16:01 20. Sep 2011 |
|
|
Bruciacullo wrote: GeForce wrote: kucik wrote: Protože není záměrem, aby měly nekouzlící postavy výhody kouzlících. V tomto pripade me zarazi pocet a rozmanitost hulek ktere jsou k mani... Oni jsou takove pripady ktere maji 2 zalozky v invu jen hulky  kdyby ta hulka aspo neco vazila  No a ne jen hulek, co takové boty s kamenkou/spěchem apod... ? Jo ty boty s hastem nahoře jsou, ale dole ne. Kámen videni nahoře možná, dole jsem ho za svoji hru neviděl. Dobrý by tedy byly aby se rozlousklo, zda je povolený či ne. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 19:33 20. Sep 2011 |
|
|
Taky bych to docela rád věděl 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 19:37 20. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já bych teda mnohem víc loboval za častější spawn CON šutru  Nakempit tuhle věc, to je o nervy 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 01:59 21. Sep 2011 |
|
|
šutr na ts mám s Theem.... nevim jak je to dlouho co sem ho koupil. ale ma jen 16 naboju a ne 50 a trvanlivost celkem kratkou.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 06:40 21. Sep 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Thuereg wrote: šutr na ts mám s Theem.... nevim jak je to dlouho co sem ho koupil. ale ma jen 16 naboju a ne 50 a trvanlivost celkem kratkou. Má 50 nábojů, jedno použití stojí 3 náboje což znamená, že ho použiješ 16x  Trvanlivost má 9minut, to me zase tak málo nepříjde.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 13:18 21. Sep 2011 |
|
|
Já mám i u toho šutru napsáno že má 16 použití... v popisu předmětu, na liště a v kruhovim menu.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 14:02 21. Sep 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Mluvil o hulce pravdivého vidění..... sutr ma 16 nábojů. ovšem předmět diskuze je zcela nepodstatný. 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Kámen vidění Posted: 14:34 21. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Markantní rozdíl mezi šutrem a hůlkou je v tom, že hůlku můžou používat jen magická povolání pro která je určena nebo postavy s používáním magických předmětů, zatímco věci jako kámen vidění, bty rychlosti atd. může používat kdejakej floutek, kterej náhodou prošel kolem dobrodruha.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|