|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 10:31 30. Sep 2011 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Jen zmíním, na EQ je podobný dung s podobnými trigery, které taky spouští tam kde nemají, nasírající na tom je že ty na eq jsou smrtící. Braenn jistě potvrdí 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 11:40 30. Sep 2011 |
|
|
Na druhou stranu hrobkou včera prošla sedmičlenná družina a vše fungovalo, jak mělo.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 12:18 30. Sep 2011 |
|
|
Nebyla tam trochu divná smrt Rodala potom, co cca polovina party bez problémů prošla? nedával jsem zrovna uplně pozor, tak nevím, jak to bylo přesně.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 12:28 30. Sep 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Nebyla tam trochu divná smrt Rodala potom, co cca polovina party bez problémů prošla? nedával jsem zrovna uplně pozor, tak nevím, jak to bylo přesně. Ne, Rodal umřel na epickou elektriku, která zasáhla asi tři postavy. Je to něco úplně jiného než ta chyba, která se tu řeší.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 12:30 30. Sep 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: G-ladiator wrote: Nebyla tam trochu divná smrt Rodala potom, co cca polovina party bez problémů prošla? nedával jsem zrovna uplně pozor, tak nevím, jak to bylo přesně. Ne, Rodal umřel na epickou elektriku, která zasáhla asi tři postavy. Je to něco úplně jiného než ta chyba, která se tu řeší. Cheche já čekal, kdo tu napíše, že dostal šlahu to elektřinou, ta je tam drsná  Jinak ty pasti prostě blbnou lagem. A vcelku by mě zajímalo kdo ten dung tvořil. páč mě osobně se líbí jak je hezky udělaný a tak.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 12:44 30. Sep 2011 |
|
|
Som rad, ze sa paci. Lokace sem delal ja a NPC zas Rejty. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 14:09 30. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
-RoF- wrote: J.F.Payne wrote: G-ladiator wrote: Nebyla tam trochu divná smrt Rodala potom, co cca polovina party bez problémů prošla? nedával jsem zrovna uplně pozor, tak nevím, jak to bylo přesně. Ne, Rodal umřel na epickou elektriku, která zasáhla asi tři postavy. Je to něco úplně jiného než ta chyba, která se tu řeší. Cheche já čekal, kdo tu napíše, že dostal šlahu to elektřinou, ta je tam drsná  Jinak ty pasti prostě blbnou lagem. A vcelku by mě zajímalo kdo ten dung tvořil. páč mě osobně se líbí jak je hezky udělaný a tak. miluju tupé neohrabané postavy, které se všude cpou jako první, hamptají na pasti jak sloni v porcelánu a systematicky tak likvidují zbytek party, protože si myslí, že všemu rozumí nejlíp . . . že ário? jen že mi to připomnělo věci dávno minulé
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 14:11 30. Sep 2011 |
|
|
? Pokud se dobře pamatuju, tak ten kdo ji (v našem případě) prošlápl první nešel (proto jsem se ozval, že mi to přišlo zvláštní).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 15:48 30. Sep 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: ? Pokud se dobře pamatuju, tak ten kdo ji (v našem případě) prošlápl první nešel (proto jsem se ozval, že mi to přišlo zvláštní). No právě, to je ta rozkošná vlastnost elektřiny:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 15:57 30. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Rejty dělal NPC? Tohle lecos vysvětluje! *následuje démonický smích Temnopána  * Ne bojovník, ale zloděj s Improved evasion má prošlapávat pasti (jak to dopadlo v naší partě) a zbytek party jde za ním TAK daleko, aby nestáli v dosahu pasti, až do ní "obětovaný" pěšák (všimněte si, že jsou to zase DEXaři, co všechno odskáčou) šlápne. Btw - když mi postava jednu električku nesejvnula, těch 70 elektrikou se dalo vydržet  (a dalších 50 odlil elementární štít  , takže to znamená, že běžná postava koupí +/- 260 dmg do HP  ). P.S. Ale pořád tu čekám na nějakýho zloděje, co mi potvrdí, že ty pasti jsou odhalitelný. Daanri se k nim přiznal, že je pokládal, ale významně mlčí...mno možná  se chechtá jak na všechny dobrodruhy vyzrál, když je napokládal tak, že je nikdo neuvidí. Když už ten dung chválíme, měl bych k dungu jednu OBROVSKOU připomínku (když pominu ty pasti, kde je pořád šance, že můj zloděj s Search 31(+k20) je na jejich odhalení fakt low-lvl) - ani jedny zamčený (s DC kolem 50+ a ideálně nerozbitný) dveře  , aby ten zloděj byl fakt třeba. Takhle tam fakt napochoduje kdejaký tupoork (dobře, parta sedmi tupoorků  ) a vybije to.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 16:25 30. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: G-ladiator wrote: ? Pokud se dobře pamatuju, tak ten kdo ji (v našem případě) prošlápl první nešel (proto jsem se ozval, že mi to přišlo zvláštní). No právě, to je ta rozkošná vlastnost elektřiny:) Že se řetězí vím. Jde mi to, že to neprošlápl někdo z těch, kdo šli před Rodalem
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 16:26 30. Sep 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Braenn wrote: G-ladiator wrote: ? Pokud se dobře pamatuju, tak ten kdo ji (v našem případě) prošlápl první nešel (proto jsem se ozval, že mi to přišlo zvláštní). No právě, to je ta rozkošná vlastnost elektřiny:) Že se řetězí vím. Jde mi to, že to neprošlápl někdo z těch, kdo šli před Rodalem Prošlápl, prošlápl. Přesně co jsem dořekla "půjdu raději první kvůli pastem".
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 16:27 30. Sep 2011 |
|
|
Aha, ok. Jako bych vůbec nic v tomhle topicu neřekl 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 16:47 30. Sep 2011 |
|
|
KaTo wrote: Daanri se k nim přiznal, že je pokládal, ale významně mlčí...mno možná  se chechtá jak na všechny dobrodruhy vyzrál, když je napokládal tak, že je nikdo neuvidí. Tak hlane som hovoril o tych pascach co su spojene s hadankou a tie maju byt nedetekovatelne. Urcite som ich nepokladal naschval tak aby ich nebolo vidno, ale nastavoval v ich vlasnostiach, ze je dana pasca nedetekovatelna. O inych pasciach ako su nastavene alebo polozene neviem.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Gruberik - hřbitov - hrobka Posted: 17:03 30. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Daanri wrote: ...O inych pasciach ako su nastavene alebo polozene neviem. Aha, to se omlouvám. Jsem špatně pochopil informaci od tebe: Code: Som rad, ze sa paci. Lokace sem delal ja a NPC zas Rejty. ;) Tak kdo teda, kčertu, poházel po "tvém" dungu s "Rejtyho" NPC ty epický (neodhalitelný?) pasti? Začínám si myslet, že to byl nějaký vir nebo Skynet! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|