|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
maliarda
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 14:49 16. Feb 2012 |
|
|
Aby v tom kluci nebyli sami, přidávám se  I mě při pádu nebo relogu padají počty seslání kouzel..... takže to bdue asi všeobecně u všech zaklínačů
_________________ Thea
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 14:55 16. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Někde se to tu už dávno řešilo. Vim jen že někomu se to dělo a někomu ne. Už si nepamatuju, jaký bylo řešení, ale někde to tu bude asi ještě ležet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 15:17 16. Feb 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ja jsem tim s tim nikdy problem u wizardu nemel.. Se sorckama nemam zkusenosti, ty nehraju. Edit: Naopak jsem vždycky ještě čekal na medit, než jsem odlognul, abych byl po nalogování ihned schopnej jakékoli akce 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 15:47 16. Feb 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Kněžím a čarodějům se to neděje, zaklínačům to padá. Ostatně jsme to psali výše  Derkene Promiň, nedalo mi to 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 15:54 16. Feb 2012 |
|
|
Já jsem byl línej to číst  Když se to jmenuje Char a Int, tak jsem myslel, že se tu řeší oboje 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 16:26 16. Feb 2012 |
|
|
Děje se to bardům? Jestli jo, pak by charisma mohla bejt nějak zabugovaná. Jestli ne.. tak nevím.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 16:31 16. Feb 2012 |
|
|
Nemám s tím u bardky problém.. PS: doufám, že teď je to komentář k věci 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 16:55 16. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
DenGrasse wrote: Děje se to bardům? Jestli jo, pak by charisma mohla bejt nějak zabugovaná. Jestli ne.. tak nevím. Majky (postava Sinae) tvrdil, že děje. Třeba to kucik najde, když už se to řešilo...
_________________ .
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 16:58 16. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Nalkanar wrote: DenGrasse wrote: Děje se to bardům? Jestli jo, pak by charisma mohla bejt nějak zabugovaná. Jestli ne.. tak nevím. Majky (postava Sinae) tvrdil, že děje. Třeba to kucik najde, když už se to řešilo... Jo...deje
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 17:20 16. Feb 2012 |
|
|
Nemáte na sobě předměty do charismy? Mám pocit, že ty to dělaly.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 17:21 16. Feb 2012 |
|
|
Samozřejmě, že máme itemy do charismy... jinak bysme neměli hafo bonusových slotů o jejichž mizení nám tu jde. 
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 17:22 16. Feb 2012 |
|
|
Tak jestli se dobře pamatuju, tak přesně ty to způsobujou 
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 17:33 16. Feb 2012 |
|
|
DenGrasse wrote: Nemělo, by, bonusy ze subrasy by se měly brát jako základní staty. jako základní se počítají běžně při hře, ale mám pocit, že při nalogování se až dodatečně na postavě načtou. Zatím jsem na žádným nwn světě neviděl, že by se tenhle malej problémek při nalogování dal ošetřit bez nějakých dočasných boost předmětů, které se generovali při nalogování a po pár sekundách zmizely. Pokud by jste se podívali na tabulku bonusových kouzel za abilitu, tak možná zjistíte, že ten, komu se to neděje nemá dostat žádné bonusové kouzlo (myslím pouze za subrasu). A naopak. Bonusy z předmětu jsou jasné, tam to padá na 100%.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 18:43 16. Feb 2012 |
|
|
Subrasy s tim fakt nesouvisej. Jednak se to děje i postavám, které žádný bonus za v charismě nemají. Druhak proto, že bonusy do abilit jsou tu řešené natvrdo úpravou statu postavy.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Charisma a Inteligence Posted: 19:13 16. Feb 2012 |
|
|
kucik wrote: Tak jestli se dobře pamatuju, tak přesně ty to způsobujou  A nechceš se mrknout, proč zrovna charisma a jestli by to nešlo nějak upravit? Klerikům se to prý neděje, mágům (*koukne výše*) nejspíše také ne a no... zaklínači a bardi jsou tedy znevýhodněni poněkud. 
_________________ .
|
|
Top |
|