|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 00:57 28. Mar 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Co je tak těžkého na tom, dát mu zas kamenku, poslat ho na mědvědy a vysvětlit jak má udělat screen a pak to sem postnout? Pokad žádáte vysvětlení, tak udejte "důkaz" jak to vůbec funguje. Pokad budete stále mluvit tak "neurčitě" tak se nedivte, že se nic nevyřeší.
(např z tvého textu to na mě působí tak, že se bojíš zmínit jméno, komu to tak dělá - tedy osoby, která kamenku využívala - nechápu proč) *povzdechne si*
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 14:13 28. Mar 2012 |
|
|
Já z toho screenu nevidím zda ti padla kamenka či ne. Tedy vidím, že podle horního výpisu kamenku stále máš.
Ale dodám jeden poznatek zespoda (zpodtemna), na který jsem si vzpomněl až ted.
Co se týče kamenky. Pokad jsem nebyl v boji, vydržela velice dlouho. Co se týče boje, tak udám příklad kdy jsem byl na skřetvedech či zombících a vydržela taky celkem slušně. Až do doby, než to ze mě odrolily.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 14:27 28. Mar 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-darkvision- wrote: Já z toho screenu nevidím zda ti padla kamenka či ne. Tedy vidím, že podle horního výpisu kamenku stále máš.... +1 (powerposting  ) Výpis nic neříká, krom toho, že Eri (s 30% ukrytím a kamenkou) sesmaží medvěda jako pralinku, zatímco on ji trefil jen jednou (??)  . Kamenka pak korektně napsala, že pohltila kus zranění a 60 bodů k pohlcení zbývá.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 14:56 28. Mar 2012 |
|
|
Ano kamera byla špatně natočená, ale když se podíváte pořádně, tak uvidíte, že kaménku na sobě nemá (nosí černé oblečení a výpis ho překrývá). Přesto to pohltilo jen část, když se trefil a zbytek z něj oškrábali minutím u sražení.
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 15:24 28. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Ja teda nahore ve vypisu efektu kamenku nevidim...... Ale je mi to vcelku fuk jestli s tim hodla nekdo neco delat nebo...... Hlasi se tu bug a pripadam si jak u hlaseni PK.
Attachments: |

Is_stoneskn.gif [ 898 Bytes | Viewed 5030 times ]
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 15:53 28. Mar 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Ja teda nahore ve vypisu efektu kamenku nevidim...... Ale je mi to vcelku fuk jestli s tim hodla nekdo neco delat nebo...... Hlasi se tu bug a pripadam si jak u hlaseni PK. No mě to taky připomíná (imaginární) rozhovor: A: Pane policisto, mě okradli. B: Kdo vás okradl? A: To nevím, ale hlásím, že mě okradli. B: A co vám tedy neznámí pachatelé ukradli? A: To taky nevím, ale určitě mi něco tady z toho seznamu majetku chybí. B: Takže abych to schrnul. Máte pocit, že vás okradli, něco vám chybí, ale nemůžete to nijak dokázat? A: Jo a doufám, že vy na to přijdete a zloděje vypátráte! P.S. Z vašeho popisu "bugu" se klidně mohlo stát, že kamenka spadla jen jako grafický efekt textury na postavě. Škoda, že v tom výpisu někde není zásah, kde do vás jde medvěd do "živých", bez redukce.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 16:07 28. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
To abych porizoval video ze hry, na to nemam soft a nebudu ho kvuli tomu stahovat a instalovat......pokud nekdo natrefite na stejny probelm s kamenkou, vite ze existuje. Tim to pro mne hasne.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 16:25 28. Mar 2012 |
|
|
A nepsalo se tu, že to kouše feat na sražení atd? Já osobně vidím z logu, že po pokusu na sražení kdy se mu v logu vypsalo, že se mu snížila vydrž kaménky, tak měl předtím napsaný Sražení : ressisted a né miss.
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
Last edited by DarK_cz on 17:21 28. Mar 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 16:33 28. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
DarK_cz wrote: A nepsalo se tu, že to kouše feat na sražení atd? Já osobně vidím z logu, že po pokusu na sražení kdy se mu v logu vypsalo, že se mu snížila vydrž kaménky, tak měl předtím napsaný Sražení : ressisted a né miss a to bych i věřil že mu dokáže medvěd srazit kamenku o 40 bodů na 1 ránu  Ne....ta kamenka pada i pri missnutem knockdownu a cilenem zasahu. Jednude popsano....Lothar nakouzli kamenku, Eritai nabehne na NPC, NPC se pokusi Eritaie srazit, trefit do nohy nebo do ruky cilenym zasahem, NPC trefuje nebo netrefuje (na tom nesejde), pikosekunodvej lag, kamenka nikde
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 16:44 28. Mar 2012 |
|
|
DarK_cz wrote: ...dokáže medvěd srazit kamenku o 40 bodů na 1 ránu  Pozn.: Snížit kamenku o 40 nejde. Kamenka má vlastnos 10/+5, což znamená, že zbraní o vylepšení až +4 sníží obdržené zranění maximálně o 10 (pokud zranění přesáhne hodnotu 10). Pokud by byla použita +5 zbraň, kamenka se ignoruje a obdržené zranění nesnižuje. to majky: Nechce se mi to počítat (  ) z toho logu (možná kdyby byl v txt výpise), ale pokud by každé netrefené sražení/cílený zásah snížilo hodnotu kamenky o 10, tak by se to dalo spočítat, zda to zmizelo po přesně X ranách. A po těch by ta kamenka měla mizet vždy. Jinak pikosekundový lagy mám v NWN pokaždý, když si někdo prohazuje výbavu (specialita bardí RDD po tom co se nakouzlí v oblečení bez penalizace si nahodí oblečení co je zbroj), může to souviset právě s přehráváním textur na postavě (kamenka vs klasické oblečení).
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 17:14 28. Mar 2012 |
|
|
KaTo wrote: DarK_cz wrote: ...dokáže medvěd srazit kamenku o 40 bodů na 1 ránu  Pozn.: Snížit kamenku o 40 nejde. Kamenka má vlastnos 10/+5, což znamená, že zbraní o vylepšení až +4 sníží obdržené zranění maximálně o 10 (pokud zranění přesáhne hodnotu 10). Pokud by byla použita +5 zbraň, kamenka se ignoruje a obdržené zranění nesnižuje. to majky: Nechce se mi to počítat (  ) z toho logu (možná kdyby byl v txt výpise), ale pokud by každé netrefené sražení/cílený zásah snížilo hodnotu kamenky o 10, tak by se to dalo spočítat, zda to zmizelo po přesně X ranách. A po těch by ta kamenka měla mizet vždy. Jinak pikosekundový lagy mám v NWN pokaždý, když si někdo prohazuje výbavu (specialita bardí RDD po tom co se nakouzlí v oblečení bez penalizace si nahodí oblečení co je zbroj), může to souviset právě s přehráváním textur na postavě (kamenka vs klasické oblečení). sorry napsal jsem tu kravinu
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 17:17 28. Mar 2012 |
|
|
Ale mám novou zprávu. Majky ještě dodělá screeny ale měl pravdu. Byl jsem s ním na testu v prahvozdu a nechal na sebe utocit jednoho tygra s hastem a s poletující bigbyovkou a opravdu po několika neúspěšných pokusech o sražení bez toho aby trefil tak dokázal srazit kamenku bez výpisu v logu během několika vteřin.
Last edited by DarK_cz on 17:23 28. Mar 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 17:22 28. Mar 2012 |
|
|
Snad to z nových screenů bude jasný. A pokud ne, tak se naštvu a udělám video 
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Kaménka Posted: 17:34 28. Mar 2012 |
|
|
Každý chce pořád holt důkaz místo slibů  OldSpice forever... 
|
|
Top |
|