|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:17 23. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: ... a pokud to mistr scripter doplní, tak dodám spoustu tamburínové hudby kucik wrote: další hudbu není problém přidat, pokud jí někdo připraví do správných formátů atp. Braenn wrote: (A ještě raději budu, když to taky někdo zpracuje. Už nemám přístup k tomu programu, který to upravuje, uřezává a opracovává, ale výměnou za použitelný link s odkazem i na češtinu jsem ochotna se toho chopit. Bylo to něco od Adobe.) 
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:50 23. Apr 2012 |
|
|
Braenn wrote: Absinthorix wrote: Trochu představivosti ženská  tak bude mít Djembe se skinem tamburíny... Edit: a vůbec kam to mám skladovat? když už ses ozvala Jak jsem psala: ...ještě raději budu, když to taky někdo zpracuje. Už nemám přístup k tomu programu, který to upravuje, uřezává a opracovává, ale výměnou za použitelný link s odkazem i na češtinu jsem ochotna se toho - mooožná - i chopit. Bylo to něco od Adobe. Hmmm, je to akce na 3 kliknutí i bez Adobe použitím nástroje přímo z NWN vaultu...? Malá ochutnávka přiložena: Edit: bude přiložena Edit2: http://disk.jabbim.cz/jari@jabbim.cz/Track%20%207.mp3Edit3: menuje se to Brazilské perly a vybral jsem to pro krátkost 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 16:23 23. Apr 2012 |
|
|
Nejde o ten nwn měnič na hudební formát, jde o to, že většinu písní musíš nějak v programi upravit, ať už délku (prodloužit třeba smyčkou), nebo zbavení různých vložek. Spousta hudebních amatérských videí obsahuje šum, jiné nástroje, nedejbože hlasy. V ideálním případě je dobré srovnat hlasitost s ostatními skladbami, což se mě osobně povedlo jen u některých, pak už nebyla síla. A je tu také velikost skladby.
Pokud máš ale čisté a vyhovující skladby rovnou z placu, pak s tím programem konverze to zvládne každý.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 16:30 23. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 17:57 23. Apr 2012 |
|
|
Dobrá, postupně budeme rozšiřovat s Myrpou hudební skladby. Dávám tedy novou výzvu a doufám, že tentokrát úspěšnější: Pokud máte instrumentální a ideálně jednonástrojovou skladbu patřičné kvality a chcete ji slyšet ve hře, potom pošlete PM mé osobě!Housle Flétna Kytara Loutna Klavír Bubínek (A kdo má funkční odkaz na novější verzi Adobe produktu na úpravu hudby a je ochotný mi poslat link, případně celý soubor, abych mohla být dál líná a nehledat to sama, dostane coby věnování jméno své postavy do názvu libovolné skladby  )
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 22:23 25. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Ví někdo kolik umění je třeba na jižní vítr na kytáru? abyh věděl kolik hadrů nakoupit
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 22:58 25. Apr 2012 |
|
|
Ví.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 23:00 25. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Braenn wrote: Ví. předlož důkaz tvrzení, uveď hodnotu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|