|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:13 27. Apr 2012 |
|
|
Amber wrote: @ Theogil I - Život je boj, to nevíš? To víš, že vím. Tak bojuj po svém. Já bojuji od 7:00 - 17:00 v zaměstnání, pak jdu pracovat na byt či zalévat na zahradu, okolo půl sedmé si udělám nějakou zobku k večeři, usadím se k tomu co mě baví a naše drahá Čeština je mi v tu chvíli více než ukradená. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:13 27. Apr 2012 |
|
|
Aulus wrote: -RoF- wrote: Hmmm nová paní učitelka? Tak to si nechám líbit.  Pááá-nííí učíí-teel-kó  
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:18 27. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Theogil I wrote: Amber wrote: @ Theogil I - Život je boj, to nevíš? To víš, že vím. Tak bojuj po svém. Já bojuji od 7:00 - 17:00 v zaměstnání, pak jdu pracovat na byt či zalévat na zahradu, okolo půl sedmé si udělám nějakou zobku k večeři, usadím se k tomu co mě baví a naše drahá Čeština je mi v tu chvíli více než ukradená.  Amen. Sice se snazim cestinu neprznit, ale...jsem obcas utahany tak, ze ignoruju naprosto diakritiku (jakoby ten debil Komensky ji nemohl totalne vypustit, kdyz uz skrtal zdvojena pismenka). O preklepech ve sporem osvetleni ani nemluvim  . P.S. To me tak napada, ze to se chudak Amber asi zcvokne, az potka moji postavu, kdyz budu ve stavu "ignorace diakritiky".
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:25 27. Apr 2012 |
|
|
@ KaTo: Ehm ehm, asi myslíš Husa. @ KaTo & Theogil I: V poklidu můžete jít číst něco jiného, je to vaše rozhodnutí. Neřekla jsem nic v tom smyslu, že nemáte co lepšího na práci než vzpomínat na vědomosti získané na ZŠ. @ RoF & Aulus: No to mi dáváte 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Last edited by Amber on 10:26 27. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:25 27. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: Theogil I wrote: Amber wrote: @ Theogil I - Život je boj, to nevíš? To víš, že vím. Tak bojuj po svém. Já bojuji od 7:00 - 17:00 v zaměstnání, pak jdu pracovat na byt či zalévat na zahradu, okolo půl sedmé si udělám nějakou zobku k večeři, usadím se k tomu co mě baví a naše drahá Čeština je mi v tu chvíli více než ukradená.  Amen. Sice se snazim cestinu neprznit, ale...jsem obcas utahany tak, ze ignoruju naprosto diakritiku (jakoby ten debil Komensky ji nemohl totalne vypustit, kdyz uz skrtal zdvojena pismenka). O preklepech ve sporem osvetleni ani nemluvim  . P.S. To me tak napada, ze to se chudak Amber asi zcvokne, az potka moji postavu, kdyz budu ve stavu "ignorace diakritiky". Proto hraju trpaslíky, v té jejich zemité řeči se spousta chyb ztratí, lépe řečeno nevíš jestli je blb hráč, postavička nebo to tak z trpasličího hrdla opravdu mělo vyjít. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 10:28 27. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:26 27. Apr 2012 |
|
|
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:27 27. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:31 27. Apr 2012 |
|
|
@ Absinthorix: Dík za grafické ztvárnění "Bo" ve významu "nebo" - Pro pár lidí, kteří si hrají na ostravštinu (netýká se všech). "Bo" znamená "protože", není to zkrácenina od "nebo".
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:33 27. Apr 2012 |
|
|
Amber wrote: @ Absinthorix: Dík za grafické ztvárnění některé lidi holt nezměníš 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:35 27. Apr 2012 |
|
|
Amber wrote: @ KaTo: Ehm ehm, asi myslíš Husa. ...jo a to jsem chtěl říct, že dějepis mi taky nešel! Btw - aspoň teď vím, že tenhle konkrétní (aka Hus) grammarnazi skončil jak si zaloužil  . A husiti jsou od teďka u mě banda Grammarnacíků, co evropou šířili debilní pravidla češtiny! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:36 27. Apr 2012 |
|
|
Amber je nový evilák  kam se na ni hrabe Azhael s tím, jak dokáže týrat lidi 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:37 27. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: Amber wrote: @ KaTo: Ehm ehm, asi myslíš Husa. ...jo a to jsem chtěl říct, že dějepis mi taky nešel! Btw - aspoň teď vím, že tenhle konkrétní (aka Hus) grammarnazi skončil jak si zaloužil  . A husiti jsou od teďka u mě banda Grammarnacíků, co evropou šířili debilní pravidla češtiny! Ty jsi teda materiál, Evropane jeden evropský z Evropy! 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:39 27. Apr 2012 |
|
|
zachy wrote: Amber je nový evilák  kam se na ni hrabe Azhael s tím, jak dokáže týrat lidi  Děkujííí 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:40 27. Apr 2012 |
|
|
Amber wrote: "Bo" ve významu "nebo" - Pro pár lidí, kteří si hrají na ostravštinu (netýká se všech). "Bo" znamená "protože", není to zkrácenina od "nebo". Sím, sím, pančelko! *Plha se hlásí* Moje "bo" nemá s ostravštinou (případně "ponašem", což je takový ten severomoravský hantec  ) nic, ale vůůůbec nic společnýho. Patří to do druhýho konce republiky, spolu s japato, copato!  A od tetičky jsem se to naučil už jako malé b(l)átole (to byly takový ty doby, kdy jsem si ještě hrál v uhláku na hor...ee...na trpaslíky).
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Ambeřino škubání žil a následná první pomoc Posted: 10:43 27. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: Amber wrote: "Bo" ve významu "nebo" - Pro pár lidí, kteří si hrají na ostravštinu (netýká se všech). "Bo" znamená "protože", není to zkrácenina od "nebo". Sím, sím, pančelko! *Plha se hlásí* Moje "bo" nemá s ostravštinou (případně "ponašem", což je takový ten severomoravský hantec  ) nic, ale vůůůbec nic společnýho. Patří to do druhýho konce republiky, spolu s japato, copato!  A od tetičky jsem se to naučil už jako malé b(l)átole (to byly takový ty doby, kdy jsem si ještě hrál v uhláku na hor...ee...na trpaslíky). Pokud to vidím ve větě, která se celkově jasně odkazuje na ostravské nářečí, tak to ale chyba je 
|
|
Top |
|