|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 21:29 02. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 21:30 02. Oct 2012 |
|
|
Goran wrote: Až se mi podaří připojit, pozvu na rundu všechny kdo mi zde pomáhají  To říkáš špatně... až se ti povede připojit, tak se nech pozvat za odměnu, žes to zvládl!  (Nešlo si nespamnout, jinak samozřejmě vítej!)
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 21:54 02. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 21:56 02. Oct 2012 |
|
|
Amber wrote: Goran wrote: Až se mi podaří připojit, pozvu na rundu všechny kdo mi zde pomáhají  To říkáš špatně... až se ti povede připojit, tak se nech pozvat za odměnu, žes to zvládl!  (Nešlo si nespamnout, jinak samozřejmě vítej!) Pohostinost, kterou vidím mě více utvrzuje v tom, že se chci připojit  . Možná bychom mohli dojít ke kompromisu, že jakmile se připojím, tak dojde ke konzumaci lihovin  Jinak díky za přátelské přivítání 
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 22:06 02. Oct 2012 |
|
|
Velký pokrok. Web mi uznal klíč  . Zkusím se přihlásit. Přesto všechno mi to při přihlášení háže chybu  Co jsem udělal: koupená (stážená) orig hra z gog.com, vložení všech stažených souborů do odpovídajících složek (soubor TLK vložen do vytvořeného adresáře TLK), vytvořeno heslo(pozměnil jsem některé části původního), které mi web uznal, vložení původního heslo z java souboru do kolonky heslo při vytváření multiplayer účtu (zde zadáno jméno na gog.com účtu a e-mail, pod kterým jsem se zde přihlašoval). Při přepisování souboru nwmcdkey mi to píše "přístup odepřen". Chybou je: selhání připojení serveru, timeout.  A vůbec netuším kde jsem uděla chybu  . Zkouším a zkouším dokola a pořád nic 
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 22:56 02. Oct 2012 |
|
|
Poradí někdo? 
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 23:00 02. Oct 2012 |
|
|
Shoduje se ti přihlašovací jméno s tím, pod kterým si se zaregistroval .?
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 23:04 02. Oct 2012 |
|
|
XŠevyX wrote: Shoduje se ti přihlašovací jméno s tím, pod kterým si se zaregistroval .? Na GoG.com jsem se registroval jako Goran91, na webu stejně, a když se přihlašuji do multiplayer, tak také jako Goran91. Není problém v tom, že při přihlášení mi to píše "nelze se připojit k hlavnímu serveru"?
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 23:15 02. Oct 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Hlavní server smele ignoruj, pockuj az se ti ukaze thalie dle návodu. Jak se připojujes k thalii? mas tam jeji adresu?
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 23:24 02. Oct 2012 |
|
|
Krysak wrote: Hlavní server smele ignoruj, pockuj az se ti ukaze thalie dle návodu. Jak se připojujes k thalii? mas tam jeji adresu? Přišhlašuji se pod Goran91 heslo původní (java program). Pak zvolím připojit k síťové hře, dám příme připojení, kde nevyplním heslo, ale vyplním thalie.pilsfree.cz. Thalii mi to najde, chvilku mi to zobrazuje "připojování" a pak napíše: připojení selhalo (timeout).  Možná je potíž v tom, že jsem heslo z Java programu pozměnil sám (ne generatorem). A Web mi to vzal. Pokud se snažím změnit klíče v nwncdkey tak mi to není dovoleno (nelze uložit). Děkuji všem, kteří se mi snažili pomoci. Snad brzy přijdu na to v čem je problém, a věřím, že rady přispívajících v tom sehrají velkou roli. Pro dnešek to nechám být, snad další dny přinesou více úspěchu. Díky všem a dobrou noc.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 09:13 03. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Goran wrote: XŠevyX wrote: Shoduje se ti přihlašovací jméno s tím, pod kterým si se zaregistroval .? Na GoG.com jsem se registroval jako Goran91, na webu stejně, a když se přihlašuji do multiplayer, tak také jako Goran91. Není problém v tom, že při přihlášení mi to píše "nelze se připojit k hlavnímu serveru"? Bioware už odstavilo master severy. Při pokusu o přihlášení, když klikneš na multiplayer, se vždy zobrazí hláška, že nebylo možné se připojit. Tuto hlášku odklikni a pokračuj dál. Na thalii tě to nepustí, protože máš registrovaný jiný klíč, než s jakým se přihlašuješ. Opravdu musí být stejné. Pokud máš skutečně orig. hru, tak můžu tomu druhému, který ty klíče má, klíče promáznout.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 09:33 03. Oct 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Správný postup je takovýto: 1. změnit si klíče v nwncdkey.ini 2. vygenenrovat thalijský klíč pomocí thalijského java programu 3. thalijský klíč vložit do svého profilu na thalijském webu (nezměněný = tak, jak ho vyplivla java)
Nick z thalijského webu musí být identický jako ten, kterým se přihlašuješ do hry. Včetně diakritiky, velkých a malých písmen, čekoholiv. Prostě == identické.
K nwncdkey.ini: Máš winXP, win7 nebo win8? U win7 poradí někdo jiný, zda tam nemůže být problém s admin právy a poradí, jak to odstranit. Ovšem základ u všech win je dát pravé myšítko na soubor - vlastnosti - odškrtnout "jen pro čtení" ("jen-pro-čtení" soubory nejdou editovat).
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 12:19 03. Oct 2012 |
|
|
kucik: Už to celé začínám chápat  . Díky. Pokud jde o orig. hru, tu opravdu mám, formou zakoupení licence z gog.com a následného stažení. Pokud bys to chtěl nějak dokázat, a napadá Tě jak, budu plně spolupracovat  . Pokud ne, máš mé čestné slovo, že to je, jak říkám. Za případnou změnu klíčů bych byl velice vděčný.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 12:28 03. Oct 2012 |
|
|
Myrpa wrote: Správný postup je takovýto: 1. změnit si klíče v nwncdkey.ini 2. vygenenrovat thalijský klíč pomocí thalijského java programu 3. thalijský klíč vložit do svého profilu na thalijském webu (nezměněný = tak, jak ho vyplivla java)
Nick z thalijského webu musí být identický jako ten, kterým se přihlašuješ do hry. Včetně diakritiky, velkých a malých písmen, čekoholiv. Prostě == identické.
K nwncdkey.ini: Máš winXP, win7 nebo win8? U win7 poradí někdo jiný, zda tam nemůže být problém s admin právy a poradí, jak to odstranit. Ovšem základ u všech win je dát pravé myšítko na soubor - vlastnosti - odškrtnout "jen pro čtení" ("jen-pro-čtení" soubory nejdou editovat). Rozumím, vše je ok, až na změny nwncdkey.ini. Zrovna ten win7 mám. Nwncdkey.ini ve vlastnostech "jen pro čtení" nemá. Toto má ve vlastnostech jen celá složka Nwn diamond, když jsem to změnil zde, opět nebylo možné soubor uložit. Uložení prostě háže chyby, ať dělám co dělám. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přihlášení Posted: 12:28 03. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Klíče jsem promazal. Vyplň si je na webu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|