|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slouly
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 11:20 30. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
zkouším to s účtem reichi. omlouvám se tohle jsem zapomněl napsat 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 11:29 30. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha...koukám opět zabanovaná IP. Zkus to teď.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
slouly
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 11:41 30. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
děkuju moc už to jde 
|
|
Top |
|
Kraken
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 03:33 23. Nov 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hoja lidi, mám menší problém, snažím se připojit do hry, někdy hodí hned byl jsi zaveden, jindy mě to pustí do hry, ale objevím se mrtev se zprávou: //Debug info: Zranil te Thalie bez pouziti stinovych zraneni. Umiras. No a když už mě to hodí do podsvětí, tak Astarot na mě vybalí, že nemám svázanou duši s žádným chrámem. Zkus relog, poté DM. Relog nepomohl. ACC: CoJeee (Krakena mám, protože si ani za boha nevzpomenu na heslo) Zkoušeny i účty kemů Joker a Robin, stejný problém.
Ještě možná jak info, že hraju z jiné IP než kdysi, ale co jsem kontroloval, tak IP mám nekontrolovat a raději jsem ji i změnil, nevím, jestli nedělá něco i to, že hraju z UK.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 03:50 23. Nov 2013 |
|
|
Kraken wrote: Hoja lidi, mám menší problém, snažím se připojit do hry, někdy hodí hned byl jsi zaveden, jindy mě to pustí do hry, ale objevím se mrtev se zprávou: //Debug info: Zranil te Thalie bez pouziti stinovych zraneni. Umiras. No a když už mě to hodí do podsvětí, tak Astarot na mě vybalí, že nemám svázanou duši s žádným chrámem. Zkus relog, poté DM. Relog nepomohl. ACC: CoJeee (Krakena mám, protože si ani za boha nevzpomenu na heslo) Zkoušeny i účty kemů Joker a Robin, stejný problém.
Ještě možná jak info, že hraju z jiné IP než kdysi, ale co jsem kontroloval, tak IP mám nekontrolovat a raději jsem ji i změnil, nevím, jestli nedělá něco i to, že hraju z UK. Jakou zakládáš postavu?
|
|
Top |
|
Kraken
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 03:51 23. Nov 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Shaman88 wrote: Kraken wrote: Hoja lidi, mám menší problém, snažím se připojit do hry, někdy hodí hned byl jsi zaveden, jindy mě to pustí do hry, ale objevím se mrtev se zprávou: //Debug info: Zranil te Thalie bez pouziti stinovych zraneni. Umiras. No a když už mě to hodí do podsvětí, tak Astarot na mě vybalí, že nemám svázanou duši s žádným chrámem. Zkus relog, poté DM. Relog nepomohl. ACC: CoJeee (Krakena mám, protože si ani za boha nevzpomenu na heslo) Zkoušeny i účty kemů Joker a Robin, stejný problém.
Ještě možná jak info, že hraju z jiné IP než kdysi, ale co jsem kontroloval, tak IP mám nekontrolovat a raději jsem ji i změnil, nevím, jestli nedělá něco i to, že hraju z UK. Jakou zakládáš postavu? Prvně jsem zkoušel Hirana a pak jsem zkoušel obyč člověka fightera.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 03:51 23. Nov 2013 |
|
|
Kraken wrote: Shaman88 wrote: Kraken wrote: Hoja lidi, mám menší problém, snažím se připojit do hry, někdy hodí hned byl jsi zaveden, jindy mě to pustí do hry, ale objevím se mrtev se zprávou: //Debug info: Zranil te Thalie bez pouziti stinovych zraneni. Umiras. No a když už mě to hodí do podsvětí, tak Astarot na mě vybalí, že nemám svázanou duši s žádným chrámem. Zkus relog, poté DM. Relog nepomohl. ACC: CoJeee (Krakena mám, protože si ani za boha nevzpomenu na heslo) Zkoušeny i účty kemů Joker a Robin, stejný problém.
Ještě možná jak info, že hraju z jiné IP než kdysi, ale co jsem kontroloval, tak IP mám nekontrolovat a raději jsem ji i změnil, nevím, jestli nedělá něco i to, že hraju z UK. Jakou zakládáš postavu? Prvně jsem zkoušel Hirana a pak jsem zkoušel obyč člověka fightera. Dáváš 1. lvl zloděje?
|
|
Top |
|
Kraken
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 03:54 23. Nov 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hmmm, ne. Jsem zase pospíchal než abych si všechno pročetl. Už ok, sry a DÍK!
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 18:15 23. Nov 2013 |
|
|
Tak a už se mi taky nejde připojit. Normálně jsem si založila postavu a hrála, došla jsem k obchodníkovi s věcma v úvodních lokacích, pak mi to spadlo, napsalo: Byl jsi zaveden. A teď už se nemůžu lognout, pořád píše timeout... kontrolu ip mám vypnutou. Navíc to předtím šlo, tak nevím, v čem je zas chyba.
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 18:19 23. Nov 2013 |
|
|
Kathermara wrote: Tak a už se mi taky nejde připojit. Normálně jsem si založila postavu a hrála, došla jsem k obchodníkovi s věcma v úvodních lokacích, pak mi to spadlo, napsalo: Byl jsi zaveden. A teď už se nemůžu lognout, pořád píše timeout... kontrolu ip mám vypnutou. Navíc to předtím šlo, tak nevím, v čem je zas chyba. Mě to teď vyhodilo taky 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 18:21 23. Nov 2013 |
|
|
Pokud váš to vyhazuje jako "Byl jsi zaveden." tak vás server kickuje protože něco děláte špatně, pokud časový limit vypršel,tak asi někdo stále stahuje.
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 18:23 23. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Pokud váš to vyhazuje jako "Byl jsi zaveden." tak vás server kickuje protože něco děláte špatně, pokud časový limit vypršel,tak asi někdo stále stahuje. Takže kliknout na šipku u obchodníka, abych se podívala na další zbroje, je špatně?  Asi mi to dneska nemyslí, ale kdo co stahuje a co to má společného se serverem?
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 02:10 24. Nov 2013 |
|
|
Víceméně to samé co kathemara. Hotové postavy to nepustí do hry, novou postavu to do hry pustí, ale jeden nikdy neví, kdy ho to kopne s hláškou "You have been booted" (byl jsi zaveden je český překlad tohoto). Pozn: ani u jedné nemám převedeného rogua na dobrodruha.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 02:21 24. Nov 2013 |
|
|
sandoftime wrote: Víceméně to samé co kathemara. Hotové postavy to nepustí do hry, novou postavu to do hry pustí, ale jeden nikdy neví, kdy ho to kopne s hláškou "You have been booted" (byl jsi zaveden je český překlad tohoto). Pozn: ani u jedné nemám převedeného rogua na dobrodruha. Ten převod se řeší až ve hře, při každém lognutí. Ověřím zítra, jdu spát.
|
|
Top |
|
Zsarx
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 15:19 01. Dec 2013 |
|
|
Zdravím,
mám stejný problém jako už něktetří předemnou. Založil jsem si účet "Skull" a všechno vyplnil dle návodu, ale pokaždý když se snažím lognout character tak "you have been booted". Všechno jsem překontroloval a aktualizoval, nevím v čem je problém.
|
|
Top |
|