|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 21:33 09. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Od všeho trochu chybí. Občas když tam jsou dva lidi, tak jak jedete po modeleche další, tak tam píše třeba model 44, 45 pak najednou 156, pak zase 47... atd, mám podezření, jestli nějak nezlobí ti dva barvíří najednou, on se ten model co nezapadá do řady nezobrazuje, ale ukazuje to, tak jestli by to nemohlo být od vedlejšího barvíře, že se nějak kříží čísla co tam kliká ten člověk vedle.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 21:40 09. Dec 2013 |
|
|
To by nemělo dělat, to se tam jen zobrazuje.
To že vzhledy občas přeskočí o jedno číslo je spíš lagama.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 21:48 09. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: Vše ne? Jsou tam i vílky a tak, abych se mrkly i na ty mrnata? Pixie najdeš v toolsetu pod vzhledem Dynamic Brownie  (pokud se ptáš na toto  )
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 11:30 10. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shaman88 wrote: Bavíme se o trupech nebo o všem? Ta konfigurace je na všechny modely. Nejen na trupy. karolina wrote: Od všeho trochu chybí. Občas když tam jsou dva lidi, tak jak jedete po modeleche další, tak tam píše třeba model 44, 45 pak najednou 156, pak zase 47... atd, mám podezření, jestli nějak nezlobí ti dva barvíří najednou, on se ten model co nezapadá do řady nezobrazuje, ale ukazuje to, tak jestli by to nemohlo být od vedlejšího barvíře, že se nějak kříží čísla co tam kliká ten člověk vedle. Jo, tim že je barvířů víc a všichni používaj stejnej dialog, tak se může občas v dialogu vypsat špatné číslo. Je to ten samý problém jako s tim zobrazováním XP dluhu. S lagama to nesouvisí. Ten modul jsem večer zapomněl poslat. Ale možná bych prostě zpřístupnil vzhledy všechny a ty neexistující se holt přeskáčou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 12:48 10. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: Ten modul jsem večer zapomněl poslat. Ale možná bych prostě zpřístupnil vzhledy všechny a ty neexistující se holt přeskáčou. To nevadí, šak to nespěchá. Ale ta varianta, cos napsal, by byla asi nejlepší, dát tam všechny vzhledy a hotovo  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 13:15 10. Dec 2013 |
|
|
Jak nespěchá! To mám chodit pořád ve stejnejch šatečkách? Puf!
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 00:25 11. Dec 2013 |
|
|
U čeho se vam zdalo, ze je v toolu vzhled, ktery ve hre nejde nastavit? Co jsem koukal, tak by to mohlo delat snad jen u modelu rob.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 00:37 11. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
kucik wrote: U čeho se vam zdalo, ze je v toolu vzhled, ktery ve hre nejde nastavit? Co jsem koukal, tak by to mohlo delat snad jen u modelu rob. trupy třeba, některé oblíbené a na ST používané vzhledy se nezobrazují.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 00:39 11. Dec 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Nemůže to být modelem trpaslíka? Třeba modely v tom novém balíku nejsou kompatibilní se všemi rasami.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 00:43 11. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já zatím našel vše, ale příjde mi, že v hodně trupech mám u obyč hadrů plátoidní věci, které bych na ST nikdy na obyč hadry nesměl.
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 01:03 11. Dec 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Já zatím našel vše, ale příjde mi, že v hodně trupech mám u obyč hadrů plátoidní věci, které bych na ST nikdy na obyč hadry nesměl. Jj, to ti přijde správně: J.F.Payne wrote: Jo, a některý co kdysi byly třeba jen pro zbroje, jsou teď dostupný jen pro šaty s AC 0... Chtělo by to roztřídit.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 01:18 11. Dec 2013 |
|
|
Ona cast modelu je opravdu udelana treba jen pro lidi, nebo jen pro elfy. S tim nic nenadelame.
Ty AC se ted uz dost spatne upravi, pokud jsou spatne, protoze by to zmenilo lidem AC satu a to samy v obchodech.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 01:21 11. Dec 2013 |
|
|
To je docela škoda, protože plátová zbroj přišla o tři-čtyři pěkný vzhledy. A další zbroje taky... Skoro všechno jsou trupy s AC 0.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 01:24 11. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: Ona cast modelu je opravdu udelana treba jen pro lidi, nebo jen pro elfy. S tim nic nenadelame.
Ty AC se ted uz dost spatne upravi, pokud jsou spatne, protoze by to zmenilo lidem AC satu a to samy v obchodech. Obchody využívají jen prvních 15 vzhledů cca. U středních a lehkých zbrojí zpravidla první 3 vzhledy ve 2da s daným AC. Ty věci v obchodech se liší hlavně robama.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 07:15 11. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: U čeho se vam zdalo, ze je v toolu vzhled, ktery ve hre nejde nastavit? Co jsem koukal, tak by to mohlo delat snad jen u modelu rob. Co jsem si všiml, tak především trupy. Ty ostatní jsem nějak nezaznamenal, že by chyběly.
|
|
Top |
|