|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theo
|
Post subject: Posted: 10:36 27. Nov 2007 |
|
|
to nomis_b: uz vis 
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Posted: 11:06 27. Nov 2007 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No tak diky za upozorneni. Sem rad ze se to zmeni na meditaci jen na bezpecnych mistech. Momentalni situace je totiz celkem por magy spise zvyhodnujici.
Ja vim, ze to tady vypada, ze magy vysostne nesnasim a bojuju proti nim, ale vezte, ze s vice nez 70% pravdepodobnosti ma priti postava po wipu bude taky umet kouzlit, takze si vlastne podkopavam nohy
Ale beru to jako ferove zmeny. Novy system meditace se mi opravdu vice zamlouva. Prece jenom memorovat 9. urovnove kouzla co hodinu spankem bylo opravdu moc rychle za sebou... takhle to vypada, ze se na ne mag musi pripravit, coz beru jako RP pozitivum a vice priblizeni ADandD
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Posted: 12:42 27. Nov 2007 |
|
|
Meditovat pujde jen tam, kde na to bude mit mag klid. Tzn. u ohnicku, v hospode, pod stromkem u jezirka a podobne  Rozhodne ne uprostred dungu.
Top |
|
miniork
|
Post subject: Posted: 14:52 27. Nov 2007 |
|
|
mágové, mágové.. večnej problém každyho servru.. muj nazor je, že kdo za mága umí hrat tak bude umet hrát i v tech nejkrutších podmínkach.. osobne sem tady maga kdysi mel.. solo na 17 lvlu vytlouk v klidu maják, ty obry s bosem devastatorem, orky a nevím co jeste.. bylo to pred nejakýma uprávama, ale stejne to byl stroj na expení a zabíjení.. takže vedení Thalie do toho klído omezujte, stejne kdo ho hrát bude chtít tak ho hrát bude ne:D
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 16:48 27. Nov 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
miniork wrote: mágové, mágové.. večnej problém každyho servru.. muj nazor je, že kdo za mága umí hrat tak bude umet hrát i v tech nejkrutších podmínkach.. osobne sem tady maga kdysi mel.. solo na 17 lvlu vytlouk v klidu maják, ty obry s bosem devastatorem, orky a nevím co jeste.. bylo to pred nejakýma uprávama, ale stejne to byl stroj na expení a zabíjení.. takže vedení Thalie do toho klído omezujte, stejne kdo ho hrát bude chtít tak ho hrát bude ne:D
Tak o tom zadna  :D:D:D
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 21:16 04. Dec 2007 |
|
|
Mi tedka po ceste napadlo, ze by se hodilo priradit na knihu nejaky efekt. Nechci zakladat zbytecne novej topic, ale prectava je asi nasledujici:
Nekolik povolani ma v popisu nejaky vyzkum atd. Sam vim, ze pri cetbe nejake knihy mi pekne rozcarovalo, kdyz nekdo prisel a zacal si semnou povidat. Ztoho vyplyva neustale vyskakovani z okna knihy do hry a radku pro text, pote co odeslu hlasku musim znova pouzit knihu a najit si ztracenej radek. Tak by mozna bylo dobry pri drzeni knihy a jejim pouziti vytvorit jakysi efekt. Takze postava vypada zactene nevnimaje okoli.
Ma to cenu, za predpokladu ze bude vic knih ke cteni, historickeho odvetvi uz je pekna kopa....[DIKY ZORZI  ) ]
Nu a druhy takovy poznatek podobny efekt pro afk. Blbost a kazeni hry ostatnim je neustale ooc, i kdyz zkusenejsi hraci to dokazou i zahrat. Sam vim, ze kolikrat v nejmin vhodnou dobu mi zavola nejlepe maminka a potrebuje neco akutniho hnet ted...
Sem zvedav na nazory ostatnich. Dik
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 21:22 04. Dec 2007 |
|
|
Me by se libilo vsechny knihy ve hre predelat na tu do ruky, aby ji postava mohla drzet pri cteni v ruce. Asi dam Matlafouskovi do merku knihovnu, at si s ni pohraje a doplni tam vsechno cteni.
Afk runa neni, je sice na vaultu, ale to se nam nelibi, aby kolem posavy behal afk napis. Nepritomnost se da v pohode zahrat bez otravneho hlaveni //afk, atd. Muzete napsat napr. *zamyslel jsem se* a vypada to daleko lepe nez snuska ooc hlasek, ktery si muzete psat po tellu...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 21:28 04. Dec 2007 |
|
|
To ano, ale text nad postavou nebezi a kdyz hloucek pobihajici kolem afk postavy odejde a prijde nekdo kdo to nevi tak chvili zmatene zkousi konverzaci a naproti nim stoji,sedi sutr....ty litaci nesmysli sou hnus to je pravda
edit: nu a takova lehka kravinka....libily by se mi statistiky..odehrany cas napriklad...ne verejny, ale trebas pri lognuti na acc na webu by se mohlo vokazat kolik ma dany acc nahrano...nevim zda je to technicky mozny???
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 16:42 05. Dec 2007 |
|
|
Rejty wrote: Me by se libilo vsechny knihy ve hre predelat na tu do ruky, aby ji postava mohla drzet pri cteni v ruce. Asi dam Matlafouskovi do merku knihovnu, at si s ni pohraje a doplni tam vsechno cteni.
Hou, hou! S mou rychlostí práce bychom se něčeho takového nedočkali do nové éry Thalie, natož do Nového roku.
Ale jo, klidně se nějakého toho prostého doplňování ujmu...mám v těch kronikách docela přehled. Ideálně ale až poté, co Johny dopíše informace o božstvech, urovnají se historky předělující Thalii před a po Wipe...až bude zkrátka vše kompletní, aby to mělo systém, např. chronologický.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 16:47 05. Dec 2007 |
|
|
Kiri wrote: edit: nu a takova lehka kravinka....libily by se mi statistiky..odehrany cas napriklad...ne verejny, ale trebas pri lognuti na acc na webu by se mohlo vokazat kolik ma dany acc nahrano...nevim zda je to technicky mozny???
O tom sice nemám páru, ale taky bych se s něčím přidal. Když se mluví o statistikách, co takhle někdy do budoucna vynalézt něco, čím by šly odhadnout statistiky ostatních postav? Například zobrazená charisma nebo síla, to jsou věci na první pohled viditelné a docela určující pro další komunikaci s tou danou postavou.
Jinak se samozřejmě dá informovat podle NPC a jejich reakcí, které se podle zákadních vlastností PC budou (snad, jsou nevyzpytatelné) chovat, ale je to trošku krkolomné. Jen jako utopistický nápad.
(Pardon za OT, ale nabízelo se to...OT se nabalují jak sněhová koule)
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Mort
|
Post subject: Posted: 17:52 05. Dec 2007 |
|
|
k tym statom postavy: akoze, bodlo by, kebyze sa namiesto presneho cisla udavavala nejaka priblizna hodnota... cize, napr: hodnota 8- ->slaba, hodnota 9-12 -> priemerna, hodnota 13-18 -> vyborna, hodnota 19+ -> heroicka
cize by mala postava napriklad
sila - priemerna
obratnost - vyborna
charisma - heroicka, atd atd 
_________________ "my nebereme drogy! NAM SA LEN CASTO SNIIIVA!"
|
|
Top |
|
Parlachin
|
Post subject: Posted: 20:33 05. Dec 2007 |
|
|
Mort wrote: k tym statom postavy: akoze, bodlo by, kebyze sa namiesto presneho cisla udavavala nejaka priblizna hodnota... cize, napr: hodnota 8- ->slaba, hodnota 9-12 -> priemerna, hodnota 13-18 -> vyborna, hodnota 19+ -> heroicka cize by mala postava napriklad sila - priemerna obratnost - vyborna charisma - heroicka, atd atd 
Z tou charismou souhlasím(osobně jsem to měl napsaný v každým popisku), ale to ostatní rozhodně ne, pokud to někdo chce tak to napíše. Ale třeba někdo chce dělat silného drsňáka a vy na něj prásknete, že není má síly 8-10.
Osobně jsem popsal celou postavu, ale jen všeobecně a zvýraznil to duležité.
_________________ Smrt se posmívá našim starostem.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 21:30 05. Dec 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tyhle statistiky jsou někde zapsaný, síla 10 - 12 průměr a tak.. myslim na webu někde ne na frou.. jinak nebylo by to špatný, moct vypsat takhle čísla, třeba kdyby bylo možný do popisku ukazovat čísla některejch vlastností, třeba právě charisma a ta síla co je vidět na první pohled
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 21:50 05. Dec 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zdravim po delsi pauze.
Zhruba po roce se mi do rukou dostava stroj s OS od M$ a pokud tedy budu mit cas, chci si trochu hrat s toolsetem.
Ale k veci: Pokud mate na thalii uz tu knihy do ruky, je samozrejme mozne do nich pridat i ty texty. Je mozne udelat knihu citelnou i takovym zpusobem, aby bylo pohodlne si zaroven povidat a cist.
Uz jsem jednou uvazoval o schopnosti postavy odhadnout jinemu silu/charismu etc, ale je to spise na dlouhou diskuzi ohledne presnosti odhadu, klamani (machrovani/hrani si na chudinku) etc.
Kazdopadne zkusim mene kecat a konecne neco udelat 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Posted: 23:51 05. Dec 2007 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Pokud jde o knihy. Měl jsem jednou takovýto nápad. Kdyby se ho nľkdo chytl bylo by to fajn.
Knihy jsou normálnlě jako doposavaď, jen přibude možnost použít předmět. Každá kniha bude mít stejný tag a když se aktivuje schopnost použij, tak postavě skočí do ruky z palety item se vzhledem knihy do ruky. Když ho postava hodí do inventáře, prostě se zase smaže.
Taže si tak můžete otevřít a číst jakoukoliv knihu.
|
|
Top |
|