|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krysak
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 21:47 09. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Tak vzhledem k tomu, že se nenahrazují smrti po dispellu a jiných chybách, tak si myslím, že by sebevražda neměla být taky hrazena.
Jsme betatesteři, bugy se odstranují 50x rychleji, než bych si vsadil, klobouk dolů. Tohle pištění je te nedůstojné Pavade, nech se vytahnout a šoupej nohama.....
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 23:02 09. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Krysak, Calth,... wrote: ..... Doporucuji precist puvodni prispevek, na ktery DM posleze (tak emotivne) reagovalo. Prosim, naleznete-li v nem nejake breceni ci dozadovani se refundace - ocenim citaci tohoto nalezu - a klidne sem, verejne. Uvedl jsem informace ktere jsem dostal. O rozhodnuti DM ve hre jsem nepolemizoval, nehadal se. Smiril jsem se s tim ze se stalo co se stalo - ac se mi rozhodnuti nepozdavalo. Me nasledujici prispevky reaguji na lzive informace z vicera stran: - shaman "do 10 minut jsem byl u Tebe", s podtitulkem "nedokazes pockat 10 minut a delas tohle!" (mezi radky se sdelenim ponekud pejorativnejsiho charakteru). Tohle povazuji za uzavrene, dukazy vidi kazdy kdo umi cist. - Amber a jeji (IMHO velmi emotivni) prispevek co jde zhodnotit jako: "Dve lzi cos tu uvedl!" Resim s ni pres PM. Cely rozhovor mam dohledatelny v logu. Cekam na vysledek a podle toho posleze zareaguji. Takze panove, klidne si myslete co chcete, piste neco o pisteni...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 23:41 09. Feb 2014 |
|
|
Moji informaci o tom, že probereme pavadův problém na DM fóru, si naneštěstí hráč vyložil jako slib řešení onoho špatného logování a ne náhrady. Probrali jsme to po PM, přesto zřejmě stále vidíme oba věc jinak. Nelíbilo se mi vyjádření, že jsem pavadovu žádost odmítla, protože to tak nebylo. Stejně tak nemožnost náhrady XP dluhu, když ještě nebylo určeno konečné řešení o případné náhradě, je otázkou. Na druhou stranu příště si dám záležet víc na jasném vyjádření, aby k podobným nedorozuměním nedocházelo.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 23:43 09. Feb 2014 |
|
|
Nevím, neřeším, každopádně to blbne, osobně to tipuju na nastavení dané lokace. Nás to třeba prdnulo 4 lidi doprostřed dungu mezi dva spawny. Bylo to zlý. Ve finále jsme to nerozdejchali. Malus přišel, Malus odešel. Teď si na to dáváme majzla a snažím se odlogovávat jen opravdu na bezpečných místech ala odpočivadla, města. To zabírá. Jediný co tedy způsobuje problém je náhodný restart servru, ten s lokacemi umí zamávat opravdu rapidně. Ale když máte družinu, sejdete se před portálem, nameditujete, nabůstíte a vlítnete tam, tak už si dokážete poradit s většinou problémů. Jak jsem již psal, u nás zablbnula lokace (zkouší z hlavy) tuším Větrné vršky - zlobří doupě 1, a po restartu nás to portnulo do zlobří doupě 3. Kdyby na to někdo povolanej koukl "wo co gou", bylo by fajn. A hodné DM které by nám vrátilo XP za Malus by potěšilo (obzvláště Frozzika to docela srazilo na podlahu prej), nicméně nevyžadujeme to, jedem betatest, smrti jsem už přestal počítat dávno.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 23:45 09. Feb 2014 |
|
|
Pokud padne server, když jste byli zrovna v dungu, tak klidně počkejte na DM v lokaci Vítejte a on vás přehodí před dung, ušetříte si tak starosti s případným nahrazováním smrtí.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 15:40 10. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Až se tohle někomu příště stane, nahlašte sem/Kucikovi do PM pls account name, postava name, odlogněte a nikam nechoďte (hráč může, postava ne). Ať se prověří data v db.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 23:01 10. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj, neni to uplne ta lokace, ale dostal jsem se do lokace Podzemni divocina 6 jiná realita, nejde mi se nikam dostat.... Mohl bych poprosit o vytažení? diky moc.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 19:34 11. Feb 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
V tehle lokaci zaseknutý nejsem, ale v jiné ano. Najde se někdo kdo mi pomůže prosím?
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 19:44 11. Feb 2014 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Radim wrote: V tehle lokaci zaseknutý nejsem, ale v jiné ano. Najde se někdo kdo mi pomůže prosím? Problem solved. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 19:57 11. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pište to jinam. Fakt potřebuju zjistit, co je za problém tady.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 20:43 11. Feb 2014 |
|
|
Problém je uložení postavy ve startovní lokaci.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 20:47 11. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
No ale kde? Vždyť tam je nějaká podmínka: if((GetTag(GetAreaFromLocation(lLoc)) != "th_start_gp") && (GetTag(GetAreaFromLocation(lLoc)) != "th_vitejte"))
Nemůžu najít, kde by to ukládalo ve startovní lokaci, pokud nemá jiný tag.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 21:03 11. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Myrpa wrote: No ale kde? Vždyť tam je nějaká podmínka: if((GetTag(GetAreaFromLocation(lLoc)) != "th_start_gp") && (GetTag(GetAreaFromLocation(lLoc)) != "th_vitejte"))
Nemůžu najít, kde by to ukládalo ve startovní lokaci, pokud nemá jiný tag. Me neprislo ze by se postava nekam portovala kdyz jsem klikl na portal. IMHO: Chovalo se to stejne jako kdyz se (pred delsi dobou) rozdelovaly lokace mesta a tak nemohl byt hrac prenesen protoze lokace daneho jmena jiz neexistovala.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 21:06 11. Feb 2014 |
|
|
Myrpa wrote: No ale kde? Vždyť tam je nějaká podmínka: if((GetTag(GetAreaFromLocation(lLoc)) != "th_start_gp") && (GetTag(GetAreaFromLocation(lLoc)) != "th_vitejte"))
Nemůžu najít, kde by to ukládalo ve startovní lokaci, pokud nemá jiný tag. Není problém ve zkráceném vyhodnocování? (nezdá se, že by byl, ale nevidím zbytek kódu) Co vrací funkce GetTag? Nevrací to, jestli proběhlo načtení hodnoty úspěšně, namísto hodnoty jako takové? Neposlal bys větší kus třeba do pošty?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Zaseknutí v lokaci Vítejte na Thalii Posted: 21:08 11. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Neposlal, protože tahle podmínka je dobře a funguje. Máš smůlu.  Navíc jak poznamenává pavad, portovalo by to tu postavu někam alespoň v rámci lokace. Podle mě je chyba jinde, ale dokud se to nestane znova a někdo tam nepočká, dokud to kucík neporovná s DB, tak to řešit nebudu.
|
|
Top |
|