|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: ÚPRAVY POVOLÁNÍ - Šermíř Posted: 21:18 22. Feb 2014 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
G-ladiator wrote: Já žiju v domnění, že ano. Že by jedna z mých dalších iluzí?  Nicméně bych to stejně povolil - šermíř fyziologii cizinců klidně znát může. Taky myslím, že to jsou outsideři a rozhodně bych to na ně povolil.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: ÚPRAVY POVOLÁNÍ - Šermíř Posted: 21:18 22. Feb 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Dyť to, že se jim měla měnit rasa na outsidera byla jedna z věcí, která ovlivnila vložení záchraného hodu proti slovu víry ne?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: ÚPRAVY POVOLÁNÍ - Šermíř Posted: 21:34 22. Feb 2014 |
|
|
Derken- wrote: Dyť to, že se jim měla měnit rasa na outsidera byla jedna z věcí, která ovlivnila vložení záchraného hodu proti slovu víry ne? Pokud já vím tak jsem to navrhoval já a to neprošlo. Resp. nikdo mi nenapsal že je to schváleno tak jsem to do těch kouzel nedal.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: ÚPRAVY POVOLÁNÍ - Šermíř Posted: 21:38 22. Feb 2014 |
|
|
Já to tak taky beru, že jsou tieflingové a aasimaři outsideři, je to napsáno i u ras.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: ÚPRAVY POVOLÁNÍ - Šermíř Posted: 20:23 02. Mar 2014 |
|
|
Povolil bych Přesný bod na outsidery, nejsou imunní vůči kritice, takže je to logické.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: ÚPRAVY POVOLÁNÍ - Šermíř Posted: 22:30 02. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Shaman88 wrote: Však oni nejsou outsideři nebo jo? Sjou a nejsou. Ziji na NT, narodili se tam... Ale pokud na ne seslset slovo viry, zapuzeni, nebo cileny planar binding - tak je zabijes. Takze po systemove strance veci vychytaly veskere nevyhody.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|