|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Myrpa
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 09:23 19. Mar 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Jo mě nedošlo, že stejně nepůjde srazit. A FALSE by mělo být 0!  Takže už taky nevím. Ale ten parametr oSaveVersus bych passnul tak, či tak, ne?
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 09:30 19. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Myrpa wrote: Jo mě nedošlo, že stejně nepůjde srazit. A FALSE by mělo být 0!  Takže už taky nevím. Ale ten parametr oSaveVersus bych passnul tak, či tak, ne? Zkusim nad tim jeste probadat... Jako prvni me napadlo ze kdyz doslo k prejmenovani materskeho skriptu na sp_wallfire.nss, tak jestli neprejmenovat i tyhle - ale ocividne do nich nwn dale saha, takze upravuji spravny... Nevim - nechal bych pacienta na pozorovani...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 16:23 19. Mar 2014 |
|
|
Já z vaší diskuse vůbec nerozumím co se tady řeší? Kde je napsáno že vrací false pokud je cíl imunní?
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 17:03 19. Mar 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Moje chyba. Byl jsem z toho docela zmaten, až jsem si na chvíli začínal myslet, že je v nwscriptu nějaký pseudodatový typ boolean, když to vrací FALSE a 0 na dva protichůdné resulty. Protože mi nedošlo, že když je něco immuní, tak je jedno, že to vrátí to samé, jako fail, protože se effect stejně neprojeví.
FALSE to vrací místo 2 podle popisu. Při immunitě na to, na co se hází.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 17:20 19. Mar 2014 |
|
|
Myrpa wrote: Moje chyba. Byl jsem z toho docela zmaten, až jsem si na chvíli začínal myslet, že je v nwscriptu nějaký pseudodatový typ boolean, když to vrací FALSE a 0 na dva protichůdné resulty. Protože mi nedošlo, že když je něco immuní, tak je jedno, že to vrátí to samé, jako fail, protože se effect stejně neprojeví.
FALSE to vrací místo 2 podle popisu. Při immunitě na to, na co se hází. Jojo, proto je vhodné dávat prvně !int GetIsImmune( object oCreature, int nImmunityType, object oVersus = OBJECT_INVALID )
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 00:40 03. Apr 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nemám tucha k čemu jste došli, ale každopádně je to divné. První neúspěch nesrazil. Další neúspěchy ano.
_________________ .
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 08:49 03. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nalkanar wrote: Nemám tucha k čemu jste došli, ale každopádně je to divné. První neúspěch nesrazil. Další neúspěchy ano. Aktualne nemam poneti jaka verze uprav/oprav je prave nahrana na serveru. Tzn. neco ladit v takovemto pripade je jen ztratou casu pri neznalosti tvaru validniho skriptu.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 13:21 22. Aug 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Chyba trvá, nebo je opravená?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 15:26 22. Aug 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Chyba trvá, nebo je opravená? Testovani co jsem delal k tomuto kouzlu ukazalo vysledne efekty (srazeni, polovicni dmg) jez nebyly svazany s vysledky zachrannych hodu. Dalsi testovani jsem vzdal v dusledku smrti tzv. arena bugem (prosba o pomoc bude stale k dohledani, minimalne na neverejne casti fora). O dva tydny pozdeji jsem opustil NT zcela. Pochybuji ze se ji zabyval nekdo jiny po mem odchodu, takze bych rekl ze opravena nebude/neni. Edit: Asi bych jeste mohl vyhrabat log tech testu - ale sam jsem z nej neziskal nic jineho jak tu nespojitost hod-vysledek. IMHO bych si tipnul na mozne rozfazovani komunikace skript-server, jinak si to nedovedu objasnit. Edit2: Pokud si dobre pamatuji, tak jsem skript vratil do puvodniho stavu, takze by tam zadne "moje" upravy nemely byt (lec ponechal jsem komentare).
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 18:19 22. Aug 2014 |
|
|
Vypadá to, že funguje správně. Jediné co, tak někdo v rámci hledání chyby určil, že srážecí část spellu bude považován za "jed". Quote: Ali'Shah al Favrashi-Marfa : Záchranný hod (Reflexy) proti Jed : *neúspěch* : Ali'Shah al Favrashi-Marfa : Záchranný hod (Reflexy) proti Jed : *neúspěch* : DEBUG 2: knock-test result = 0
_________________ .
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 18:54 22. Aug 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nalkanar wrote: ...srážecí část spellu bude považován za "jed". Hod na vydrz, coz je tusim podle pozadavku / popisu NT zmen.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 19:02 22. Aug 2014 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stěna ohně Posted: 20:28 22. Aug 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
opraveno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|