|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jiromir
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 16:53 12. Jan 2008 |
|
|
tyjo už by to mohlo jet ale kua...se těšim jak malý dítě na cukrkandl! 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 16:59 12. Jan 2008 |
|
|
jiromir wrote: jsem se spíš bál, že pude víc zlejch než hodnejch... Proto hraju good charakter.Podtemno je jasné.Buzerovat se u drowů nenechám a duergar je *****(na tom jsme se schodli s pár lidma) 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 17:25 12. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Pivo wrote: a duergar je *****(na tom jsme se schodli s pár lidma)  Můžeš mi prosím na icq 202%129%623 napsat v čem je u něj problém?
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 17:47 12. Jan 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Tak další černokožec sem já...  Každopádně nebojte, poměr povrch - podtemno se rychle vyrovná. Nataháme si vás tam totiž jako otroky.. hezky jednoho po druhém..
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
photter
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 18:33 12. Jan 2008 |
|
|
no, jestli tu zase začnu, tak podtemno je jasná volba spiš bych se obával, že podtemno bude chvilku plný "očumovacích" druhejch, třetich a dalších postav a pak se vylidní
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 18:38 12. Jan 2008 |
|
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:53 12. Jan 2008 |
|
|
Podtemno si hodně hráčů vyzkoušelo na jinejch serverech, takže jde jen o to zjistit jakej skvost nám THEAM připravil. Osobně jdu nahoru mě stačí noc jen polovinu dne a ne celej. A hlavně jsem v jádru dobrej kluk  .
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:09 12. Jan 2008 |
|
|
Awadar wrote: A hlavně jsem v jádru dobrej kluk  . Tak v tom případě je Photter v jádru zlobivá holka 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:50 12. Jan 2008 |
|
|
igor wrote: Awadar wrote: A hlavně jsem v jádru dobrej kluk  . Tak v tom případě je Photter v jádru zlobivá holka  jenom zlobivá ? 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:56 12. Jan 2008 |
|
|
photter wrote: zlobivá a spoře oblečená 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 22:21 12. Jan 2008 |
|
|
Tak uvazuju ze se zase mrknu jak tu zijete... mno... a hodnej bych bejt nedokazal  drow to jisti 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 22:26 12. Jan 2008 |
|
|
Nooo a ja pojedu toho strasne slabouckeho maga dobraka(jak tu psalo par hracu) 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 23:20 12. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Když sem se rozhodoval pro další povolání do světa Thalie.. podtemno byla jasná volba  .. Určitě ho vyzkoušim a bude tam moje ptvní postava, ale ještě uvidim, jak se mi zalíbí a jesli zůstanu.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 23:31 12. Jan 2008 |
|
|
Krata wrote: Když sem se rozhodoval pro další povolání do světa Thalie.. podtemno byla jasná volba  .. Určitě ho vyzkoušim a bude tam moje ptvní postava, ale ještě uvidim, jak se mi zalíbí a jesli zůstanu. Jasně, hrát drowa není lehké.. ale já věřím, že když budeš dělat svoji práci pořádně... drowové to ocení... PODTEMNO... hraje se hezky 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 23:53 12. Jan 2008 |
|
|
Hrát drowa je opravdu těžké.Třeba já na něj nemám 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|