|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pivo
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:10 14. Jan 2008 |
|
|
kucik wrote: Tak jsem si schvalne to srovnani udelal a zjistil jsem docela zajimavou vec. Totiz ze konkretne u Duergara jsou nejake nesrovnalosti mezi skutecnosti a tim, co je na foru. Asi to bude jen drobnost. Vecer to zkontroluju. Díky bohu *radostně otevře flašku a pořádně se napije jako duergar* 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:13 14. Jan 2008 |
|
|
Já nad duergarem taky váhám. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:16 14. Jan 2008 |
|
|
Duergar je jen trochu míň špinavej trpaslík...všechno stejná pakáž
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:17 14. Jan 2008 |
|
|
xyz wrote: Já nad duergarem taky váhám.  Nejsi sám.Taky váhám.Kámoš(skvělý rp hráč z Arhk2!) taky.Mluvili jsme spolu dneska pokud nás tam nebude kolem 10 hráčů kašlem na duergary.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:17 14. Jan 2008 |
|
|
To se ještě uvidí. 
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:18 14. Jan 2008 |
|
|
Teesha wrote: Duergar je jen trochu míň špinavej trpaslík...všechno stejná pakáž Tak to prrrr.Nesnáším trpaslíky a duergar je nenávidí 
|
|
Top |
|
Manon74
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:29 14. Jan 2008 |
|
|
Ja osobne bych sel do toho Svirfla.A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret)Aby, jestli dojde na ty silne slova ze strany Drowu nedochazelo k unikum informaci.Diky za reakce
Manon
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:34 14. Jan 2008 |
|
|
Ja jsem pro. 
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:35 14. Jan 2008 |
|
|
Manon74 wrote: Ja osobne bych sel do toho Svirfla.A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret)Aby, jestli dojde na ty silne slova ze strany Drowu nedochazelo k unikum informaci.Diky za reakce
Manon Ja nad nim taky premyslel ale uprimne, vubec netusim jak je hrat :] Jinak s tim forem, rozhodne mi to prijde jako supr napad ;]
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
Manon74
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:37 14. Jan 2008 |
|
|
wekslo wrote: Manon74 wrote: Ja osobne bych sel do toho Svirfla.A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret)Aby, jestli dojde na ty silne slova ze strany Drowu nedochazelo k unikum informaci.Diky za reakce
Manon Ja nad nim taky premyslel ale uprimne, vubec netusim jak je hrat :] Jinak s tim forem, rozhodne mi to prijde jako supr napad ;] JAk je hrat,to by se muselo domluvit aby to bylo rozdelene.Ale vidim to jako na magii a ostatni pred sebe jako barieru Jen jeste nakeho poskoka jako stahovace Drowskwjch kuzi...
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:39 14. Jan 2008 |
|
|
No vizera to tu na Novu valku v podtemnu medzi drowi a duergary ... Nech Team upravi IC informacie o obchode medzi tymito rasami 
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:40 14. Jan 2008 |
|
|
Můžem obchodovat s jejich hlavama. 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:49 14. Jan 2008 |
|
|
Manon74 wrote: A navrhuju, jestli by neslo udelat samostatne skryte forum jen pro ostani podtemnany(Svirflebin,Deurgar,Cernej skret). Dobra, udelam vam to forum. O clenstvi zadejte Manona (moderatora si muzete zvolit sami a zmenit, zatim bude on, kdyz si to vymyslel). 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 17:53 14. Jan 2008 |
|
|
hele, já vám do toho nechci kecat, hrajte si duergary jak chcete ale chtit měnit reálie eště nespuštěnýho světa mi příde docela střelený a začínat válku žvaněním na foru eště víc kolik myslíte, že bude mít thalie hráčů ? 50 ? pak nic proti ale spíš tak 15, možná jenom 10 - kolik tam chcete frakcí ? 5 ? hodně štěstí to je takovej problém respektovat reálie tak jak sou nastavený a rozkoukat se ve hře a pak je třeba měnit skutkama postav ? je přece plno záživnějších vztahů mezi postavama i společenstvíma než jenom spojenectví vs. válka, ne ? tak jako se v boji proti podtemnu asi spoji povrchový plyšáci s hajzlama, tak může podtemno vystupovat víceméně aliančně proti povrchu, ačkoli si láskou kolem krku zrovna nepadaj, nebo se pletu ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Manon74
|
Post subject: Re: Kdo by hrál duergara Posted: 18:17 14. Jan 2008 |
|
|
photter wrote: hele, já vám do toho nechci kecat, hrajte si duergary jak chcete ale chtit měnit reálie eště nespuštěnýho světa mi příde docela střelený a začínat válku žvaněním na foru eště víc kolik myslíte, že bude mít thalie hráčů ? 50 ? pak nic proti ale spíš tak 15, možná jenom 10 - kolik tam chcete frakcí ? 5 ? hodně štěstí to je takovej problém respektovat reálie tak jak sou nastavený a rozkoukat se ve hře a pak je třeba měnit skutkama postav ? je přece plno záživnějších vztahů mezi postavama i společenstvíma než jenom spojenectví vs. válka, ne ? tak jako se v boji proti podtemnu asi spoji povrchový plyšáci s hajzlama, tak může podtemno vystupovat víceméně aliančně proti povrchu, ačkoli si láskou kolem krku zrovna nepadaj, nebo se pletu ? Uf,uf.Ted te tak nejak nechapu.Kdes bral to ze se hned kazdej chce valku?Ja navrhoval samostatne forum pro ostatni podtemnany.Kdyz muzou mit Drowove sve tak proc ne ostatni?Ba me to prijde i rozumne,kdyz je znamo ze se treba Deurgari nemaj radi s Drowama. A co se tyce poctu hracu, to se uvidi az po wipu.Pro mne osobne byla Thalie jedina prijatelna volba mezi servery u nas.Tak proc ne i pro ostatni...  Nebo te neco stve?Ze hraci budou hrat jinde nez ty myslis...
|
|
Top |
|