|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 17:48 27. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hm, tak sem taky zavrenej v hagolu..(pro zmenu ve smisenem zbozi) klic nemam, bo ho otrokum nedavaji.. ale to se stejne pak bude "snad" po restartu resit primym teleportem k drowum.
Edit: jo a pulty na prochazeni sou snad u vsech obchodniku vcetne hospody..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Ikkie
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:06 27. Jan 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jsem čekal, že se ty dveře otevřou s otvírací dobou, bohužel jsem se splet  zřejmě se jedná o podobnou chybku jako s hrobkou (dovnitř to jde, ven už ne)
_________________ "Krev je pro nás denním pivem a jed pijem místo rumu." Duergaří motto
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:16 27. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hm no to nevim.. ja tam vesel a visel nekolikrat.. az potom se mi to stalo.. i kdzy jase zasekl ve 12 rano. to je dost divny cas na zamknuti obchodu.
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 13:27 29. Jan 2008 |
|
|
Ted jsem byla u platnere v karathe a je tak hodnej ze dava veci zadarmo !!! Neverila jsem ze mi zustanou v inventari po odchodu a zustali neco je tam spatne  veci co jsem ukradla mam v inventari na posledni strane tak at si je DM vezme nebo je mam hodit do kose? Nechtela jsem ty veci ukradnou ale neni tam nikde moznost zaplatit 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 15:09 29. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
trcim vysilen a hladov v Lilithine chramu  bhuzel ne kvuli prechodu ale bugu u lavicky  lognu se az budu narade 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 15:43 29. Jan 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
roid ve stokach pod karathou prodava dabluv stovik a cerny koren zadarmo
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 15:54 29. Jan 2008 |
|
|
Aznar wrote: roid ve stokach pod karathou prodava dabluv stovik a cerny koren zadarmo Zadarmo prodavai cisnik v Olath Deis(Charaxss) cerneho kozla, nebo jak se to jmenuje.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 16:08 29. Jan 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Aznar wrote: roid ve stokach pod karathou prodava dabluv stovik a cerny koren zadarmo Zadarmo prodavai cisnik v Olath Deis(Charaxss) cerneho kozla, nebo jak se to jmenuje. Hlásí se chyby, které kazí hru... o tomhle psst 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 16:13 29. Jan 2008 |
|
|
maku wrote: Hlásí se chyby, které kazí hru... o tomhle psst  Nojo, jenze i ja si pri sve odolnosti dal "jen" dve piva na ex, a pul hodky sem nemohl skoro mluvit.. Takze jelikoz byli zadarmo, timhle chranim svoji postavu pred uchlastanim k smrti 
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 17:34 29. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Stoky opraveno. Na Teb charaxss se podívám, nějak mi tam unikl ten předmět.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 17:49 29. Jan 2008 |
|
|
Nevim jestli je to záměr, ale Teogil a pisar v ivory si klidne postávaj po ivory místo aby byly na svém pracovisti.A krávy by taky mozná měly bejt spis zavreny v ohrade.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 17:53 29. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Rodi prodává drogy? TEN Roid? to to na stará kolena dobře dopracoval 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:02 29. Jan 2008 |
|
|
A bylinkářka v Ivory je ňáká líná. Devět dopoledne a ještě má zavřeno.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:13 29. Jan 2008 |
|
|
Phantorris wrote: A bylinkářka v Ivory je ňáká líná. Devět dopoledne a ještě má zavřeno. to měl vetešník taky - je línej odemykat - když si ale odemkneš sám, pak obchoduje
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 00:33 30. Jan 2008 |
|
|
Ivory - jak vetesnik tak korenarka miva v podstate neustale zamceno. Ty dvere jdou normalne odemknout a nakupovat, ale spousta hracu to nevi nebo jejich postavy nemaji body v odemykani a tak tam proste stoji.
Jinak nevidel jsem zatim nikde v prodeji na povrchu obycejne lekarny. Coz dost zvysuje umrtnost ve druzine, kdyz spolubojovnika nemate jak zvednout.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|