Jonny wrote:
Ve stokách pod severní bránou krysodlak(je tam jedinej) zabíjí blízké krysy...Třeba je hladovej, ale spíš to tak asi není úplně správně...
To je sice pravda,ale po jeho zabiti se tam do dalšiho restartu krysodlak uz neobjevi.Jen pár krys.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
to je asi spíš dynamickej spawn
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Krata wrote:
to je asi spíš dynamickej spawn
No nevím viděl jsem tam v poslední době všechny tři varianty krysodlak+krysy (a rozhodně se nepojídali), jen krysodlak a jen krysy ... není to spíše záležitostí spawnu?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Písnu to sem.. šli sme dneska do hrobkyJak je u Hagolu, už mi sakra vypad přesnej název oblasti No ale prostě sou tam mrtvoly ležící na zemi a dyž se k nim příde, tak se zevdnou a sou z nich zombie. A dyž se zved, tak sme ho měli jako modrý npc..
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Vim o tom. Vcera jsem to chtel opravit, ale nejak jsem uz usnul.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 8 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum