Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 11:37 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Kouzelne vaky se snizenim vahy...
Nechci, je to hloupost. 23%  23%  [ 8 ]
Chci, ale s omezenim 1 na postavu. 54%  54%  [ 19 ]
Chci, neomezene. 9%  9%  [ 3 ]
Je mi to jedno. 6%  6%  [ 2 ]
Jine reseni (napsat). 9%  9%  [ 3 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy
PostPosted: 01:55 23. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

No, on ale vážně normálně batoh vyrábí krejčí:) Ovšem když se udělá komplet jiný craft, je to něco jiného.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 02:01 23. Feb 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Darien wrote:
No, on ale vážně normálně batoh vyrábí krejčí:) Ovšem když se udělá komplet jiný craft, je to něco jiného.

a to myslíš na staré Thalii, současné Thalii nebo v reálu?

na staré nevím, na nové, pokud jsem pochopil, batohy zatím nejsou (a možná nebudou) a v reálu zas nejsou ty kouzelné batohy.... tak nevím co myslíš.

PostPosted: 02:58 23. Feb 2008 
Obyvatel
 Profile

pro ty co nevi co Darien myslel tim ze batohy siji krejci :roll:

ano na stare thalii to zn pred wipe opravdu kouzelne batohy na snizeni vahy delali krejci :idea:

na nove thalii to zn po wipe nejsou zadne batohy :idea:

a skutecne v realu kupodivu nejsou batohy s vlastnosti na snizeni vahy :twisted:

konec hlaseni

PostPosted: 03:05 23. Feb 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

jitka wrote:
ano na stare thalii to zn pred wipe opravdu kouzelne batohy na snizeni vahy delali krejci :idea:

no já jsem na staré thalii nehrál tak to nevím :idea:
pokud to tak bylo tak je dobře že to zrušili

PostPosted: 03:10 23. Feb 2008 
Obyvatel
 Profile

taky nazor neznam ale je to dobre ze to zrusili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 03:11 23. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

DenGrasse wrote:
jitka wrote:

no já jsem na staré thalii nehrál tak to nevím :idea:
pokud to tak bylo tak je dobře že to zrušili

vidíte to, jo? Novej a rozumnej ;)

jen si počkej, Grassi, oni tě sežerou... :mrgreen:

PostPosted: 03:23 23. Feb 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

jitka wrote:
taky nazor neznam ale je to dobre ze to zrusili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ano, můj názor je, že by krejčí a kožešníci neměli kouzelné batohy vyrábět a proto je dobře, že to zrušili.

PostPosted: 04:00 23. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Já teda nevím, ale co je NWN NWN, tak všechny profese, které známe z reálu jako obyčejné, vyrábějí magické věci. Já nevím co na Thalii, ale všechny možné bonusové doplnky, oblečení, zbraně, zbroje, lektvary, šperky - vždycky vyráběli prostě crafti... ve všech hrách co znám..

tak nevím, co se tváříte, že "magický" batoh by neměl šít krejčí.

Já teda nevím, co by tady asi tak vyráběl? Je teda fakt, že jestliže tu vykupují NPC? tak může šít asi i obyčejný zástěry. Jsem holt vycvičený z Kandelábrie, kde co nekoupili jiní hráči, tak craft neměl jak zpěněžit a jen to vyhazoval do koše, proto tam bylo tak těžké zlepšovat se, protože nebyly peníze.

A hráči by samozřejmě nekupovali věci, co jim nezlepšují vlastnosti a dovednosti. Ale tady zřejmě kvůli zachování rovnováhy všechno končí u +1 (+2 jsou asi epické poklady u draka?) a to ještě jen u některých věcí, jak jsem si někde přečetl, tak si na to holt budeme my přistěhovalci odjinud zvyknout, když tu chceme hrát pro jiné neoddiskutovatelné výhody tohoto krásného serveru.

Ale docela bych doporučoval tohle zvýraznit někam do toho fora o tom, co byste měli vědět dřív, než začnete hrát. Protože hráči, co přijdou z jiných serverů mohou být po vytvoření postavy dost rozčarováni, jsa zvyklí, že si doplní staty časem itemy. Tak aby na to mysleli předem při vytváření základního nastavení. Předejde se tak nepříjemným situacím:)

*tiše vzpomíná na svůj krásný vyjímečný meč+3 s nakouzleným posílením zbraně a silnějším temným ohněm, co vydržel půl hodiny, pásek horského obra +3 a boty odolnosti +3* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 05:28 23. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

to je právě to fuj fuj fuj a proto jsem rád, že se to tu po wipu změnilo... "doplní staty itemy"
To pak dělá z postav právě takový ty univerzály ze singleplayeru => nemáš sílu, ejhle, magickej batoh. Potrebujes AC? ejhle lektvar kůry za pár šupů, potřebuješ cokoliv? ejhle, je tu item/lektvar na cokoliv. Já tu třeba hraju rád právě proto, že tu tyhle imho prasečinky nejsou (některý jsou, ale buď za hodně, nebo artefakty). Kdybych chtěl mít postavu která projde libovolnou hordou potvor, tak budu hrát právě na tý Kandošce, nebo rovnou na gameparku Lineage2. To je mlátička se spoustou boostovacích itemů. ;)

To ze je v NWN obecně x itemů neznamená, že se jich tu nemůže použí třeba daleko míň. A pytle -100% váhy (i -20%, ale ty jen o 4/5 míň) jsou prostě zhovadilost. Uvědom si, že NWN bylo dělaný hlavně na single, ne na perzistentní RP světy, tudíž je fakt spousta itemů, který sem nezapadnou.

Ono pak tu můžem mít takovejch itemů, že tu budou všichni po dekl narvaný boostama do abilit až po ability cap, a budou chodit v plyšových partičkách mlátit draky.

a k tomuhle: "Ale docela bych doporučoval tohle zvýraznit někam do toho fora o tom, co byste měli vědět dřív, než začnete hrát."

neni náhodou na fórku "V než začnete hrát" něco jako Hraní postav podle abilit? Bylo by to tam napsaný, kdyby se tu vyskytovaly jen postavy s abilitami vysokými? Jistěže ne... Když hraješ rolplej, tak si většinou právě při "vytváření základního nastavení" vytváříš charakter. Jak povahově (částečně) tak fyzicky. Takze jestli si udelas zakladni nastaveni tak, aby te prvnich par lvlu nepokousal jazzevec s tim ze to pak vyhoníš něčim jinym, je taková kravinka trošku. Vyhonit to můžeš každej čtvrtej level kdyžtak. Nejsou to těžký počty... To je tak, když někdo chce mít pěknou holku a dá jí charismu 8 protože k čemu je přece druidce charisma (krome mínus bodíku do AE) a pak se diví, že se chudák holka neumí ani najíst a padá jí to od huby :)

ted zas dostanu kotel já, chuchů, už jsem tu dlouho neflejmoval :)

PostPosted: 10:57 23. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Jiromir - no, tohle ale celkem ve svém věku, při svém vzdělání a zkušenostech chápu:) Ale jak říkám, právě proto, že naprostá většina her, se kterými přijdou běžní hráči do styku, jsou nastaveny jinak, je tam prostě větší důraz na možnost vybavit si postavu mnohem víc itemově, bych doporučoval tohle skutečně výrazně označit a vložit někam do těch úvodních informací na webu, aby se tak předešlo zbytečnému zklamání a rozčarování lidí, co Thalii vidí prvně. (nevztahujte to prosím hned zas někdo na mně, jak je dobrým zvykem).

Když prostě někdo hraje onlinovky x let, tak ho to chtě nechtě zaskočí, když zjistí, jak je tento svět na bonusové itemy chudý. To je prostě daný fakt a dá se mu předcházet:) Není každý odrodilec silně RP serverů, kde nezakopneš o vylepšený předmět, jak je měsíc dlouhý.

A s tou druidkou to bylo zbytečné, pokud to bylo na mně. Už když jsem ji vytvářel, mělo to jasný důvod, její snížená charisma, vyplývá to i z příběhu, vyplývá to z popisu. Mně jen překvapilo, že na to systém "technicky" reaguje při konzumaci změnou popisku, protože jsem tu prostě prvně a navíc jsem nikdy snad u žádné postavy dřív neměl nízkou charismu. Takže za tohle si můžeš své "juchů" vychutnat, protože je to zbytečný rýpanec.

PostPosted: 11:11 23. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Když prostě někdo hraje onlinovky x let, tak ho to chtě nechtě zaskočí, když zjistí, jak je tento svět na bonusové itemy chudý. To je prostě daný fakt a dá se mu předcházet:) Není každý odrodilec silně RP serverů, kde nezakopneš o vylepšený předmět, jak je měsíc dlouhý.

Ale no ták, tohle je hloupost ;)
Itemů je tu spousta, a jak psali WB ,ještě se jich spousta dodělává.
A co je největší plus, že tu ty itemy nejsou přesílený.

PostPosted: 11:25 23. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Nemuzu si pomoc ale jeste neco pridam.Kuciku ja te chapu i myslenku celeho tymu ze chcete udelat at si hrac vazi veci a stale ho to motyvuje jit dal a setrit na dalsi veci ale muj nazor je ze to vase protahovani tak sponujete trpelivost hracu ze jen hrska hracu to vydrzi a zustane cekat tak dlouho a setris si na veci.Pred waipem se postava na 12L prochazela s vecma +2 a prosto stale cekal na dalsi a lepsi veci.Ted ma leda tal zeleznej klacik a muze si ho vazit a cekat na neco poradneho proste to moc protahujete.Tim nerikam ze jak to chodilo pred waipem je spravne ale ted je to proste moc pomale si myslim.Dam priklad ja mam 14L a jeine co ma postava nasetrila je dva prsteny +1 inteligence a to si zajdu skoro kam chci co se tyka dungu.Proste je to podle me moc zpomalene.Presto se opakuju ja si nestezuju a nepotrebuju veci ale myslim si ze prave artefaky davaji lidem veci chut hrat a ne nekonecne setreni a cekani.Proto tu jen rikam co si myslim jak na to koukaji hraci at to taky zacne chapat tym :wink:

PostPosted: 11:35 23. Feb 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

: [/quote] no já jsem na staré thalii nehrál tak to nevím :idea:

Jak říkám, vždycky příjde někdo novej od jinud a chce nám to tady celý předělávat !

K batohům + ano, kouzelný batoh se šil z kůže definovaného zvířete ( v reálu se nevyskytujícícho ) - a to kouzlo bylo dáno tím zvířetem. Ulovit toto zvíře nebylo jednoduché , podle obtížnosti ulovení byla i velkost kouzla.

K počtu batohů - ano, byl bych spokojen, kdyby byl stanoven počet batohů na jeden kouzelný a neomezený počet nekouzelných, pokud by byl persitentní trezor levnější a dostupný ve všech lokacích

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 11:59 23. Feb 2008 
Bůh
 Profile

Věci se tady získavaj pomalu ale když budou mít hráči na 12 lvl zbraně +2, na 20 lvl zbraně +3 a +4.. co budou dělat těch zbývajících 20 lvl, už jen tak hrát bez cíle si pořád koupit něco nového by nebylo ono, sic to chvíli trvá něco koupit ale pak si toho budu sakra vážit.. pro mě jeden meč stojí přes 10 000, a to chci dva, nijak mě to neotravuje a jenom se víc těšim až je budu mít.. před wipem pro mě byli +1 základ na kterej se dalo našetřit hned, a sem pro že to tak ted neni.

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 12:04 23. Feb 2008 
Rytíř
 Profile

jitka wrote:
pro ty co nevi co Darien myslel tim ze batohy siji krejci :roll:

na nove thalii to zn po wipe nejsou zadne batohy :idea:

a skutecne v realu kupodivu nejsou batohy s vlastnosti na snizeni vahy :twisted:
konec hlaseni

To snad není možný začínám mít kopřivku na slova RP a real .
Jitko prosím tě ty jsi viděla někoho kdo se umí v real světu změnit v pantera či medvěda , někoho kdo u vás na náměstí běhá s kouzelnickou hůlkou???
To je vážně na psychologa, nevadí Vám že jste schopní do toho Dariena dost řezat a můžete ho znechutit? Prosím vás vy ochranci RP a napodobenin real světů
znáte to úplně nejdůležitější slovíčko pro fantazy světy? To je
H R A T E L N O S T protože toto je hra a dokonce zábavná hra .

Prosím nějaké rozumné DMko zavřete tento Topic je stejně jasné že zdraví rozum zvítězil a návrh Rejtyho aby byl jen jeden batoh vidím jako vítězný a hlavně rozumný , zbytek některých výplodů tady zvyšuje jen napětí mezi hráči.
Na závěr pro Kratu : těch zbývajících 20 lvlu ale i po nich mohou postavy hrát krásné RP, můžou se oženit a mít děti , stát se starosty městečka Ivory atd atd

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]