|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:56 24. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nomis_b wrote: jaj a napise se ze neams na odkup, ale pritom je v dialgou moznost zadat: ano, vezmu si ho nebo tam uplne chybi?? moznost tam je,dokonce mi i balik da a sebere to desetinu ceny... chyba je jenom v ty hlasce, objevi se pokud nemam plnou cenu baliku u sebe
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:59 24. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Aznar wrote: moznost tam je,dokonce mi i balik da a sebere to desetinu ceny... chyba je jenom v ty hlasce, objevi se pokud nemam plnou cenu baliku u sebe uz sem to nasel.. chybelo tam /10 . sem to zkousel s hodne penezma. Btw kdyby to bylo v jinym skriptu.. no nechtejte vedet, co se stane, kdyz prodavace nastvete 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:49 25. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
opet zkusim trochu orodovat  balik karatha - gruberik fakt za tyhle ceny nebude dorucovat nikdo, bez ohledu na vahu a cas doruceni se odmena nedostane pres 400 (aspon sem se s tim zatim nesetkal) to odmena karatha - ivory je mnohem vyssi a je to podstatne bliz a min nebezpecny
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:09 25. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Aznar wrote: opet zkusim trochu orodovat  balik karatha - gruberik fakt za tyhle ceny nebude dorucovat nikdo, bez ohledu na vahu a cas doruceni se odmena nedostane pres 400 (aspon sem se s tim zatim nesetkal) to odmena karatha - ivory je mnohem vyssi a je to podstatne bliz a min nebezpecny jen oroduj, musim si pak dat cas se na to presne mrknout a zkusit si to vypocitat, jaka presna cena tam je. Ja bral ty zvdalenosti podle mapy, ne podle poctu lokaci mezi nima, a pro gruberik je X desitek % navic cena, oproti ostatnim diky nebezpeci.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:43 25. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no skoro bych rekl, ze tam je nejaka chybka, pokud by ta cena mela byt navysena jeste o nebezpeci... jak sem psal uz vys, vic sem dostal za balik z magicky univerzity v karathe do sidla obchodniku v karathe, a to je jak podle lokaci, tak urcite i podle mapy mnohonasobne bliz nez do gruberiku a nebezpeci ze me umlati nejakej mestan nebo se utopim v kasne je celkem minimalni 
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 15:15 26. Jul 2008 |
|
|
Už to tady psal Awadar, nešlo by něco udělat s tim Dornem? Když už tam člověk pospíchá, aby byl u něj včas, tak pak naštve když tam Dorna nenajde... A nezkoušejte argument, že šel jako správnej hraničář zrovna na obhlídku kraje... Když čeká balík, má sedět na zadku v osadě. 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 15:24 26. Jul 2008 |
|
|
Von tam je, ale je v hidu  Ne, fakt tam stojí schovanej 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:46 05. Aug 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Tak mi dneska v Podtemnu bylo nabízeno, že za pouhých 14 křídel mravenčí královny dostanu dobře zaplaceno. Má postava byla sice velmi potěšena, že jí byl svěřen tak legendární úkol, ale: 1) Pro křídla mravenčí královny bych musel, pokud se nepletu, na povrch. 2) Sám bych pravděpodobně nezabil ani půl mravenčí královny, natož 14 3) Mám strach, že by se těch 14 mravenčích královen za ten jeden restart nenaspawnovalo 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Daanri
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:49 05. Aug 2008 |
|
|
Ber to jako dlooooooooooooooouhodobej ukol. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:48 05. Aug 2008 |
|
|
steel_martin wrote: ... Jo, tohle mě občas taky rozesměje... "Máš štěsí! Zrovna je v sezóně pán vlkodlaků."  Osobně si myslim že by se to mohlo prohodit, většinou chce někdo víc kůží a míň bylinek... podle mě je jednodušší a reálnější ve hře sehnat víc bylinek, ale míň kůží... a) bylinky rostou na víc místech b) s rostoucím skillem sbírání se zvyšuje počet po kterym je bylinka sbíraná c) zvíře napřed musíte zabít - a to je někdy i dost náročný d) kůže jsou o dost těžší -> mula
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:53 05. Aug 2008 |
|
|
19 prostředníčků rytíře zkázy a hlava modrého draka. kdo dá víc? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:10 05. Aug 2008 |
|
|
Tak s tema prostředníčkama bych dokázal pomoct, mám dva, ale bude to drahé neb to bylo vykoupeno návštěvou u rohatého čičmundy. Jo to je tak když svůj opálený rypák strkám kam nemám, teď jen přemýšlím jak nechat klukům trpasličím vzkaz aby se na ty ksindly zašli mrknout oni a vytáhli toho vampíra pěkně na světlo. Ten mi teda hnul žlučí srabák jeden zákeřnej, úskočnej, vychcanej .... *následuje proud nevybíravých přirovnání*. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:35 05. Aug 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
igor wrote: c) zvíře napřed musíte zabít - a to je někdy i dost náročný No tohle by šlo třeba pořešit možností, že by šlo stáhnout kůži ze zvířete nevědomky (při patřičné kombinaci skillů Hide, Move Silently a Pick pocket)
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:49 05. Aug 2008 |
|
|
steel_martin wrote: Tak mi dneska v Podtemnu bylo nabízeno, že za pouhých 14 křídel mravenčí královny dostanu dobře zaplaceno. Má postava byla sice velmi potěšena, že jí byl svěřen tak legendární úkol, ale: 1) Pro křídla mravenčí královny bych musel, pokud se nepletu, na povrch. 2) Sám bych pravděpodobně nezabil ani půl mravenčí královny, natož 14 3) Mám strach, že by se těch 14 mravenčích královen za ten jeden restart nenaspawnovalo  1.) objevuji se i veci, ktere sou jen v podtemnu, zkus za nim prijit za par hodin(nebo po restartu) a treba uz bude chtit neco jineho.. veci se nahodne generuji. 2.) osobne sem tam daval monstra podle jednoho schematu, nemuzu vybirat, ktera monstra se zabiji lepe a ktere hure, za ty hure je vice penez, za ty lepsi vice.. btw si myslim, ze bych si je i zabil  3.) no ani nevim, zda je to ta velka mravenci kralovna, nebo ta mala. tusim ze u mravencu byly i ty male.. ale ja uz tam dlouho necreepil na to ,at odpovi ostatni, ktera se da stahnout a ktera ne.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:53 05. Aug 2008 |
|
|
igor wrote: steel_martin wrote: ... Jo, tohle mě občas taky rozesměje... "Máš štěsí! Zrovna je v sezóně pán vlkodlaků."  Osobně si myslim že by se to mohlo prohodit, většinou chce někdo víc kůží a míň bylinek... podle mě je jednodušší a reálnější ve hře sehnat víc bylinek, ale míň kůží... a) bylinky rostou na víc místech b) s rostoucím skillem sbírání se zvyšuje počet po kterym je bylinka sbíraná c) zvíře napřed musíte zabít - a to je někdy i dost náročný d) kůže jsou o dost těžší -> mula hm, no je to otazka jen nastaveni, pokud rekne Rejty zmen to, tak to klidne zmenim. Jenom takhle: vygeneruje-li to treba 100 bylinek a postava razem dostane nehoraznou sumu penez. (oproti ted tusim 25 max). Takze by se mela snizit cena za bylinku. Ja bych to rasi nechal min bylinek, a zbytek muzete skusit udat PC alchymistovi, treba me  ad zvirata.. nekterych je vic, nekterych min.. nechtel sem tam davat male cislo, at nemusite zbytek kuzi zase davat nekomu jinymu.. vim, ze nekterych monster se spawnuje treba jen 5.
|
|
Top |
|