Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:23 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 713 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 48  Next
Author Message
 Post subject: Re: Par dotazu novacka
PostPosted: 18:31 20. Mar 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Spěch na koně nefunguje pokud vím. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 18:34 20. Mar 2012 
Urozený
 Profile

Když si ten spěch sešleš, když už sedíš na koni tak jo, ale jak to vyprchá, tak tě to hoodně zpomalí.

Reply with quote  

PostPosted: 07:26 21. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Jinak, to že jedou dvě postavy na koni vedle sebe a ta druhá je o něco rychlejší, je prý dáno i hmotností invu, který postava nese. Aspoň se to tu kdysi probíralo, páč jsem si toho taky všiml.

Můžete to otestovat ve hře, jedna postava vezme 500liber a druhá třeba jen 50 liber a porovnejte, jestli je ta lehčí rychlejší. ;)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:04 21. Mar 2012 
Rytíř
 ICQ  Profile

Bere to v potaz i rasy? To už je asi HC myšlení *maže ikonu nwn a upaluje na sluníčko*

[color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4

Reply with quote  

PostPosted: 09:11 21. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

já si myslím že ano. Moje elfka předjíždí všechny lidičky. Mě by třeba zajímalo, ikdyž co jsem zkoušel tak to asi funguje, jestli barbarská rychlost zrychluje i jízdu na koni.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 09:12 21. Mar 2012 
Urozený
 Profile

Molly23 wrote:
barbarská rychlost zrychluje i jízdu na koni.

Ano i mnichovská.

Reply with quote  

PostPosted: 09:18 21. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Můžeme udělat thalijské dostihy :D

Vezmeme člověka, elfa, trpaslíka.
Uděláme aby všichni měli stejnou váhu v invu.
A vyšleme je na koních vedle sebe a porovnáme kdo je rychlejší. :wink: :)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 18:57 21. Mar 2012 
Velmistr
 Profile

de Aers wrote:
Molly23 wrote:
barbarská rychlost zrychluje i jízdu na koni.

Ano i mnichovská.

Jen je škoda, že DM se nelíbí plížení na koni a ani boj beze zbraně na koni:D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 19:04 21. Mar 2012 
Ďábel
 ICQ  Profile

Mně se nelíbí ani akrobacie na koni... :)))

Reply with quote  

PostPosted: 06:28 22. Mar 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

zachy wrote:

A cotprve koňmo provádět vířivák nebo kruhový kop :-D
Jinak Azhael na koni předehnal i DM :oops: :mrgreen:
Další činnosti které jsou na koni prostě divné:
Stahování kůží
Sekání stromů
Meditace
Spánek
Sběr bylinek
Pití z vodních toků

Jen připomenu že je zakázáno s koněm vjíždět do jeskynních komplexů, DM´s mají kromě příslušného trestu v záloze hlášku: "majzl ses hlavou o strop, spadl z koně a zlomil jsis při tom nohu", netřeba podotýkat že hráč obdrží neodložitelný item o váze 5000 liber s nápisem zlomená noha :-D

Reply with quote  

PostPosted: 08:44 22. Mar 2012 
Bůh
 Profile

Chtěl bych se ještě zeptat jak je to s tažným zvířetem. Pokud jsem správně pochopil princip, tak by zvíře mělo být najato na “dobu neurčitou“. Mě se stalo, že jsem si s ním vyšel do lesa, hra mi spadla a když jsem se přihlásil, nikde jsem ho nenašel (zvíře šlo celou dobu se mnou). Kde by se za takových okolností mělo objevit? Na kraji sektoru?
Další dotaz je, jestli zvíře může normálně chodit po městě (byť i obyčejným přeběhnutím od brány k bráně), nebo jestli je nutné město obejít a “zaparkovat na místě k tomu určeným“
Jak je to s tou nájemní dobou. Je opravdu neomezená a nebo je to třeba do restartu nebo na třeba týden hracího času? Pokud je to omezeno, co se stane s věcmi, které mám pořád u zvířete v batohu?

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 09:29 22. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Bahnak wrote:
zachy wrote:

Stahování kůží
Sekání stromů
Meditace
Spánek
Sběr bylinek
Pití z vodních toků

Jen připomenu že je zakázáno s koněm vjíždět do jeskynních komplexů, DM´s mají kromě příslušného trestu v záloze hlášku: "majzl ses hlavou o strop, spadl z koně a zlomil jsis při tom nohu", netřeba podotýkat že hráč obdrží neodložitelný item o váze 5000 liber s nápisem zlomená noha :-D

hele ale třeba takovýho mího kozáčka si dovedu představit jak v sedle sbírá a pije :D... stejně jako meditovat. Dokonce si troufnu říct, že i meditovat za jízdy, což hra nepodporuje.

http://www.youtube.com/watch?v=FslK31xEoH0

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 10:21 22. Mar 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Barbar321 wrote:
Chtěl bych se ještě zeptat jak je to s tažným zvířetem. Pokud jsem správně pochopil princip, tak by zvíře mělo být najato na “dobu neurčitou“. Mě se stalo, že jsem si s ním vyšel do lesa, hra mi spadla a když jsem se přihlásil, nikde jsem ho nenašel (zvíře šlo celou dobu se mnou). Kde by se za takových okolností mělo objevit? Na kraji sektoru?
Další dotaz je, jestli zvíře může normálně chodit po městě (byť i obyčejným přeběhnutím od brány k bráně), nebo jestli je nutné město obejít a “zaparkovat na místě k tomu určeným“
Jak je to s tou nájemní dobou. Je opravdu neomezená a nebo je to třeba do restartu nebo na třeba týden hracího času? Pokud je to omezeno, co se stane s věcmi, které mám pořád u zvířete v batohu?

Zvíře je najmuto do restartu serveru, po restartu mizí, čímž ztratíš veškerý náklad na zvířeti. Restarty jak sis jistě všiml jsou ve dvě odpoledne a ráno. Pokud potřebuješ věci dlouhodobě uskladnit tak na to jsou trezory (50 000 za neomezený pronájem každého trezoru) anebo před restartem vše ze soumara nalož na sebe a po restart najmi nového soumara.
Zvíře po jakémkoliv odlogu/pádu zůstává v lokaci přesně tam kde zrovna bylo. Pokud jsi tedy za přechodem nedal, aby tě následovalo, tak zůstalo na okraji lokace u přechodu. Pokud jsi to dal, mělo být kousek od tebe, pokud to zvíře nebylo zabito (mám pocit, že občas to má tendence při pádu hry prohodit na chvíli frakci u zvířete a tím pádem ho třeba ve městě pobijí stráže).
Zvíře asi může chodit po městě, ale nejspíše není vhodné mít mulu zaparkovanou uprostřed náměstí nebo tak. Zkus u tohodle použít rozum a odhadnout, kde by bylo košér nechat dané zvíře, které samozřejmě vyrábí trus a tak podobně. Rozhodně máš u každé brány úvaziště. A rozhodně zvíře nepatří do interiérů.

Reply with quote  

PostPosted: 10:39 22. Mar 2012 
Velmistr
 Profile

Bahnak wrote:
zachy wrote:

Stahování kůží
Sekání stromů
Meditace
Spánek
Sběr bylinek
Pití z vodních toků

Pamatuju si návrh jistého vysloužilého DM :D , že by možná šlo sehnat Azovi stínového koně aby se mohl na něm plížit a skutek utek :D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 12:55 22. Mar 2012 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
Zvíře je najmuto do restartu serveru, po restartu mizí, čímž ztratíš veškerý náklad na zvířeti. Restarty jak sis jistě všiml jsou ve dvě odpoledne a ráno. Pokud potřebuješ věci dlouhodobě uskladnit tak na to jsou trezory (50 000 za neomezený pronájem každého trezoru) anebo před restartem vše ze soumara nalož na sebe a po restart najmi nového soumara.
Zvíře po jakémkoliv odlogu/pádu zůstává v lokaci přesně tam kde zrovna bylo. Pokud jsi tedy za přechodem nedal, aby tě následovalo, tak zůstalo na okraji lokace u přechodu. Pokud jsi to dal, mělo být kousek od tebe, pokud to zvíře nebylo zabito (mám pocit, že občas to má tendence při pádu hry prohodit na chvíli frakci u zvířete a tím pádem ho třeba ve městě pobijí stráže).
Zvíře asi může chodit po městě, ale nejspíše není vhodné mít mulu zaparkovanou uprostřed náměstí nebo tak. Zkus u tohodle použít rozum a odhadnout, kde by bylo košér nechat dané zvíře, které samozřejmě vyrábí trus a tak podobně. Rozhodně máš u každé brány úvaziště. A rozhodně zvíře nepatří do interiérů.

Děkuju za radu. 50.000,- je pro nováčka nemyslitelná suma (už tak ti dlužím 10.000,- :D , za něž máš mé velké díky, protože bych nemohl dělat ani ty základní pokusy). Takže (až na pár malých fíglů) zbývá opravdu jen ta mula.
S tím zanecháním jsem se poučil už také, teď mě právě spíš zajímalo, jestli vůbec může do města, pžřeběhnout od brány k bráně. Když se mapř.vracím od východní brány, abych se se zvířetem dostal k dílnám (abych nedostal krutou pokutu, pokud si ho nějakej strážnej všimne).

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 713 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 48  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]