|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 17:59 31. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Czech_Luthor wrote: ...pro většinu z vás, není dnes problém udělat za měsíc 30 lvl ne? Všichni jste výborný PGčka. (Koho tohle tvrzení naštve, tak to bude asi z důvodu, že sem v tom sám vidí  Hezký den  ) Mě jsi teda naštval! Hlavně protože se vidím v té "menšině"! Btw - když spočítám lvly hráčů kolem mě a čas, jak dlouho hrají...skoro bych k tomu "se uražení" tě ještě osočil z nadržování menšině a dělání z ní většinu! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:06 31. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
KaTo wrote: Czech_Luthor wrote: ...pro většinu z vás, není dnes problém udělat za měsíc 30 lvl ne? Všichni jste výborný PGčka. (Koho tohle tvrzení naštve, tak to bude asi z důvodu, že sem v tom sám vidí  Hezký den  ) Mě jsi teda naštval! Hlavně protože se vidím v té "menšině"! Btw - když spočítám lvly hráčů kolem mě a čas, jak dlouho hrají...skoro bych k tomu "se uražení" tě ještě osočil z nadržování menšině a dělání z ní většinu!  Pod tohle se podepíšu...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:08 31. Oct 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
KaTo wrote: Czech_Luthor wrote: ...pro většinu z vás, není dnes problém udělat za měsíc 30 lvl ne? Všichni jste výborný PGčka. (Koho tohle tvrzení naštve, tak to bude asi z důvodu, že sem v tom sám vidí  Hezký den  ) Mě jsi teda naštval! Hlavně protože se vidím v té "menšině"! Btw - když spočítám lvly hráčů kolem mě a čas, jak dlouho hrají...skoro bych k tomu "se uražení" tě ještě osočil z nadržování menšině a dělání z ní většinu!  Ty potvoro!  Bylo to určeno pro tu většinu (Která se v tom pozná) Ať už menšina či většina, to je jedno  EDIT: Já osobně mám s Fallionem nahráno nemálo hodin. A někteří (už nepoužiju slovo většina, trošku mě štve... sakra!) jsou na daleko vyšším lvl za ani ne půlku té doby. Čím to je? Pro některé hráče totiž platí. Mít vymazlenou a namasenou postavu je základ pro RP. Omyl.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
Last edited by Czech_Luthor on 18:10 31. Oct 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:10 31. Oct 2011 |
|
|
Ja se teda permce vyhybam jak cert krizi, ikdyz zrovna moje postava je jak magnet na problemy. I tak bych radsi pul roku ve vezeni, nez permku. Jde spis o zkusenosti postavy z IC deni, ackoliv nahnat 30 lvl je pro me spis otazka let nez mesicu 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:10 31. Oct 2011 |
|
|
Czech_Luthor wrote: ...Bylo to určeno pro tu většinu (Která se v tom pozná) Ať už menšina či většina, to je jedno  ..aneb: "Permkněte je DMka všechny, DG (rozuměj Bůh) už si ty svoje pozná!" 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:12 31. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jestli má někdo 30 za měsíc, tak to klobouk dolu  By mě zajímalo proč ho nemám za 2 roky
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:13 31. Oct 2011 |
|
|
Derken- wrote: Jestli má někdo 30 za měsíc, tak to klobouk dolu  By mě zajímalo proč ho nemám za 2 roky Páč jseš lama  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:14 31. Oct 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
KaTo wrote: Czech_Luthor wrote: ...Bylo to určeno pro tu většinu (Která se v tom pozná) Ať už menšina či většina, to je jedno  ..aneb: "Permkněte je DMka všechny, DG (rozuměj Bůh) už si ty svoje pozná!"  AMEN!
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:14 31. Oct 2011 |
|
|
KaTo wrote: Czech_Luthor wrote: ...Bylo to určeno pro tu většinu (Která se v tom pozná) Ať už menšina či většina, to je jedno  ..aneb: "Permkněte je DMka všechny, DG (rozuměj Bůh) už si ty svoje pozná!"  Bere KaTovu permknutou postavu, prohlíží jí a.... (chvilka napětí).... zahazuje. Asi jí nepoznal....
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:15 31. Oct 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
creepujme a craftujme až do konce světa johoho!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:22 31. Oct 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: ...zahazuje. Asi jí nepoznal.... Takže...je můj Azhael Morten v bezpečí, chceš říct? (doufám, že se nelogne Zachy dřív, než ho vygumujou z databáze a záloh, a uvede to na pravou míru  )
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:29 31. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Takže Hiwi je vlastně maskovanej azhael jo? křídla jak křídla to je fakt, já si říkal že je holka nějaká divná
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:30 31. Oct 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: Bere KaTovu permknutou postavu, prohlíží jí a....
Tvůj Azhael je v naprostém bezpečí.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:35 31. Oct 2011 |
|
|
30 za měsíc mi přijde trochu moc... já s Theem bych ho už asi měl dybych nedělal kraviny který mě už stáli docela dost xp, ale myslim že tak za pul roku nebo rok? ani nevim jak dlouho už tu hraju. Myslim že to expení se někde na 25lvl razantně spomalí.
Co se permek týče tak nejsem proti. Popravdě i s Theem už sem s ní párkrát počítal. Netvrdim že by mě to nenaštvalo, asi dost, ale mohl sem si za to sám. Aneb napadnu-li stráže asi mě za to nedaj vyznamenání. (I když u tý Gardy by mohli že?:D) Měl sem naštěstí klidu a DM bylo schovívavé. I tak si myslim Theu vytrpěl svoje a teď nenarážim na to že mu vzali koně...
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: DM a jejjich hra (permky a odchod hráčů) Posted: 18:45 31. Oct 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: DenGrasse wrote: Bere KaTovu permknutou postavu, prohlíží jí a....
Tvůj Azhael je v naprostém bezpečí. Azhael má od všech DM protekci, každý DM má svoji cenu, která se dá zaplatit  Azhael nezemře 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|