|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 23:09 07. Nov 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
11! buhhahahahhaa
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 23:13 07. Nov 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: realny homo? nebo hetero? Ještě nevím. Záleží, na co budu mít zrovna chuť. Moje transsexuální přtelkyně zvládá obojí. Molly23 wrote: Kdy že se koná ta společná grilovačka? Asi až v létě. Taky záleží, kdy se tady vocasovi, nebo jak se jmenuje, podaří ten server vyřadit z provozu.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 23:14 07. Nov 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
J.F.Payne wrote: Bruciacullo wrote: realny homo? nebo hetero? Ještě nevím. Záleží, na co budu mít zrovna chuť. Moje transsexuální přtelkyně zvládá obojí. Ryu? *rozhlíží se*
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 23:35 07. Nov 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
vercas wrote: Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum čekáme na ty další kroky homofobe a ono furt nějak nic... to už jsi dokrokoval?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 23:56 07. Nov 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prasokralik wrote: vercas wrote: Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum čekáme na ty další kroky homofobe a ono furt nějak nic... to už jsi dokrokoval? Rodice ho asi poslali spat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 00:18 08. Nov 2012 |
|
|
Ve dvě ráno zase odkope peřinu a zapne komp, uvidíte.  To máme totiž špičku a v noci ho přeci nikdo neuvidí, jak to shazuje, páč je tma!!!
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 00:22 08. Nov 2012 |
|
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 00:25 08. Nov 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Dárečku! Aport! *hodí kost obalenou "bugřím" masem do tmy*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 00:26 08. Nov 2012 |
|
|
Pche *zavrčí* bugří maso *pomyslí si, kdo ma jist ty nevyvinutý děcka*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 00:55 08. Nov 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Shození serveru zapříčiní, že mnozí z nás po čase zažijí reálný sex místo aby ve hře popouštěli uzdu své gay kyber fantazii. Do it, please! kristova noho nestraš 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 00:58 08. Nov 2012 |
|
|
*jednu ruku dává před sebe - dlaní, druhou si zakrývá tvář*
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 01:00 08. Nov 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
-darkvision- wrote: *jednu ruku dává před sebe - dlaní, druhou si zakrývá tvář* Nacvicujes na ten realny sex? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 01:01 08. Nov 2012 |
|
|
Jenom trollí. Pejsci nemají ruce. 
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 01:03 08. Nov 2012 |
|
|
On na to jen zapomněl chudinka 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nelze se pripojit! Posted: 02:21 08. Nov 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: -darkvision- wrote: *jednu ruku dává před sebe - dlaní, druhou si zakrývá tvář* Nacvicujes na ten realny sex?  Dělám něco špatně snad? 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|