Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:50 18. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 209 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject: Re: Omezeni zbrani a zbroji
PostPosted: 14:22 22. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

Pilnik to napsal dobre. Tobe se to nezdalo, tak jsi si pod tim predstavil neco jineho... tobe se ta zmena u obouruc zbrani zda v poradku, pilnikovi se zda viditelne prehnana.
Dal to nebudu komentovat, leda tak nad pivem nebo v arene :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 14:24 22. Jan 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Prosím nekamenova, nečetl jsem celé téma. Co se týče navýšení zranění u obouruček tak zas tak hrozný to není.
Ale je mě úplně jedno jestli to zůstane nebo ne, budu hrát co si vytoužím a zrovna Thalie mě to dovoluje(nemusím koukat jestli to bude super build nebo ne).

Last edited by Awadar on 16:06 22. Jan 2008, edited 2 times in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:30 22. Jan 2008 
Mistr
 Profile

Istvan wrote:
Pilnik to napsal dobre. Tobe se to nezdalo, tak jsi si pod tim predstavil neco jineho... tobe se ta zmena u obouruc zbrani zda v poradku, pilnikovi se zda viditelne prehnana.
Dal to nebudu komentovat, leda tak nad pivem nebo v arene :wink:

Prave ze mne to zarazelo, nebot si opravdu myslim ze to neni premrstene.Aspon mala kompenzace za mensi OC.Tot vse.
PS:To je jasny ze nad zejdlikem se klabosi nejlip :wink: , horsi je, ze to mam tak daleko :(

Reply with quote  

PostPosted: 14:46 22. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

to sorrow: me zas zvyseni prumerne DMG obourucnich zbrani o cca 35procent prijde docela dost.Ale rikam ja si obourucak dopreju,ale pak nebrecte :lol: a neni to problem jen obourucaku daleko lepsi je halapartna jelikoz na ni nepotrebuju takovou silu.Ale me se holt bojovej knez s halapartnou nelibi ,leda ze bych stal nekde u brany :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 22. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

pilnik wrote:
...Ale rikam ja si obourucak dopreju,ale pak nebrecte :lol: a neni to problem jen obourucaku daleko lepsi je halapartna jelikoz na ni nepotrebuju takovou silu. ...

Oni to pak zase budu po wipe menit. Takze ta caka zmena postavy abo dalsi wipe.

Reply with quote  

PostPosted: 15:20 22. Jan 2008 
Urozený
 Profile

A nedají si říct a nedají. Kdyby jste se raději zamysleli nad tím, jak je tímto znevýhodněna malá postavička (gnom, pulčík), která byť si vezme válečné kladivo (scimicar, rapier ...) nebo cokoli jiného co rovněž používá obouruč a zvýhodnění za to nemá. Spekulace zda navýšení o 35% je moc, málo nebo akorát mi přijde bez ozkoušení zbytečné. Je pravdou, že navýšení považuji za zbytečné (můj osobní názor založený na zkušenostech s Theogilkem .... ten měl s tou novou halapartnou od Lucie ránu jak když kopne býk, pravda s rozsahem a násobičem kritického zásahu z WM to byl takový malý devast (max. kritic. 96dmg .... při dnešních hodnotách by to bylo 120dmg .... bez elementárního zranění) a to byl na 13lvl. Takže teď se bude stačit jenom dobře trefit :twisted: .

Reply with quote  

PostPosted: 15:22 22. Jan 2008 
Mistr
 Profile

pilnik wrote:
to sorrow: me zas zvyseni prumerne DMG obourucnich zbrani o cca 35procent prijde docela dost.Ale rikam ja si obourucak dopreju,ale pak nebrecte :lol: a neni to problem jen obourucaku daleko lepsi je halapartna jelikoz na ni nepotrebuju takovou silu.Ale me se holt bojovej knez s halapartnou nelibi ,leda ze bych stal nekde u brany :twisted:

No asi takhle, ty na to koukas jako z pohledu za klerika, ten nema problem s OC jako bojovnik.Nebo si myslis ze bojovnik s obourucnim mecem je rovnocenej protivnik k bojovnikum s pavezou a treba bastardem?

Reply with quote  

PostPosted: 15:25 22. Jan 2008 
Mistr
 Profile

Theo wrote:
pilnik wrote:
...Ale rikam ja si obourucak dopreju,ale pak nebrecte :lol: a neni to problem jen obourucaku daleko lepsi je halapartna jelikoz na ni nepotrebuju takovou silu. ...

Oni to pak zase budu po wipe menit. Takze ta caka zmena postavy abo dalsi wipe.

Jen pokracuj, stale mne udivuje(nebo neudivuje) tvuj intelektualni potencial :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 22. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

Offtopic: No pokial ma pamet neklame, okrem Sorrowoveho gnomskeho maga som ineho gnoma nikdy nevidel ...

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 22. Jan 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Skoro jak sama knezna Libuse nad Prahou...

Reply with quote  

PostPosted: 15:33 22. Jan 2008 
Urozený
 Profile

Theo wrote:
Offtopic: No pokial ma pamet neklame, okrem Sorrowoveho gnomskeho maga som ineho gnoma nikdy nevidel ...

A co maličká El (tedy pokud to není ten Sorrowův mág, protože to byla gnomka a ještě k tomu klerička) ... a co když si chtěl třebas někdo zahrat pulčíka s katanou ... moc krásně s ní bojuje a moc pěkně ji drží a trošku ho to otrávilo, že jiným se výhod za obětování štítu dostalo a jemu ne. Mysli někdy na ostatní a ne jen na sebe ... já to dělám pořád a někdy dojdu i k těmto výplodům.

Reply with quote  

PostPosted: 15:34 22. Jan 2008 
Mistr
 Profile

Theo wrote:

Ted s tebou musim souhlasit.Taky me tam bylo porad smutno, ze tam nejni zadna Gnomska komunita a pobihal jsem tam sam :( .No uvidime po wipu,ja uz mam jednoho vymysleneho. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 15:38 22. Jan 2008 
Poutník
 Profile

Sorrow wrote:
Theo wrote:

Ted s tebou musim souhlasit.Taky me tam bylo porad smutno, ze tam nejni zadna Gnomska komunita a pobihal jsem tam sam :( .No uvidime po wipu,ja uz mam jednoho vymysleneho. :wink:

Pff...a jak asi bylo memu Kladkovi - gnomovi prvni kategoorie :wink: si s nikym nemohl vymenovat poznatky ze sveta intelektuality :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:41 22. Jan 2008 
Měšťan
 Profile

to Theogil: Ako si dospel k nazoru, ze nemyslim na ostatni? :lol:

Lepsie by bolo pridanie bonusu +1d6 pokial zbran drzis obojrucne. Ale neviem ci to ide, a potom tie obmedzenia na silu ... neviem :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:54 22. Jan 2008 
Obyvatel
 Profile

Jojo Eleanor byla gnom. Kde je ji jenom konec :-).
Ale kdyz na to kouknu po planovanych upravach, tak fakt nema cenu hrat na bojoveho klerika neco jineho nez obourucni zbrane. Podle me to klerika jeste posili. Naboostuje se, a jeste bude mit v ruce vetsi damage.
Ja bych se do tech uprav moc nepoustel. Prijde mi to fakt zbytecny omezeni, kde nevidim zadny bonusy. Stejne to nikdy nevyvazite ke spokojenosti vsech. Pak uz se taky muzeme zamyslet nad tim, proc maji luky tam malou damage.
Pojdme tedy radsi prestat resit omezeni a hrat. Doufam ze uz je to za dvermi :-)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 209 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]