|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:46 21. Jul 2011 |
|
|
Zatím to tu má takhle. Zda došly finance se bude vědět až se ozve Jaara. Modře jsem označil ty, se kterými počítám v sobotu s večeří. Co ostatní? Rád bych to zítra večer vyřídil a zavolal Krkounovi! Tak se prosím ozvěte!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jedou:
- Rejty, Kucik + žena, Igor, Foxik, Berserk + Serafina, -darkvision-, Bóďa +1, Nomis + Alice, Bahnak, Derken-, Krata +1, Jonny, Sváča, Rudi, Fredy, Groll, Pepa48, Sorrow, efu_redo + Jogobelo, Tao Kan + Durduin, Firefox_, Thuereg, Sobik, Radim, Práček, Theogil + Awadar, loard, Shamman, Sideric,
ti, co jsou modře, už mají zaplaceno od těch, co jsou světle modře, je zaplaceno, ale peníze ještě nepřišly na účet zeleně - nechtějí jídlo
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikdo tam nechybí?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:58 21. Jul 2011 |
|
|
Já taky posílal 250,-
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 22:59 21. Jul 2011 |
|
|
OK, píšu si.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 02:24 22. Jul 2011 |
|
|
Takže aktualizace financí, které zatím skutečně dorazili na účet:
Shaman, Firefox, Jonny, Krata, Jana Radim -darkvision-, -Derken-, Radim2 Kucko+1 Theogil+Awadar
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 09:03 22. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Radim2 = Theureg 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 10:07 22. Jul 2011 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Bahnak wrote: Nomisek tuším s Alicí dorazí ve čtvrtek autíčkem, chtějí až do pátku jezdit na kolech po místních cestách, takže myslím že u nich v káře by na nějakou tu peněženku a doklady místo být mohlo... Potvrzuji. Dojedeme s Alici uz ve ctvrtek, mozna uz ve stredu ci v utery (podle nalady a zastavek na ceste). Auto planujem zaparkovat na louce a jezdit ona kole po okoli (nez zacne Thalijsky sraz). Kdyz na louce bude nekdo s nama, bude to jedine dobre, aspon vecer pokecame u ohne Kdyb byl nekdo kolem Brna samotinky a bylo mu jedno kdy pojede, tak bychom ho bez kola mozna jeste do naseho auticka dostali. Nejni to moc lukrativni, ale kola sou docela neskladne. Prinejhorsim snad mozna i s kolem by se tam mohl dostat, ale 2 lidi urcite ne. Tak srazu Zdar !
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 10:32 22. Jul 2011 |
|
|
Jede někdo ze severu čech?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 11:20 22. Jul 2011 |
|
|
Já jedu v 7:45 ve čtvrtek z ostravy...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 12:08 22. Jul 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Kolín dorazí asi až k večeru v pátek, jinak zbroj i zbran se taky chystám vyrábět přes víkend, snad se mi to nerozpadne při prvnim úderu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 14:46 22. Jul 2011 |
|
|
Tak já se doplazim asi taky někdy v pátek k odopoledni... co se kostýmu týče... když sem skončil s larpama tak sem všecko porozdal, naštěstí si to lidi pamatujou tak mám dost příslibů s pomocí s kostýmem tak uvidíme co z toho bude  Zbraňe si potáhnu svoje... snad. Beru boken, byť neobalenej, spíš pro srandu a pro efekt. vypadá dobře:), pak bych měl mít svou starou šavlu.... ta je bohužel taky neobalená, tu se kedysi hodně dávnou koupil v larp shopu... no a pak ovšem má brilantní obouruční sekerka:)
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 14:53 22. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Obecně si raději vemte zbraní víc. Nejspíš se stane, že někdo přijede bez a bude něc osomrovat 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 15:30 22. Jul 2011 |
|
|
Hoj. hele hoďte sem někdo mapu a´t vim kde přesně to je a kudy se tam z vlaku doplazim... a ještě jedna věc. Budete mít kdyžtak někdo fleka ve stanu kdyby chcalo? Stan nemám, asi potáhnu plachtu esli ji najdu. Kdyztak mi napiste PM dik.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 15:31 22. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud se neposere ještě něco, tak budem brát velkej stan.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 15:36 22. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Pokud se neposere ještě něco, tak budem brát velkej stan. paráda:) tak mě tam šetři fleka. trochu narušim ic a vezmu si s sebou karimámu a spacák... na houně a deku už sem moc pohodlnej 
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Pátý velký letní sraz Thalie 2011 Posted: 15:38 22. Jul 2011 |
|
|
Je tam sice uherskej potok nebo nějakej potok někde u něčeho to jo a asi sem to aj našel, ale máte najitý nějaký optimální spoje? Jak se tam dostanu nejlépe od vlaku atp... dik
Btw jede ještě někdo z prahy v pátek odpoledne? vlakem? Nerad cestuju sám pokud nesedim za volantem a bylo by to levnější...
|
|
Top |
|