|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:53 12. Nov 2008 |
|
|
Hehé...povinné daně (třeba z toho majetku se mi líbí  ) by byly fakt dost Hardy Hard Core RP.  Konečně bychom trumfli Equilibrii! * Teoreticky by se však daly platit příspěvky při členství v různých prestižních organizacích (a z toho vyplývající statut), výměnou hlavně za IC společenské výhody...ale v současném stavu jsme rádi, když se přihlašuje ke Gildám aspoň někdo, jen s vidinou větších možností a pozorností...natož aby si své členství platili. *O dodržování odvádění tax by se samozřejmě postaral nově navržený systém TAXOS. Kdo nebude na radnici s daňovým přiznáním k poslednímu březnu, bude TAXOSEM uzřen a zadržen do příchodu PLACOSE. Postup PLACOSE P.S. Safra, poslední dobou příšerně kecám, resp. kecy ťukám na klávesnici...to je tím stresem. Doufám, že máte pochopení.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 07:41 13. Nov 2008 |
|
|
LOL! Bežte do toho! Hard Core RP zažívám doma ze začátku každého měsíce, když platím rodičům dań za přežití, daň za internet, daň za telefon.... a ještě musím povinně provozovat složité řemesla a crafty :/ Nechápu proč by se tomu paní Mlaskalová měla vyhnout!!! No a jesi to neprojde, tak VÁS OFICIÁLNĚ ŽÁDÁM aby jste Mlaskalový napařili nějakou drsnou daň! Ono je fuk zaco... 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:08 13. Nov 2008 |
|
|
kaz wrote: Mozna by uplne stacila dan za hlavu, a dan z majetku  A nerzdá se vám, že je dostačující daň, placená při uložení peněz do banky ? Nejste vy náhodou socdemáci ? 
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:15 13. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jasně, začnem odvádět daně, každej měsíc bude sčítáni lidu (kolik máte peněz, jaké máte brnění, kolik máte zbraní, kolik umíte kouzel) Taky by se mohlo vybírat mítné za přechody po Karathském království a při cestě lodí, při spánku v hospodě si budete připlácet za bezpečí a na Severu a v Alwarielu bude vybírána dan za čerstvý vzduch. Taky by se mohli odvádět desátky ze získaného lootu samotnému krály. Myslim že ted má většina postav hluboko do kapsy a ještě s odváděním daní začnou některé postavy možná i žebrat Mé postavy asi budou jedni z nich..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:43 13. Nov 2008 |
|
|
monstera wrote: kaz wrote: Mozna by uplne stacila dan za hlavu, a dan z majetku  A nerzdá se vám, že je dostačující daň, placená při uložení peněz do banky ? Nejste vy náhodou socdemáci ?  to neni daň, to je bankovní poplatek... Krata wrote: ... a v Alwarielu bude vybírána dan za čerstvý vzduch.
ekologická daň, to mě nenapadlo... slyšíš žorži? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:54 13. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Taky by se mohlo vybírat mítné za přechody mytne uz se vybira ted 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:28 13. Nov 2008 |
|
|
Ja myslim ze z vybercich dani by hrdinove meli mnohem vetsi vetry nez z podtemnaku, nebo z tech zlobivejch pulorku.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:45 13. Nov 2008 |
|
|
jj, bylo by to maso! (násilnosti známé jako první karathský masakr se strhly poté, když výběrčí daní...  )
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 15:15 13. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kaz wrote: Ja myslim ze z vybercich dani by hrdinove meli mnohem vetsi vetry nez z podtemnaku, nebo z tech zlobivejch pulorku. kdyby Grul umel psat, tak uz si te zapsal na seznam 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:22 14. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Anderson I wrote: Taky bych uvítal obnovu vyřešených questů, ale chápu, že nelze nekontrolovaně přilévat peníze. Ostatně, už dnes se najdou milionáři - pro mě jako 10 lvl naprosto nepochopitelné - zatím.
No tak abych to uvedl na pravou miru: a) Q se negeneruji vzdy, vsichni maji urcitou sanci, ze proste balik nemaji (ani po restartu) b) kdyz je splneny Q, casem se vygeneruje novy c) samozrejme kdyz pred vama nekdo mesto navstivil a vse vybral, tak se ty Q obnovi z adocela dlouhy cas, neni to 10min RealTime, ale podstatne dele.. No a ohledne cen. Na prvnich lvlech se obcas dostat pres bandity apod.. no vlastne muzete tak max. jezdit lodi, vezmete jen tak pulku baliku ale vyplati se to. Bylinky sem dostal na 1lvlu nejakou houbu co byla hend za rohem a mel sem razem 700gp, coz je pro 1lvl zisk celkem ukrutny. Aby NPC mela ny vykup vice bylinek.. no to by i slo zaridit.. s tim bych nevidel zadnej problem, ale to bude takovy pojizdny korenarstvi.. Co na to Rejty?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:31 19. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já bych řekl že to je oka
Jen co kdyby se jednou za čas na hrozně malé procento dostal Q na ulovení nečeho silnýho za hroznej balík
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|