|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Marvin
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 23:34 25. May 2010 |
|
|
Po dlhej dobe zdravim. Bol som v hre za novu postavu a k tomuto topicu by som sa celkom rad vyjadril. Neviem ci je chyba u mna, co asi tazko, ale zrejme sa upravovali aj nejak low lvl oblasti. Kedysi bolo za jazvecov, co je najnizsie s cim sa da bojovat, asi okolo 40xp a za velkeho ovela viac. Cize prve levele, ktore su narovinu nuda, neboli tak neunosne. Teraz tam nabehnem a za jazveca na 1.lvl 9xp, na druhom 6.xp ... za velkeho, ktory ma pri boj bud zabije alebo prizabije 25-30xp. Za zombie v hrobke u Ivory 1xp, za krysy 1xp. Ako ked na prvom lvl mam za nieco co mi da ranu za 5HP 1xp tak to je naozaj dost. Kludne nech sa upravi sila monstier ale nech aspon stoji za to sa s nimi bit. AD party: Moj nazor je taky, ze upravovat svet aby bol stavany na to aby sa tvorili silo mocou party mi nedojde uplne dobre. Je fakt, ze nepoznam momentalny stav vsetkych dungov ale podla toho co tu citam ci uz od teamu alebo od hracov asi je vacsina thalie robena pre party. Osobne som mal vzdy problem partu najst. Bud nikto na mojom lvle, alebo som jednoducho nikoho nestretol, alebo to vylucovalo RP, alebo jednoducho to bolo rano alebo neskoro vecer kedy tam nikto nieje. Tym chcem len povedat, ze su okolnosti, ktore tvorbu party vylucuju a ked sa bez party nepohnem, tak to vylucuje aj hru samotnu. Dobry napad bol, ako sme sa aj s Jachyrou bavili teraz v hre, ten epicky ostrov, co asi nejako zaniklo. Miesto, ktore by bolo stvorene na partu a kludne keby prevoznik vzal na lod len partu-jednotlivca sa mu nevyplati. Logicke, realne a ucinne. Ked uz chceme tie party. A prisli by si na svoje vsetci. Samotar ma zvysok thalie a kto chce ozaj epicke veci a poklad tak musi do party, ale uz planovane. AD zrazanie: To sa ozaj davalo vacsine tvorov zrazanie? To evokuje k maxovaniu discipliny, co je uplne to same ako maxovanie cohokolvek ineho a kazi to roznorodost hry. Tot vse. Mozno pisem z cesty z nedostatku info, ale z toho co tu citam a na zaklade vyjadrenia tvorcov tejto novej podoby dungov je to uz cisto zavisle na tvorbe party. Budem rad vsak ak ma bud skumanie upravenej thalie alebo nejaky protiargument vyvedie z omylu 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 23:41 25. May 2010 |
|
|
Marvin wrote: ... A to si ještě neslyšel o tom, že se plánují další vychytávky na podporu party! Craftit teď půjde jen ve dvojici, obchodník taky s tebou nebude mluvit, pokud ho neosloví dvě postavy najednou! Všem zlým a zákeřným potvorám se plánuje přidat aura smrti = kdokoliv v dosahu aury automaticky umírá pokud nemá namaxovanej výcvik! PS: Neměnila se většina potvor. Jen některé.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 23:44 25. May 2010 |
|
|
Ehm len sa pridávam k tomu, že je to fakt prehnané  vždy som všade chodila sama .. nie preto, že som chcela machrovať alebo čo ja viem čo, ale preto, že jednoducho môžem len kde-tu vybehnúť, pritom ale sa mi deti v noci budievajú a tak často k nim odbieham .. takže parta by bola mnou riadne obmedzovaná (čo si dosť ľudí otestovalo) teraz som vlastne nahraná, nedostanem sa nikde. Skúsila som si to ... ani nejdem hovoriť, čo všetko ma temer zabilo, ale kupríkladu len 3ja ohniví obri ma temer vytĺkli, musela som ujsť. + jeden hráč dobre povedal, že tí, čo hrávali v parte budú hrávať i ďalej .. tí, čo z nejakých príčin solovali, budú ďalej + hrať v parte 6 a viac? spomínam si dobre, jak na starej Thalii bolo 10 postáv v Qste a tak to lagovalo a zhadzovalo server, že to bolo skoro neskutočné (ani nehovorím o polminútových lagoch pri hromadných bitkách PC, ako napr bitka pri Hag Grare) Navrch to, že devast bol zrušený a namiesto toho slabá náhrada +1 k násobiteľu kriťáku? A pritom som do toho vtrepala temer všetky featy. Takto mi to je nanič. Tiež musím priznať, že viac ako dosť ľudí mi hovorilo, že je fakt znechutených a prestalo kvôli tomu hrať - myslím tým aj starých hráčov, tzv trvalky. Škoda, že sa urobili obe veci naraz - aj posílili príšerky, aj oslabili veci.  PS: predtým ma nebavilo zabíjať, bo som skoro všetko porazila .. teraz ma nebaví chodiť po svete, bo si pripadám ako na 10tom lvl, kde ma temer všetko zabilo  ale vtedy som aspoň mala šancu pri smrti získať XP s5 PPS: keď sú tak neskutočne posilnené príšerky, prečo nie sú aj XP zvýšené? To, čo ma zabije ľavou zadnou, aj za to mám 1xp  a onedlho aj z časoviek budú len 1xp  a to mi hovoria DMka, nech si užívam krásu novej Thalie a poznávam smrtiace jaskyne - s 98 percentnou šancou smrti a 1 percentnou šancou získať XP späť  TO PROVOKATERI: nehovorte mi láskavo, že sa vyplakávam. Keby to tak bolo, nenapísala by som nič, len by som prestala hrať. Týmto len vyjadrujem svoj postoj a názor, nikoho do ničoho nenútim ani podobne, otázky boli položené skôr na zamyslenie sa, alebo boli prosto rečnícke. TO MARVIN: plne súhlasím TO REALNOST: svet hlie je teraz neskutočne až nereálne nereálny  teraz mi už totálne pripadá diablo .. stačilo by, aby z pár dungov vyliezli príšerky a pobijú komplet všetkých ľudí, trpaslíkov, hobitov a prosto inteligentné rasy bez akejkoľvek námahy. Chcela bych vedieť, ako sa toto IC odôvodňuje, že je to v poriadku  TO PB: upravil sa svet, aby sa nejaké PB obmedzili  nebojte, hráči sú vynaliezaví a prídu nové PB, prípadne všetci okopírujú napr Ariu, tak ako sa predtým kopírovi ostatné fakt silné postavy. A čo potom? Ďalšie zmeny, aby sa zase tento PB oslabil - a dopadne to tak, že jazvec zabije 40ty lvl 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 23:47 25. May 2010 |
|
|
Konec světa se blíží!  Jinak lituju tvojí postavu, že ji v 98% čeká smrt. To si musíš házet na smrt i při chůzi městem. S tím by se už opravdu mělo něco dělat...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 23:54 25. May 2010 |
|
|
No ja neviem kde hrate vy ale ja som si za posledne dni zalozil taky postavu na Thalii a musim skonstatovat ze sa mi hra skvelo. Za 2 dni hrania (cca 4-6hod po veceroch) som bez nejakych problemov dosiahol 5lvl. Stacilo chvilu pobudnut v Ivory, pokecat s par postavami a hned som mal druzinu a zazil po oba razy pekny vecer. Takze asi to take katastrofalne nebude. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 23:59 25. May 2010 |
|
|
To Rejty: že som iné vyjadrenie od teba nečakala  provokatér jeden, pošlem na teba .. no niečo si už vymyslím No ako som hovorila, vyjadrujem len svoju nehodnú hráčsku mienku + tiež som to skúšala s novou postavou a môj názor to len podporilo PS: ešteže tu máme craft XD mám vďaka tomu furt čo robiť .. eh budem musieť začať pomaly nahovárať na vytvorenie nového craftu 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 00:05 26. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
hele mě se fakt zdá že trochu přeháníte.. teda s tim low lvl lokací souhlasim, ty expi pro lowíky jsou fakt malé a první kroky nejsou nejlehčí, 1 lvl zabije náraz mouchy, když se ještě postavě podaří tu mouchu zabít tak dostane minimum xp, zohle by se podle mě ještě mohlo doladit o znechucenosti hráčů pochybuju, docela o tom mluví počet hráčů, který jednoho dne přerostl v maximum a DM se dokonce nedostalo na plánované Q, protože byl prostě plnej server.. pokud se zesilovali potvory o kterých vim, tak pár dungů se změnilo jen v epic dungy a pár lokací se stížili, aby si hráč nenastavil budík a nekolečkoval tam.... divíte se, že je ted těžké přežít v prahvozdu? Dívíte se? Ten les je starší než elfská říše, od té doby tam i žijou krvežíznivé bestie a z ničeho nic přijde nějakej dobrodruh a sám ho celej vyčistí... to je dle vás realné? notak  ale jak řikal nomis.. nebyli dungy nebo oblasti pro party a brečeli jste pro ně "moje postava už nemá kde expit, celou Thalii sem prošel a už mě tu nic nedrží" tak se to zařídí a už to je obráceně "jakto že se ted někam bez party nedostnau? Dyk sem slaboučkej, zlý vyvojáři!" posloucháte se?.. holt už nejste na epicu supermani ale jsou mocnější bestie než obyčejný člověk... zas na druhou stranu, ano jsou ted těžší dungy, ale i odměna bude za to štavnatější.. kdysi se proběhli nějaké dungy a jen se pobrala "výplata" ted už sice budete muset bojovat ale za tu odměnu to bude stát..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 00:41 26. May 2010 |
|
|
Budiz to povazovano za protiargumenty, ktore ma vyvadzaju z omylu  .... tak az budem mat zas cas, dam sa do skumania
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 01:22 26. May 2010 |
|
|
V jedny veci maj ale stale pravdu. A to v tech expech. 1xp za silne npc je nekdy smesne. Ale nekde se to tu snad resilo, ze se to da nastavit/ci neda. Mate v planu, ci nemate? Staci nejak odpovedet, aby vsichni vedeli.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:10 26. May 2010 |
|
|
To Krata: ty tu furt hovoríš o XPení ... to ako myslíš ten 1xp za potvorku, nech je akákoľvek? 
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:24 26. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Mě asi co tak možná vadí, je ten nedostatek ten nedostatek exp, ale i bez toho se obejdu. Jinak si na úpravu bestií nijak nestěžuju. To že teď všude neběhám sám mi vůbec nevadí, on se u tý hry člověk aspoň i víc pobaví, když není sám. Fakt nevidim problém s tou ,,přesíleností" monster. Jinak úprava devastu, mi přijde v pohodě taky. Bré ráno 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:31 26. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no, opravdu nechápu, proč třeba zlobři nevyjdou z doupat a nevybijou (třeba v partě o dvou zlobrech  ) celou Ivory. Měli by maso, měli by klid... síla monster větší v prahvozdu, expy za 1...to je prostě nesmysl. jak už tady zaznělo.."mýtický prales, který obývají smrtonosné bestie, starší než elfstvo samo"..a když se najde chrabrý dobrodruh, který je porazí...= 1 exp  neříkejte mi jen, že to nejde navýšit (upravit vzorec)
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:34 26. May 2010 |
|
|
Teda kdybych neslavil dneska narozky a nemel v sobe uz par panaku, tak bych neco napsal Ale ,,Take it easy,,
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:35 26. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
černý vlk wrote: no, opravdu nechápu, proč třeba zlobři nevyjdou z doupat a nevybijou (třeba v partě o dvou zlobrech  ) celou Ivory. Měli by maso, měli by klid... síla monster větší v prahvozdu, expy za 1...to je prostě nesmysl. jak už tady zaznělo.."mýtický prales, který obývají smrtonosné bestie, starší než elfstvo samo"..a když se najde chrabrý dobrodruh, který je porazí...= 1 exp  neříkejte mi jen, že to nejde navýšit (upravit vzorec) Mě ty monstra v prahvozdu nijak silnější nepřijdou... ano Rakshi a nějací bossové... zbytek ostatních monster tam mi přijde netknutý... gorily, tygři, medvědi a spol...
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:20 26. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
však o expech s váma souhlasim, pokud se něco zesiovalo, tak by se měli logicky zvednou i expi.. sice budem mít hezký dungy pro party ale tam nikdo nepoleze jesli z toho nebudou mít loot i exp .. ale věřim že tým na tom pracuje, mluvilo se o většim lootu, předmětech v lootu, možná i speciálních itemech, který budou mít jen malej šanci na drop a v každym většim dungu bude jinej, tak proč by se nezvedli i expi
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|